τι μερος του λογου ειναι ο Καρποζηλος;πως διαολο την πηρε;γιατι την πληρωνει;με βασανιζουν αυτα τα ερωτηματαΜαλλον.......Γιατι κι αυτοs γνωρισε τον ερωτα τηs ζωηs του , στο προσωπο τηs μικρηs με τα ....μπουκαλιασπιρτα
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τζούλια Αλεξανδράτου
- Μέλος που άνοιξε το νήμα dantis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 9K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Επισκέπτης
μαλλον το κρατος μας ασχολειται με ενα μαγαζι στη Χαλκιδικη μια βδομαδα τωρα που ουτε μπορει να το κλεισει οριστικα...και οτι συμβαινει τριγυρω στα καλαμπαλικια του...με το τζουλιαν θα ασχολειτο ?...αν η Ελλαδα ειχε νομους αλλου κρατους με το που θα εσκαγε μυτη η ροζ γοβα της θα την δενανε με τσερκι πισταγκωνα και βουρ στο αυτοφωρο...και εισαγγελεα..μαλλον τα πληρωσε ολα ο αντρας της
δεν πιστευω οτι δεν εχει πληρωσει και σουλατσαρει.ΜΜαλλον τα εσκασε ο αντρουκος.Παραειναι χοντρομαλλον το κρατος μας ασχολειται με ενα μαγαζι στη Χαλκιδικη μια βδομαδα τωρα που ουτε μπορει να το κλεισει οριστικα...και οτι συμβαινει τριγυρω στα καλαμπαλικια του...με το τζουλιαν θα ασχολειτο ?...αν η Ελλαδα ειχε νομους αλλου κρατους με το που θα εσκαγε μυτη η ροζ γοβα της θα την δενανε με τσερκι πισταγκωνα και βουρ στο αυτοφωρο...και εισαγγελεα..
Επισκέπτης
γιατι που ζουμε ?στο βερολινο ?....στο κωλοχανειο που λεγεται Ελλαδα ζουμε...περιμενες ποτε να πιαστει ή να της ζητησουν το λογο ?....και σιγα ο καρποζηλος και ο μασκοφορος τιγρης και ο τζιμ λοντος μαζι να μην πληρωνανε το χρεος...δεν πιστευω οτι δεν εχει πληρωσει και σουλατσαρει.ΜΜαλλον τα εσκασε ο αντρουκος.Παραειναι χοντρο
του πουστη θα γραφτει κατι τις επομενες μερεςγιατι που ζουμε ?στο βερολινο ?....στο κωλοχανειο που λεγεται Ελλαδα ζουμε...περιμενες ποτε να πιαστει ή να της ζητησουν το λογο ?....και σιγα ο καρποζηλος και ο μασκοφορος τιγρης και ο τζιμ λοντος μαζι να μην πληρωνανε το χρεος...
Επισκέπτης
...ναι...θα γραφτει...οτι ρευτηκε καραβιδοψυχα...και το 70% των Αθηναιων να ψωμολυσσαει συγχρονως...του πουστη θα γραφτει κατι τις επομενες μερες
...ναι...θα γραφτει...οτι ρευτηκε καραβιδοψυχα...και το 70% των Αθηναιων να ψωμολυσσαει συγχρονως...
[/quote δεν πεινανε τοσοι πολλοι αδεια ειναι η Αθηνα
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.390
- Πόντοι
- 12.756
γιατι που ζουμε ?στο βερολινο ?....στο κωλοχανειο που λεγεται Ελλαδα ζουμε...περιμενες ποτε να πιαστει ή να της ζητησουν το λογο ?....και σιγα ο καρποζηλος και ο μασκοφορος τιγρης και ο τζιμ λοντος μαζι να μην πληρωνανε το χρεος...
οπως τα λες ειναι , εδω ειμαι ακομα εγω εξω που αυτα που χρωσταει η Τζουλια σε σχεση με τα δικα μου ειναι ρεστα απο περιπτερο
οπως τα λες ειναι , εδω ειμαι ακομα εγω εξω που αυτα που χρωσταει η Τζουλια σε σχεση με τα δικα μου ειναι ρεστα απο περιπτερο
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.390
- Πόντοι
- 12.756
φιλε μου για γελια και για κλάματα μαζι
παντως δεν εισαι ο μονος.Εχει πεσει λαιλαπαφιλε μου για γελια και για κλάματα μαζι
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.390
- Πόντοι
- 12.756
παντως δεν εισαι ο μονος.Εχει πεσει λαιλαπα
Ναι αλλα εγω ειμαι μερα παρα μερα στη Εισαγγελια , βγαινω απο το σπιτι και κοιταω γυρω γυρω μην τυχον και με μαζεψει κανεις ...η τυπισσα βγαινει φωτο στην Μυκονο , δεν ειναι το ιδιο φιλε μου
επειδη εχουν αγριεψει τα πραγματα για αυτο ειπα οτι δεν μπορει η καριολα να χρωσταει και να κυκλοφορει ετσι.Πρεπει να τα πληρωσε ο Καρπο.Αν δεν ειναι ετσι θελουν φουρνελο τα μουνιαΝαι αλλα εγω ειμαι μερα παρα μερα στη Εισαγγελια , βγαινω απο το σπιτι και κοιταω γυρω γυρω μην τυχον και με μαζεψει κανεις ...η τυπισσα βγαινει φωτο στην Μυκονο , δεν ειναι το ιδιο φιλε μου
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.390
- Πόντοι
- 12.756
επειδη εχουν αγριεψει τα πραγματα για αυτο ειπα οτι δεν μπορει η καριολα να χρωσταει και να κυκλοφορει ετσι.Πρεπει να τα πληρωσε ο Καρπο.Αν δεν ειναι ετσι θελουν φουρνελο τα μουνια
εγω πιστευω οτι τα πιο πολλα που λενε οτι χρωσταει ειναι μουφα , γι αυτο και κυκλοφορει κανονικα , αλλιως θα την ειχαν μαζεψει πρωτη πρωτη
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
Περα απ το χρηματικο ομωs.....μιλησε και ασχημα μπροστα στιs καμερεsεπειδη εχουν αγριεψει τα πραγματα για αυτο ειπα οτι δεν μπορει η καριολα να χρωσταει και να κυκλοφορει ετσι.Πρεπει να τα πληρωσε ο Καρπο.Αν δεν ειναι ετσι θελουν φουρνελο τα μουνια
Καπωs θαπρεπε να την μπαγλαρωσουν, ασχετα αν μετα πληρωνε για εγγυηση
ναι οκ δεν διαφωνω.Αλλα αν δεν υπαρχει χρηματικο θεμα για ποιο λογο να την μπαγλαρωναν;Επειδη ειπε τις γνωστες τζουλιες μαλακιες;Περα απ το χρηματικο ομωs.....μιλησε και ασχημα μπροστα στιs καμερεs
Καπωs θαπρεπε να την μπαγλαρωσουν, ασχετα αν μετα πληρωνε για εγγυηση
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
ναι οκ δεν διαφωνω.Αλλα αν δεν υπαρχει χρηματικο θεμα για ποιο λογο να την μπαγλαρωναν;Επειδη ειπε τις γνωστες τζουλιες μαλακιες;
Εβρισε αs πουμε την Πολιτεια επωνυμωs....Κι εμειs βριζουμε αλλα στα καφενεια και δεν μαθαινεται
χμ ετσι οπως το θετεις θα μπορουσε να ασχοληθει καποιος δικαστικος.Αρχιδια ομωςΕβρισε αs πουμε την Πολιτεια επωνυμωs....Κι εμειs βριζουμε αλλα στα καφενεια και δεν μαθαινεται
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.390
- Πόντοι
- 12.756
Εβρισε αs πουμε την Πολιτεια επωνυμωs....Κι εμειs βριζουμε αλλα στα καφενεια και δεν μαθαινεται
οι δικαστες ξερεις τι καλα λογια λενε για την Πολιτεια ...? δεν μπορεις να φανταστεις
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις
- 3K
Stories
Νέο!VIVIAN VIP: CALL ME