Νέα

Τζούλια Αλεξανδράτου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dantis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

??

• τζουλια

Ψήφοι: 408 29,9%
  • λοιπες

Ψήφοι: 56 4,1%
  • παρτη μια χτυπα την αλλη

Ψήφοι: 158 11,6%
  • στις αρχιδαρες μου με τις ξεφτιλισμενες

Ψήφοι: 539 39,5%
  • μου ειναι ολες πολυ συμπαθεις

Ψήφοι: 205 15,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.366

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.098
Πόντοι
17.085
Παντελώς αδιάφορη μας είναι η ύπαρξή της πλέον. Μόνο κάποια interracial mmmmmmf  :P σκηνή με DAP, A2M, anal creampie και swallow θα μας κινούσε κάπως το ενδιαφέρον για όσα λεπτά κρατούσε...

tresky

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Παντελώς αδιάφορη μας είναι η ύπαρξή της πλέον. Μόνο κάποια interracial mmmmmmf  :P σκηνή με DAP, A2M, anal creampie και swallow θα μας κινούσε κάπως το ενδιαφέρον για όσα λεπτά κρατούσε...
Αμάν κάναμε να μάθουμε τα cim,cif,cim,@#$%^&*#$%^&*...κι εσύ μας λες για DAP,Α2 και GLX ... του διαβόλου πράγματα.

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
μαγκες ολοι την πηδαγαμε μην κρυβομαστε πισω απο τον πουτσο μας τωρα...Εφοσον γαμαμε κατι μπαζακια ελληνιδες με κυταριτιδες κατι δηθεν με τουπε.Η τζουλια μπροστα σαυτες ειναι ωραια γκομενα.Εχει υψος εχει ωραιο προσωπο και εχει και εντυπωσιακο σωμα και μακρια ποδια.Για δειτε λιγο τι κυκλοφορει εξω....ανοιξτε τα ματακια σας...Ξεχαστε με τι ασχολειται η τζουλια και δειτε σαν κορμι και σαν εμφανιση αυτα....

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
μαγκες ολοι την πηδαγαμε μην κρυβομαστε πισω απο τον πουτσο μας τωρα...Εφοσον γαμαμε κατι μπαζακια ελληνιδες με κυταριτιδες κατι δηθεν με τουπε.Η τζουλια μπροστα σαυτες ειναι ωραια γκομενα.Εχει υψος εχει ωραιο προσωπο και εχει και εντυπωσιακο σωμα και μακρια ποδια.Για δειτε λιγο τι κυκλοφορει εξω....ανοιξτε τα ματακια σας...Ξεχαστε με τι ασχολειται η τζουλια και δειτε σαν κορμι και σαν εμφανιση αυτα....

Συμφωνω μαζί σου 1000% αλλωστε δεν γουστάρω να κρυβομαι πίσω από τον πούτσο μου

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Συμφωνω μαζί σου 1000% αλλωστε δεν γουστάρω να κρυβομαι πίσω από τον πούτσο μου

εγω τυπε μου και να το γουσταρα δε θα μπορουσα να το κανω, ειμαι μικροτσουτσουνος και θα φαινομουν  :'(

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Μα δεν μπορω τωρα με κατι μαλακες που λενε δεν την γαμαγανε...και τα εχουνε με μια κοπελιτσα του 1.60 με κυταριτιδα και τους τα κανει και τσουρεκια.....

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Μα δεν μπορω τωρα με κατι μαλακες που λενε δεν την γαμαγανε...και τα εχουνε με μια κοπελιτσα του 1.60 με κυταριτιδα και τους τα κανει και τσουρεκια.....

ο καθενας οτι μαλακια θελει μπορει να λεει, εδω ο Παπανδρεου ειπε οτι λεφτα υπαρχουν, εσυ τον πιστεψες?

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
στην ιδια της την τσοντα (με τη σαμπανια) παραπατουσε και και ελεγε μαλακιες απο τη σουρα και τη μαστουρα. αν εσας αυτο και μονο αυτο δεν σας φαινεται ντεκαβλε τι να πω,περι ορεξεως..

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
στην ιδια της την τσοντα (με τη σαμπανια) παραπατουσε και και ελεγε μαλακιες απο τη σουρα και τη μαστουρα. αν εσας αυτο και μονο αυτο δεν σας φαινεται ντεκαβλε τι να πω,περι ορεξεως..

κοπελια μιλαμε μονο απο εμφανιση τωρα τι δουλεια κανει και τι της λενε να λεει σταρχιδια μας.Αλλα απο εμφανιση βαζει κατω εκατομμυρια γυναικες...

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
κοπελια μιλαμε μονο απο εμφανιση τωρα τι δουλεια κανει και τι της λενε να λεει σταρχιδια μας.Αλλα απο εμφανιση βαζει κατω εκατομμυρια γυναικες...

ειναι οντως ακρως γαμευσιμη, αλλα εγω προτιμω την αδερφη της  :tits2:

MojoRising

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Μιά διαδρομή που δεν διαφέρει από χιλιάδες άλλες που υπάρχουν σε όλο το κόσμο. Η διαφορά, εδώ, είναι η παρακολούθησή της μέσα από ψηφιακές μηχανές. Ένα άτομο με εμφανές ψυχολογικό πρόβλημα ίσως και με ψυχότροπες ουσίες... Το μάτι του Μεγάλου Αδελφού (ΜΜΕ) μας έχει βάλει μέσα στο πρόβλημά της...

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Δεν ξέρω τι λέτε εσείς, εγώ ένα μανίκι της το έριχνα χαλαρά.
Έστω και mercy fuck.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.421
Πόντοι
46.232
Δεν ξέρω τι λέτε εσείς, εγώ ένα μανίκι της το έριχνα χαλαρά.
Έστω και mercy fuck.
με 1200 ευρω την γαμας για 2 ωρες.....αλλα αξιζει τοσα λεφτα επειδη εχει αυτην προβολη, με τοσα λεφτα γαμας κατι απιστευτα αματουρια...

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
1.ποτέ δεν γαμούσαμε μπαζάκια
2.ποτέ δεν γαμούσαμε τέτοιες ελλεηνίδες
3.απίστευτα πόδια κλπ συγκριτικά με αυτές που λες έχει όντως αλλά προφανώς μιλάς σε σχέση με άλλες ελλεηνίδες
4. στο το τι κυκλοφορεί εκεί έξω προφανώς αναφέρεσαι στο γκρης. Σε άλλες χώρες έχεις ζήσει?

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
με 1200 ευρω την γαμας για 2 ωρες.....αλλα αξιζει τοσα λεφτα επειδη εχει αυτην προβολη, με τοσα λεφτα γαμας κατι απιστευτα αματουρια...

Τύπε μέσα. Έχεις κάποιο κονέ όμως ή άκουσα από φίλο φίλου;

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Για ενα πουτσο καλη ειναι....Αλλα με καποτα ομωs.....

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
4. στο το τι κυκλοφορεί εκεί έξω προφανώς αναφέρεσαι στο γκρης. Σε άλλες χώρες έχεις ζήσει?

Τύπε χωρίς πλάκα τώρα, ο Ιαν με τον πυροσωλήνα το δήλωσε ξεκάθαρα ότι η Τζούλια, καμμένη ξεκαμμένη ή συγκαμένη είναι χαλαρά μέσα στα τρία καλύτερα που έχει φυστικώσει. Και φυστικώνει αβέρτα τον αφρό του ανατολικού πορνομπλόκ εδώ και δεκαπέντε χρόνια.

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
Τύπε χωρίς πλάκα τώρα, ο Ιαν με τον πυροσωλήνα το δήλωσε ξεκάθαρα ότι η Τζούλια, καμμένη ξεκαμμένη ή συγκαμένη είναι χαλαρά μέσα στα τρία καλύτερα που έχει φυστικώσει. Και φυστικώνει αβέρτα τον αφρό του ανατολικού πορνομπλόκ εδώ και δεκαπέντε χρόνια.
ok
γούστα είναι αυτά
καλό του βόλι  :)

alex88

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι