Την πιθανότητα να σας δουλεύανε 3 κακομαθημένα πιτσιρίκια την έχουμε απορρίψει?
Και γιατι να τους δουλευανε?τα πουστρακια κρα κανουνε για πηδημα και για τη Τζουλια τι μια πουτσα πανω τι μια πουτσα κατω...σιγα!!
Την πιθανότητα να σας δουλεύανε 3 κακομαθημένα πιτσιρίκια την έχουμε απορρίψει?
τι να ψησει ρε φιλε η τζουλια δεν εχει αναγκη κανενα .....ολοι οι αλλοι την εχουν..
Μπολντερον αγορι μου τραβα μια ωραια χριστουγενατικη.......
σαυτους που λενε οτι δεν την γαμαγανε.....
Εννοούν ότι δεν πρόκειται να την γαμήσουν ρε.
Όπως και καμία άλλη
πλην της ...
φιλαρακι έχετε μπλέξει το φακαμπίλιτυ με την ομορφιά.χαχα!ετσι ετσι πεστα φιλε......
η γαμπα της ειναι σαν την πουτσα μου
Μπολντερον αγορι μου τραβα μια ωραια χριστουγενατικη.......
φιλαρακι έχετε μπλέξει το φακαμπίλιτυ με την ομορφιά.
επίσης έχετε μπλέξει το φακαμπίλιτυ με την σεξουαλική υγεία.
προσωπικά θεωρώ ότι η τζούλια είναι μια πανέμορφη κοπέλα. Στα όρια μάλιστα της αντικειμενικής γυναικείας ομορφιάς χωρίς αμφισβήτηση.
το πουλάκι μου βεβαίως στο μουνάκι της θα το έβαζα σε δύο περιπτώσεις.
α.
εάν ήθελα να αυτοκτονήσω
β.
εάν ήθελα να κάνω προμόσιον κόκας στα μεγάλα σαλόνια.
η γαμπα της ειναι σαν την πουτσα μου
axaxaxa
ναι..
και χωρις μποτα
κωλουςε τοτε εσυ θα γαμας μονο κολους φιλε μου τυχερος εισαι......ετσι μονο κολος και ξερο ψωμι.
αααααααααααααχααχχαχαχαχααχχαχαχαρε τι παλτα ειναι αυτα εδω μεσα λεει δεν πηδιεται ωραια,δηλαδη η πρωτη η τσοντα που γυρισε τι δεν εκανε καλα η τι κανετε παραπανω με τις κοπελες σας?μηπως χοροπηδανε μεχρι το ταβανι η ουρλιαζουν σαν ουραγκοταγκοι?εγω ειδα μια τελεια πιπα για τα γουστα μου και συμμετοχη αρκετα καλη.Να το λενε οι μπαζολες και οι γαλοτσες για να βρουν ψεγαδι ναι αλλα μεταξυ μας να λεμε τετοια λιγο τσιπα.Εκτος αν στο μπουρδελα εχουν μαζευτει ολοι οι εραστες οι γιωργουληδες και οι σπαλιαρες.