Νέα

Τζούλια Αλεξανδράτου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dantis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

??

• τζουλια

Ψήφοι: 408 29,8%
  • λοιπες

Ψήφοι: 56 4,1%
  • παρτη μια χτυπα την αλλη

Ψήφοι: 158 11,5%
  • στις αρχιδαρες μου με τις ξεφτιλισμενες

Ψήφοι: 539 39,4%
  • μου ειναι ολες πολυ συμπαθεις

Ψήφοι: 207 15,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.368

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
4
Πόντοι
166
Μαλλον.......Γιατι κι αυτοs γνωρισε τον ερωτα τηs ζωηs του , στο προσωπο τηs μικρηs με τα ....μπουκαλια σπιρτα  :boobies:
τι μερος του λογου ειναι ο Καρποζηλος;πως διαολο την πηρε;γιατι την πληρωνει;με βασανιζουν αυτα τα ερωτηματα :grin:

Επισκέπτης
μαλλον τα πληρωσε ολα ο αντρας της
μαλλον το κρατος μας ασχολειται με ενα μαγαζι στη Χαλκιδικη μια βδομαδα τωρα που ουτε μπορει να το κλεισει οριστικα...και οτι συμβαινει τριγυρω στα καλαμπαλικια του...με το τζουλιαν θα ασχολειτο ?...αν η Ελλαδα ειχε νομους αλλου κρατους με το που θα εσκαγε μυτη η ροζ γοβα της θα την δενανε με τσερκι πισταγκωνα και βουρ στο αυτοφωρο...και εισαγγελεα..

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
4
Πόντοι
166
μαλλον το κρατος μας ασχολειται με ενα μαγαζι στη Χαλκιδικη μια βδομαδα τωρα που ουτε μπορει να το κλεισει οριστικα...και οτι συμβαινει τριγυρω στα καλαμπαλικια του...με το τζουλιαν θα ασχολειτο ?...αν η Ελλαδα ειχε νομους αλλου κρατους με το που θα εσκαγε μυτη η ροζ γοβα της θα την δενανε με τσερκι πισταγκωνα και βουρ στο αυτοφωρο...και εισαγγελεα..
δεν πιστευω οτι δεν εχει πληρωσει και σουλατσαρει.ΜΜαλλον τα εσκασε ο αντρουκος.Παραειναι χοντρο :huh:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.424
Πόντοι
5.006
julia082-500x393.jpg
 [/URL] :rolleyes:

Επισκέπτης
δεν πιστευω οτι δεν εχει πληρωσει και σουλατσαρει.ΜΜαλλον τα εσκασε ο αντρουκος.Παραειναι χοντρο :huh:
γιατι που ζουμε ?στο βερολινο ?....στο κωλοχανειο που λεγεται Ελλαδα ζουμε...περιμενες ποτε να πιαστει ή να της ζητησουν το λογο ?....και σιγα ο καρποζηλος και ο μασκοφορος τιγρης και ο τζιμ λοντος μαζι να μην πληρωνανε το χρεος...

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
4
Πόντοι
166
γιατι που ζουμε ?στο βερολινο ?....στο κωλοχανειο που λεγεται Ελλαδα ζουμε...περιμενες ποτε να πιαστει ή να της ζητησουν το λογο ?....και σιγα ο καρποζηλος και ο μασκοφορος τιγρης και ο τζιμ λοντος μαζι να μην πληρωνανε το χρεος...
του πουστη θα γραφτει κατι τις επομενες μερες

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.390
Πόντοι
12.756

οπως τα λες ειναι , εδω ειμαι ακομα εγω εξω που αυτα που χρωσταει η Τζουλια σε σχεση με τα δικα μου ειναι ρεστα απο περιπτερο

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.390
Πόντοι
12.756
παντως δεν εισαι ο μονος.Εχει πεσει λαιλαπα

Ναι αλλα εγω ειμαι μερα παρα μερα στη Εισαγγελια  , βγαινω απο το σπιτι και κοιταω γυρω γυρω μην τυχον και με μαζεψει κανεις ...η τυπισσα βγαινει φωτο στην Μυκονο ,  δεν ειναι το ιδιο φιλε μου

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
4
Πόντοι
166
Ναι αλλα εγω ειμαι μερα παρα μερα στη Εισαγγελια  , βγαινω απο το σπιτι και κοιταω γυρω γυρω μην τυχον και με μαζεψει κανεις ...η τυπισσα βγαινει φωτο στην Μυκονο ,  δεν ειναι το ιδιο φιλε μου
επειδη εχουν αγριεψει τα πραγματα για αυτο ειπα οτι δεν μπορει η καριολα να χρωσταει και να κυκλοφορει ετσι.Πρεπει να τα πληρωσε ο Καρπο.Αν δεν ειναι ετσι θελουν φουρνελο τα μουνια

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.390
Πόντοι
12.756
επειδη εχουν αγριεψει τα πραγματα για αυτο ειπα οτι δεν μπορει η καριολα να χρωσταει και να κυκλοφορει ετσι.Πρεπει να τα πληρωσε ο Καρπο.Αν δεν ειναι ετσι θελουν φουρνελο τα μουνια

εγω πιστευω οτι τα πιο πολλα που λενε οτι χρωσταει ειναι μουφα , γι αυτο και κυκλοφορει κανονικα , αλλιως θα την ειχαν μαζεψει πρωτη πρωτη

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Περα απ το χρηματικο ομωs.....μιλησε και ασχημα μπροστα στιs καμερεs
Καπωs θαπρεπε να την μπαγλαρωσουν, ασχετα αν μετα πληρωνε για εγγυηση

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
4
Πόντοι
166
Περα απ το χρηματικο ομωs.....μιλησε και ασχημα μπροστα στιs καμερεs
Καπωs θαπρεπε να την μπαγλαρωσουν, ασχετα αν μετα πληρωνε για εγγυηση
ναι οκ δεν διαφωνω.Αλλα αν δεν υπαρχει χρηματικο θεμα για ποιο λογο να την μπαγλαρωναν;Επειδη ειπε τις γνωστες τζουλιες μαλακιες;

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
ναι οκ δεν διαφωνω.Αλλα αν δεν υπαρχει χρηματικο θεμα για ποιο λογο να την μπαγλαρωναν;Επειδη ειπε τις γνωστες τζουλιες μαλακιες;

Εβρισε αs πουμε  την Πολιτεια επωνυμωs....Κι εμειs βριζουμε αλλα στα καφενεια και δεν μαθαινεται

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
4
Πόντοι
166
Εβρισε αs πουμε  την Πολιτεια επωνυμωs....Κι εμειs βριζουμε αλλα στα καφενεια και δεν μαθαινεται
χμ ετσι οπως το θετεις θα μπορουσε να ασχοληθει καποιος δικαστικος.Αρχιδια ομως

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.390
Πόντοι
12.756

οι δικαστες ξερεις τι καλα λογια λενε για την Πολιτεια ...? δεν μπορεις να φανταστεις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom