Νέα

Τζούλια Αλεξανδράτου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dantis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

??

• τζουλια

Ψήφοι: 408 29,9%
  • λοιπες

Ψήφοι: 56 4,1%
  • παρτη μια χτυπα την αλλη

Ψήφοι: 158 11,6%
  • στις αρχιδαρες μου με τις ξεφτιλισμενες

Ψήφοι: 539 39,5%
  • μου ειναι ολες πολυ συμπαθεις

Ψήφοι: 205 15,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.366

Antipsolovirus76

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Πρεπει να εχει ψυχολογικο προβλημα η κοπελα .... δεν εξηγηται αλλιως ολο αυτο.
Καποιοι δεν ενδιαφερονται πραγματικα γιαυτην .... "Κατι" την εχει οδηγησει εκει.

ΚΡΙΜΑ και παλι ΚΡΙΜΑ !!!!!

Μην την λυπασαι ουτε αυτη ουτε κανεναν,ολοι ειμαστες υπευθυνοι για τις πραξεις μας,μονο τα μικρα παιδακια βγαινουν λαδι σε αυτη την ζωη!
Οι υπολοιποι απλα ψαχνουμε δικαιολογιες!

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.782
Πόντοι
3.715
σωστά μιλάς Anosiakofirewall76.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Την ειδα απο κοντα το προηγουμενο σαββατο στη μυκονο,απειχα δεκα μετρα απο τη κοπελα,στη παραλια παραγκα.
Δυστυχως οι φωτογραφιες επιβεβαιωνουν τη πραγματικοτητα..μεχρι το μεσημερι ηταν μονη της μετα ηρθε για λιγο ο φιλος της που αντι να τη χαιδευει και να τη φιλαει καλο θα ηταν να τη βοηθησει οπως και οι γονεις της.Το απογευμα αρχισαν σιγα σιγα να τη πλησιαζουν καποια ατομα ζητωντας να βγαλουν μια φωτογραφια μαζι της κατι που πολυ προθυμα εκανε η κοπελα
Μακαρι να της πανε ολα καλα γιατι αυτη τη στιγμη η κατασταση ειναι ακρως επικινδυνη για το κοριτσι
εχει τελειώσει. τα ναρκωτικά οδηγούν σε ανορεξία. ακομα και εάν κάνεις αποτοξίνωση πρέπει να συντηρείσαι με ορούς για περίπου κάνα τρίμηνο μέχρι να ξαναδουλέψουν με κατάλληλη διατροφή στομάχι έντερο και συκώτι. ότι εχει απομείνει βεβαίως.

η γκόμενα παίζει κόκα σε καθημερινή βάση πλέον απο μύτες ούλα ενδεχομένως και ενέσεις σε μουνόχειλα.....

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
εχει τελειώσει. τα ναρκωτικά οδηγούν σε ανορεξία. ακομα και εάν κάνεις αποτοξίνωση πρέπει να συντηρείσαι με ορούς για περίπου κάνα τρίμηνο μέχρι να ξαναδουλέψουν με κατάλληλη διατροφή στομάχι έντερο και συκώτι. ότι εχει απομείνει βεβαίως.

η γκόμενα παίζει κόκα σε καθημερινή βάση πλέον απο μύτες ούλα ενδεχομένως και ενέσεις σε μουνόχειλα.....

:(

Antipsolovirus76

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Καποτε ειχα μια αναγκη σε σοβαρο θεμα υγειας και οταν καλεσα βοηθεια ολοι ειχαν δουλεια,τωρα ειμαι κομπλε
και τα καταφερα μονος μου,τους ευχαριστω που δεν ηρθαν.......

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537

Ο καθενας κανει ο,τι νομιζει στη ζωη του
Κανεις δεν εχει αναγκη κανεναν
(εκτος, φυσικα, απο ζητηματα υγειας- στα οποια ΔΕΝ συμπεριλαμβανεται η ανορεξια ή ψυχολογικα)

Antipsolovirus76

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Ο καθενας κανει ο,τι νομιζει στη ζωη του
Κανεις δεν εχει αναγκη κανεναν
(εκτος, φυσικα, απο ζητηματα υγειας- στα οποια ΔΕΝ συμπεριλαμβανεται η ανορεξια ή ψυχολογικα)

Εγω πιστευω οτι κανεις δεν εχει αναγκη κανεναν πουθενα,τι να το κανεις αν ερθει καποιος σε μια αναγκη
και μετα στο λεει επ'απειρο;γιατι ολοι λενε οτι δεν κανουν ετσι αλλα ολοι ετσι κανουν,οποτε διαλεγεις αυτους
που θες και τους υπολοιπους τους ριχνεις σε εναν καδο χωρις δευτερη σκεψη!
Αν συρθουν μετα μεχρι τηνν πορτα σου ανοιξε την μην κοιταξεις ποιος ειναι,δωσε βοηθεια για μια φορα
και κλεισε την για παντα!

Επισκέπτης
Nα λυπηθω την κυρια Αλεξανδρατου?

Οχι ευχαριστω δεν θα παρω.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Τελειωμενη ιστορια....Καλο ξεκινημα αλλα αγαρμπο τελοs

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Οσο για τον πουτσο να ειναι ο αλλος δεν ειναι οτι πιο ευχαριστο τετοια καταληξη  :(
Ταβαλε με ολουs.......Με τον κυκλο τηs, με την οικογενεια τηs ....με τον κοσμο......Το επομενο βημα ειναι η Συγγρου...Μαθηματικα εξακριβωμενο

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
242
Πόντοι
86
Καλα η οικογενεια της που ειναι να πανε να την μαζεψουνν τη βαλουν σε προγραμμα απεξαρτησης..? αλλα καλα κουμασια θαναι και του λογου τους..

eli35

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2012
Κριτικές
1
Like
30
Πόντοι
1
Να με θυμηθείτε. Αυτή δεν θα έχει καλό τέλος σύντομα.

Rythm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Γενικως μιλουσα για βοηθειες,οχι για αυτην.......παντως θα παει χαρουμενη ας πουμε,εζησε εντονα :grin:

Σκατα χαρουμενη....ΕΓω νομιζω οτι με τιποτα δεν χαιροταν πραγματικα...Αυτο μου βγαζει....

Antipsolovirus76

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Σκατα χαρουμενη....ΕΓω νομιζω οτι με τιποτα δεν χαιροταν πραγματικα...Αυτο μου βγαζει....

Οχι ενταξει,εχει ζησει καλα αλλα λιγο καιρο,τωρα ο καθενας ειναι το πως τα βλεπει τα πραγματα!
Υπαρχουν πολλοι ανθρωποι που θελουν να ζησουν καλα λιγο καιρο και μετα να πανε στο διαολο,μαλιστα τωρα με την καταντια
μας σημερα στο κρατος αυτοι θα πληθαινουν,γι'αυτο και ολοι ζουνε αεριτζιδικα και γρηγορα,για να προλαβουν οτι προλαβουν!
Εγω παντως την καταλαβαινω αλλα δεν την δικαιολογω!

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τυποι κανετε λες και πεθανε ηδη
εγω πιστευω οτι θα ξεπερασει τα προβληματα και θα ζησει μια χαρα

Antipsolovirus76

Μέλος