Κυκλοφορησε το καινουριο ΝΙΤΡΟ με την Τζουλια, η οποια φωτογραφιζεται τολμηρα(δεν ξερω αν ειναι και γυμνη) κ στο εξωφυλλο λεει οτι εξηγει και τί παιζει με τα βιντεο που κυκλοφορουν... Οποιος συναγωνιστης το προμηθευτηκε ή το διαβασε ας μας ενημερωσει περι αυτων των καυτων θεματων.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τζούλια Αλεξανδράτου
- Μέλος που άνοιξε το νήμα dantis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 9K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Ας απαντησει καποιος...Κυκλοφορησε το καινουριο ΝΙΤΡΟ με την Τζουλια, η οποια φωτογραφιζεται τολμηρα(δεν ξερω αν ειναι και γυμνη) κ στο εξωφυλλο λεει οτι εξηγει και τί παιζει με τα βιντεο που κυκλοφορουν... Οποιος συναγωνιστης το προμηθευτηκε ή το διαβασε ας μας ενημερωσει περι αυτων των καυτων θεματων.
Καλά ρε παιδιά, πόσες φορές θα φωτογραφήσει ο Κωστόπουλος την Τζούλια;
Αυτή είναι η τρίτη και συνεχίζει...
Προσωπικά δεν δίνω 4+ ? για να αγοράσω ένα τεύχος που το μισό και πλέον χώρο καταλαμβάνουν διαφημίσεις και τον υπόλοιπο κωστοπούλειες lifestyle μαλακίες...
Πάντα υπάρχουν και www.gwool.com/index.asp?p=mdl&m=julia]εναλλακτικά[/url].
(Περιμένοντας να δημοσιευτούν εκεί και οι νέες φωτογραφίες).
Αυτή είναι η τρίτη και συνεχίζει...
Προσωπικά δεν δίνω 4+ ? για να αγοράσω ένα τεύχος που το μισό και πλέον χώρο καταλαμβάνουν διαφημίσεις και τον υπόλοιπο κωστοπούλειες lifestyle μαλακίες...
Πάντα υπάρχουν και www.gwool.com/index.asp?p=mdl&m=julia]εναλλακτικά[/url].
(Περιμένοντας να δημοσιευτούν εκεί και οι νέες φωτογραφίες).
pisoxostis
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 12
- Like
- 83
- Πόντοι
- 4.545
Η κοπέλα είναι γκομενάρα αλλά είναι πανηλίθια. Χειρότερη απο τη Λαιδη Αντζελα. Μιλάει σαν μογγολάκι. Έχω δει μοντέλα που είναι μορφωμένα όπως η Αιγινίτη.
Kopernikos
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Παιδιά επειδή χτες έγινα μέλος μήπως κάνης μπορεί να μου το ανεβάσει ξανά διότι οι προηγουμένη server έχουν λήξει!!!!Και θα ήθελα να το έχω σαν ενθύμιο!!!! ;)
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 41
- Πόντοι
- 2.157
Edit flyeron: Εσβησα αναφορές που έχουν να κάνουν με την οικογενειακή κατάσταση συγκεκριμένων προσώπων.
.......δεν πειραζει....... αν θελει, σωνει και καλα αυτη και καθε αυτη, να λεγεται κυρια κωστοπουλου (με ο,τι αυτο συνεπαγεται), να εχει σπιτι με δεκα ατομα προσωπικο, να εχει λεφτα να κανει ο,τι γουσταρει χωρις να τα εχει δουλεψει, και τα λοιπα και τα λοιπα, ε αυτο ειναι ενα ελαχιστο κοστος.....
.......αν παλι δεν της αρεσει, μπορει να την κανει με ''ελαφρα''....!!!!!!
.....αλλα δε νομιζω να το αποφασισει ετσι ευκολα...... ειναι πολλα τα λεφτα αρη μου.......
.......δεν πειραζει....... αν θελει, σωνει και καλα αυτη και καθε αυτη, να λεγεται κυρια κωστοπουλου (με ο,τι αυτο συνεπαγεται), να εχει σπιτι με δεκα ατομα προσωπικο, να εχει λεφτα να κανει ο,τι γουσταρει χωρις να τα εχει δουλεψει, και τα λοιπα και τα λοιπα, ε αυτο ειναι ενα ελαχιστο κοστος.....
.......αν παλι δεν της αρεσει, μπορει να την κανει με ''ελαφρα''....!!!!!!
.....αλλα δε νομιζω να το αποφασισει ετσι ευκολα...... ειναι πολλα τα λεφτα αρη μου.......
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 390
- Πόντοι
- 6.055
Το πρώτο ΚΛΙΚ με Νενε, Γεωργελέ, ήταν εξαιρετικό, συνέχεια του Α112 του Ταχυδρόμου και με κατευθυνση ανάλογη των LIFO, Athens voice. Μετά μαλάκισε ολόκληρη γενιά με την Lifestyle παπαριά. Ημουν κι εγώ αυτόκλητο θύμα της βλακείας 'Η ζωή είναι πολύ μικρή για να είναι θλιβερή' μέχρι που ξύπνησα στο 'Η ζωή είναι μεγάλη, μην την κάνεις καρναβάλι'. Μετά ήρθε και η metrosexual εμετική πορεία κι ολοκληρώθηκε το έγκλημα.
cm615et
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 12
- Like
- 195
- Πόντοι
- 5.765
To videaki sto rar paizei kanonika .
Χρησημοποιω για να το δω το SUPER © - by eRightSoft
σαν player
Ειναι free
Χρησημοποιω για να το δω το SUPER © - by eRightSoft
σαν player
Ειναι free
Επισκέπτης
Στο πρώτο βίντεο είναι όντως αυτή ρε παίδες? Έχει κυκλοφορήσει πριν αρκετό καιρό και λέγαν ότι τελικά είναι μούφα...
streetwalker
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 201
- Πόντοι
- 66
μα κι ο άλλος ο χριστιανός... Αν έδωσε τόσα λεφτά για βίζιτα, δεν έπερνε και ένα καλύτερο κινητό; Τι ανάλυση είναι αυτή...
Φίλε CIM θυμάμαι ότι στην είχα πει άσχημα πριν κάποιους μήνες όταν είχες ρωτήσει κάτι.
Αν και είχα ζητήσει δημοσίως συγνώμη τότε, ήθελα να σου πω και τώρα ότι λυπάμαι πολύ για το λάθος μου
Αυτή τη στιγμή για μένα, η Τζούλια είναι το κορυφαίο πουτανάκι
Αν και είχα ζητήσει δημοσίως συγνώμη τότε, ήθελα να σου πω και τώρα ότι λυπάμαι πολύ για το λάθος μου
Αυτή τη στιγμή για μένα, η Τζούλια είναι το κορυφαίο πουτανάκι
bumsen1453
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαρ 2006
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
Τρελό νιμού, για μια ολονύκτια ξεπέτα...
vagos bestman
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2007
- Like
- 16
- Πόντοι
- 1
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις