Νέα

Τζούλια Αλεξανδράτου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dantis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

??

• τζουλια

Ψήφοι: 408 29,9%
  • λοιπες

Ψήφοι: 56 4,1%
  • παρτη μια χτυπα την αλλη

Ψήφοι: 158 11,6%
  • στις αρχιδαρες μου με τις ξεφτιλισμενες

Ψήφοι: 539 39,5%
  • μου ειναι ολες πολυ συμπαθεις

Ψήφοι: 205 15,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.366

SalonicaM

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Κριτικές
21
Like
1.969
Πόντοι
6.415
Η Τζούλια Αλεξανδράτου όπως ΔΕΝ τη θυμάστε...

scroll down για να δειτε φωτο...παει χαμενη αυτη η ομορφια.... :P :P

Πόσο μα πόσο ηλήθια και καμένη μπορεί να ήταν...

με τέτοια ομορφιά θα έκανε καριέρα τεράστια...μεγαλύτερη από κάθε αλλη...
ήταν η ομορφότερη και με διαφορά. Πιθανότατα θα έκανε και διεθνή καριέρα..το έιχε...
και στο τέλος θα έκανε και τον γάμο-μπίζνα και όλα τέλεια...
πόσο μαλάκω καριόλα μπορεί να είναι...λυπάμαι πραγματικά για πάρτη της...δυστυχως αυτή δεν λυπάται

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535

ήταν η ομορφότερη και με διαφορά. Πιθανότατα θα έκανε και διεθνή καριέρα..το έιχε...
πόσο μαλάκω καριόλα μπορεί να είναι...λυπάμαι πραγματικά για πάρτη της...δυστυχως αυτή δεν λυπάται
ετσι ειναι...δυστηχως την εφαγε το ¨κοκκορετσι΄΄ τυπε... :P :P

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Μιλάμε για ομορφιά επιπέδου Δούκισσας...

Κρίμα κ πάλι κρίμα...

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165

Hταν τεμπελα φιλε,δυστυχως,αυτο ειναι το συμπερασμα που εγω εβγαλα
Μπορουσε να πετυχει παντου,και σαν μοντελο και σαν ηθοποιος,αλλα δυστυχως χρειαζεται κοπος για να πετυχεις
Ετσι προτιμησε τον ευκολο δρομο,για μενα κριμα γιατι φαινεται καλο κοριτσι
Το καλοκαιρι που την ειχα δει απο κοντα στη μυκονο δε μπορω να σου περιγραψω ποσο ασχημα ενοιωσα γι αυτο το κοριτσι.Το μονο παρηγορο που εδειχνε οτι πρεπει κατα βαθος να εχει καλη ψυχη ηταν το γεγονος οτι εβγαζε φωτογραφια με οποιο παιδι η' παρεα της το ζητουσε πολυ προθυμα
Η λατρεια που εχουν οι αντρες σ αυτη τη κοπελα,συνανταται μονο σε ελαχιστες γυναικες διαχρονικα.Παρολ αυτα δε μπορεσε να διαχειριστει αυτο το χαρισμα που της εδωσε ο θεος η' η θεα αφροδιτη,γιατι ειναι σαν να τη φωτισε η θεα αφροδιτη πραγματικα

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Hταν τεμπελα φιλε,δυστυχως,αυτο ειναι το συμπερασμα που εγω εβγαλα
Μπορουσε να πετυχει παντου,και σαν μοντελο και σαν ηθοποιος,αλλα δυστυχως χρειαζεται κοπος για να πετυχεις
Ετσι προτιμησε τον ευκολο δρομο,για μενα κριμα γιατι φαινεται καλο κοριτσι
Το καλοκαιρι που την ειχα δει απο κοντα στη μυκονο δε μπορω να σου περιγραψω ποσο ασχημα ενοιωσα γι αυτο το κοριτσι.Το μονο παρηγορο που εδειχνε οτι πρεπει κατα βαθος να εχει καλη ψυχη ηταν το γεγονος οτι εβγαζε φωτογραφια με οποιο παιδι η' παρεα της το ζητουσε πολυ προθυμα
Η λατρεια που εχουν οι αντρες σ αυτη τη κοπελα,συνανταται μονο σε ελαχιστες γυναικες διαχρονικα.Παρολ αυτα δε μπορεσε να διαχειριστει αυτο το χαρισμα που της εδωσε ο θεος η' η θεα αφροδιτη,γιατι ειναι σαν να τη φωτισε η θεα αφροδιτη πραγματικα
Συμφωνώ σε γενικές γραμμές,αλλά δεν την θεωρώ τεμπέλα.Τουλάχιστον όχι μόνο τεμπέλα..

Πιστεύω ότι λόγω του αδύναμου χαρακτήρα της,ενέδωσε σε κάποιες κακές συνήθεις οι οποίες την κατέστρεψαν...

thanos89

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
122
Πόντοι
6
Συμφωνώ σε γενικές γραμμές,αλλά δεν την θεωρώ τεμπέλα.Τουλάχιστον όχι μόνο τεμπέλα..

Πιστεύω ότι λόγω του αδύναμου χαρακτήρα της, ενέδωσε σε κάποιες κακές συνήθεις οι οποίες την κατέστρεψαν...

Όντως πολύ κρίμα για πάρτη της.  :idiot:

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36

ΝΑΙ αλλα βρηκε τελικα τον δρομο τις δηλαδη επειδη δεν εγινε σταρ στον διαγωσιμο τοτε εγινε πορνοσταρ τωρα αρα παλι διασημη εγινε αυτο ηθελε.πολλη απλα αντι για χαβιαρι και λουσα με μεγαλοεφοπλιστες θα τρωει πουτσα γιαχνι για να τα κονομησει .ολα στο προγραμμα ειναι τεσπα ελλεηινδα

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
σε λιγο θα κατεβαινει και αυτη για βιζιτες

kanal

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
1
Προσωπικά, τα καλλιστεία Σταρ Ελλάς έχουν χωριστεί σε Προ Τζούλιας και Μετά Τζούλιας.. Η φυσική ομορφιά της τότε, ήταν θεική.. Πολύ κρίμα..

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.785
Πόντοι
3.715
η ομορφιά δίχως το άγγιγμα του έρωτα και του χιούμορ περνάει σύντομα στα χρόνια της δύσης και μόλις φυγει το όμορφο πρόσωπο και η καλλίγραμμη σιλουέτα μένει το απόλυτο κενό.

Laser Dildo

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2012
Like
15
Πόντοι
16
Στην ακμή της (2005-2008), η με διαφορά ωραιότερη (διάσημη) Ελληνίδα της τελευταίας 10+ετίας
Και οι τότε φωτογραφίες την αδικούν γιατί την δείχνουν κάπως μπουλουκόφατσα, στην πραγματικότητα πολύ φίνα χαρακτηριστικά, λεπτεπίλεπτη και ανεπανάληπτη

Από εκεί και μετά την πήρε η κάτω βόλτα, λόγω τεμπελιάς, ευκολίας, άθλιου περίγυρου κλπ

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Φεύγει για πάντα από την Ελλάδα η Τζούλια Αλεξανδράτου

Το μοντέλο-τραγουδίστρια-παρουσιάστρια αποφάσισε να φύγει για πάντα από την Ελλάδα μαζί με τον σύντροφό της Κριστιάν Καρποζήλο. Τι έγραψε στην προσωπική της σελίδα στο Facebook.
Το μαντίλι θα μας κουνήσει μια για πάντα η Τζούλια (ή Ιουλία όπως είναι στο Facebook) Αλεξανδράτου. Την απόφασή της την ανακοίνωσε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Facebook τονίζοντας πως θα φύγει για πάντα από τη χώρα μας.

"Σε ένα μήνα μετακομίζω στην Αυστρία! Είμαι τόσο ενθουσιασμένη, θα μου λείψει η Ελλάδα. Αντίο σε όλα όσα είδα, όλα όσα άκουσα , όλα όσα έζησα στη ζωή μου. Νέα αρχή μακριά από τα αρνητικά κύματα. Είμαι τόσο χαρούμενη που φεύγω. Θα δω έναν νέο κόσμο. Μαζί με την αγάπη της ζωής μου για την υπόλοιπη ζωή μου. Για πάντα! Τα λέμε!".

http://[URL unfurl="true"]www.cosmo.gr/Lifestyle/Celebrities/Gossip/article1962265.ece/BINARY/w460/Julia.jpg[/img[/URL]]

[url=http://[URL unfurl="true"]www.cosmo.gr/Lifestyle/Celebrities/Gossip/feugei-gia-panta-apo-thn-ellada-h-tzoulia-aleksandratoy.1962259.html]http://www.cosmo.gr/Lifestyle/Celebrities/Gossip/feugei-gia-panta-apo-thn-ellada-h-tzoulia-aleksandratoy.1962259.html[/url[/URL]]

*Στην Αυστρία έχει λεφτάδες  :think:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Φεύγει για πάντα από την Ελλάδα η Τζούλια Αλεξανδράτου

Το μοντέλο-τραγουδίστρια-παρουσιάστρια αποφάσισε να φύγει για πάντα από την Ελλάδα μαζί με τον σύντροφό της Κριστιάν Καρποζήλο. Τι έγραψε στην προσωπική της σελίδα στο Facebook.
Το μαντίλι θα μας κουνήσει μια για πάντα η Τζούλια (ή Ιουλία όπως είναι στο Facebook) Αλεξανδράτου. Την απόφασή της την ανακοίνωσε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Facebook τονίζοντας πως θα φύγει για πάντα από τη χώρα μας.

"Σε ένα μήνα μετακομίζω στην Αυστρία! Είμαι τόσο ενθουσιασμένη, θα μου λείψει η Ελλάδα. Αντίο σε όλα όσα είδα, όλα όσα άκουσα , όλα όσα έζησα στη ζωή μου. Νέα αρχή μακριά από τα αρνητικά κύματα. Είμαι τόσο χαρούμενη που φεύγω. Θα δω έναν νέο κόσμο. Μαζί με την αγάπη της ζωής μου για την υπόλοιπη ζωή μου. Για πάντα! Τα λέμε!".

http://[URL unfurl="true"]www.cosmo.gr/Lifestyle/Celebrities/Gossip/article1962265.ece/BINARY/w460/Julia.jpg[/img[/URL]]

[url=http://[URL unfurl="true"]www.cosmo.gr/Lifestyle/Celebrities/Gossip/feugei-gia-panta-apo-thn-ellada-h-tzoulia-aleksandratoy.1962259.html]http://www.cosmo.gr/Lifestyle/Celebrities/Gossip/feugei-gia-panta-apo-thn-ellada-h-tzoulia-aleksandratoy.1962259.html[/url[/URL]]

*Στην Αυστρία έχει λεφτάδες  :think:
[/quote]Κρίμα(ς)............ :s&m_1:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Χασαμε την πρωταγωνιστρια!!!! Αντε τωρα να βρουμε αλλη να βελαζει, καινουργια μπουκαλια απ την αρχη.....ρε μπελαδεs  :huh: :huh:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom