Νέα

Τζούλια Αλεξανδράτου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dantis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

??

• τζουλια

Ψήφοι: 408 29,9%
  • λοιπες

Ψήφοι: 56 4,1%
  • παρτη μια χτυπα την αλλη

Ψήφοι: 158 11,6%
  • στις αρχιδαρες μου με τις ξεφτιλισμενες

Ψήφοι: 539 39,5%
  • μου ειναι ολες πολυ συμπαθεις

Ψήφοι: 205 15,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.366

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
228246_207913819240460_100000655314221_665234_2225755_n.jpg

Η Τζούλια με τη Νανά Ταλατά!

τι μπάζο είναι η Νανά Ταλατά  :o

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
ε΄ντάξει ρε παιδιά, κανονήστε το εσείς και όσο για την νανά-μοντέλλο- καύλα ξεγάνωτη, έχω κάποιον στο νού μου από το γνωστό
θρέντ ( γυμνές- κοπέλλες μας, πού τρέμ-ει λίγο, λίγο μαγνητίζει ) :uglystupid: :think: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
17
Πόντοι
166

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Ο Μπιν Λάντεν έβλεπε πορνό..
www.imagerous.com/] [/URL]
Αχόρταγος αποδεικνύεται ο Μπιν Λάντεν.. Οι αμερικανικές ένοπλες δυνάμεις μετά την επιχείρηση στη βίλα του στην πόλη Αμποταμπάντ του Πακιστάν, συγκέντρωσαν μεγάλο αριθμό πορνογραφικού υλικού.. Ανώνυμη πηγή, ανέφερε μάλιστα στο Reuters ότι πρόκειται για σύγχρονα ηλεκτρονικά βίντεο. Σύμφωνα με...
πληροφορίες, η έπαυλη που έμενε με τις τρεις συζύγους και παιδιά δεν είχε σύνδεση στο Διαδίκτυο, ωστόσο, ήταν εξοπλισμένη με τηλεόραση, ηλεκτρονικό υπολογιστή και dvd. Λέτε να είχε και DVD της Τζούλιας;;

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Αχόρταγος αποδεικνύεται ο Μπιν Λάντεν.. Οι αμερικανικές ένοπλες δυνάμεις μετά την επιχείρηση στη βίλα του στην πόλη Αμποταμπάντ του Πακιστάν, συγκέντρωσαν μεγάλο αριθμό πορνογραφικού υλικού.. Ανώνυμη πηγή, ανέφερε μάλιστα στο Reuters ότι πρόκειται για σύγχρονα ηλεκτρονικά βίντεο. Σύμφωνα με...
πληροφορίες, η έπαυλη που έμενε με τις τρεις συζύγους και παιδιά δεν είχε σύνδεση στο Διαδίκτυο, ωστόσο, ήταν εξοπλισμένη με τηλεόραση, ηλεκτρονικό υπολογιστή και dvd. Λέτε να είχε και DVD της Τζούλιας;;
Μπα δεν νομιζω, ο ΛΑΝΤΕΝ ειχε γουστο !!! :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης

σίγουρα, τις ξενέρωτες τσόντες της Τζούλιας θα έβλεπε και τον πιάσανε στον ύπνο! :grin: :2funny:

Επισκέπτης

πεθανε η Τζουλια λεει...και την βρηκαν αγκαλια με το δονητη της...  :idiot:
εχει σαλεψει ο κοσμος ... τι πιπες γραφουνε ???
Φάγανε μηνύσεις οι μαλάκες,καλά να πάθουν....με τις μαλακίες που πάνε κ γράφουν.

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

ελεεινές φώτο :S

με λύπη μου πάντως διαπιστώνω μια προτίμηση στα φρανκφούρτης :sunglasses: τόσα χωριάτικα έχουμε μωρή :sunglasses:

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Είσαι σίγουρος πως είναι λουκάνικα; Εμένα μου φαίνονται βρασμένα καρότα. Σοβαρά μιλάω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom