You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τζούλια Αλεξανδράτου
- Μέλος που άνοιξε το νήμα dantis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 9K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Vagelis_20
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Eνας και μοναδικός τρόπος υπάρχει για να σωθούμε απο δαύτην
[move]Να την αγνοήσουμε επιδεικτικά[/move]
Άσε όταν σε μερικά χρόνια αποσυρθεί το Μαρινάκι μας απο το Φυλής104 θα πάρει θέση η Τζούλια..Αλλά σκέψου ούτε τα στούντιο δεν θα την προσλαμβάνουν.Θα καταλήξει στα μπουρδέλα του Μεταξουργίου και θα την πηδάνε οι πακιστανοί και τα Αλβανά.
Και ο Φουρθιώτης θα κάνει την τσατσά μιας και ως πούστρα του πάει ο ρόλος.
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
Δημητρηςς
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.505
- Πόντοι
- 2.357
Ποιος σου ειπε οτι ειναι καλα ?μα δεν μπορει να ειναι στα καλα της κ να κανει τετοια...
Μια σοβαρη κοπελα που ξερει ''την αξια της'' δεν γινεται σουργελο οπως αυτη...
Φανταζομαι οτι δεν φταιει μονο ο καμμενος της εγκεφαλος αλλα και οι ''συμβουλατορες'' που εχει πλαι της...
ΚΡΙΜΑΣ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΗΣ
Vagelis_20
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Ποιος σου ειπε οτι ειναι καλα ?
Μια σοβαρη κοπελα που ξερει ''την αξια της'' δεν γινεται σουργελο οπως αυτη...
Φανταζομαι οτι δεν φταιει μονο ο καμμενος της εγκεφαλος αλλα και οι ''συμβουλατορες'' που εχει πλαι της...
ΚΡΙΜΑΣ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΗΣ
Εγώ σκέφτομαι ρε σεις τον πατέρα της.καλά η μάνα της Αγγλίδα είναι προχωρημένη και δεν τη σοκάρουν αυτά.Πάντως αν ήμουν ο γέρος της Τζούλιας θα μπαινα με καραμπίνα στο στούντιο του Σειρηνάκη θα σκότωνα και σκηνοθέτη και βοηθούς και καμεραμαν και το Φουρθιώτη.Μεχρι και τον τύπο που τους φέρνει καφέδες,πίτσες και ντονατς.Και φυσικά εκείνη και θα μπουμπουνιζα και μια στο γαμιά της για να ξαναζωντανέψει ο μύθος του ακεφαλου καβαλάρη.
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.297
- Πόντοι
- 8.645
Με το σισέ μοιάζει αυτός
Vagelis_20
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
ρε φιλε αυτο ο πατερας παει καφενειο (για οποιους ξερουν απο χωριο)
πρεπει να ειναι ολη μερα κ καθε μερα στην κοκα η μαλακο
Για εξηγησε μου τη φράση πάει καφενείο..Δηλαδή στην κοσμάρα του ή μήπως μπορεί και να την παίζει για την κόρη του
Δημητρηςς
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.505
- Πόντοι
- 2.357
Τι φταιει ο Σειρηνακης και ο καθε Σειρηνακης αμα η κορη ειναι ετσι ?Εγώ σκέφτομαι ρε σεις τον πατέρα της.καλά η μάνα της Αγγλίδα είναι προχωρημένη και δεν τη σοκάρουν αυτά.Πάντως αν ήμουν ο γέρος της Τζούλιας θα μπαινα με καραμπίνα στο στούντιο του Σειρηνάκη θα σκότωνα και σκηνοθέτη και βοηθούς και καμεραμαν και το Φουρθιώτη.Μεχρι και τον τύπο που τους φέρνει καφέδες,πίτσες και ντονατς.Και φυσικά εκείνη και θα μπουμπουνιζα και μια στο γαμιά της για να ξαναζωντανέψει ο μύθος του ακεφαλου καβαλάρη.
Οι γονεις τι κανανε με την κορη τους οσο ηταν μικρη ?
Τωρα παει χαθηκε το κοριτσι.... σε εναν δρομο χωρις γυρισμο.
Vagelis_20
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Σε παλιοτερη μαρτυρία του με γράμμα έλεγε ότι επαιρνε βίζιτες η Τζούλια πριν το 2009..Θ αφαγε καλά όποιος λεφτάς την πήρε όταν ήταν στα πάνω της.
Δημητρηςς
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.505
- Πόντοι
- 2.357
Αν κρινουμε απο τα dvd μην παιρνεις και ορκο γιαυτο....
Σε παλιοτερη μαρτυρία του με γράμμα έλεγε ότι επαιρνε βίζιτες η Τζούλια πριν το 2009..Θ αφαγε καλά όποιος λεφτάς την πήρε όταν ήταν στα πάνω της.
Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 35.663
- Πόντοι
- 9.931
Και το DVD δεν λέει κάτι αν έπαιρνε βίζιτες πριν, λίγες είναι οι βίζιτες που δεν αξίζουν μια στο κρεβάτι;;
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Οταν ο πατερας της, επετρεπε να τραβολογιεται το 10χρονο κοριτσακι του σε πρωιναδικα, δεν δικαιουται να ομιλει.Εγώ σκέφτομαι ρε σεις τον πατέρα της.καλά η μάνα της Αγγλίδα είναι προχωρημένη και δεν τη σοκάρουν αυτά.Πάντως αν ήμουν ο γέρος της Τζούλιας θα μπαινα με καραμπίνα στο στούντιο του Σειρηνάκη θα σκότωνα και σκηνοθέτη και βοηθούς και καμεραμαν και το Φουρθιώτη.Μεχρι και τον τύπο που τους φέρνει καφέδες,πίτσες και ντονατς.Και φυσικά εκείνη και θα μπουμπουνιζα και μια στο γαμιά της για να ξαναζωντανέψει ο μύθος του ακεφαλου καβαλάρη.
Vagelis_20
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Πάντως ο Ρέβης έχει πολλές άκρες για βίζιτες.όποιος έχει το χρήμα ας του στείλει κανα email ή να βρει το τηλεφωνο του απο κανα κατάλογο,αλλά φαντάζομαι ως "καλλιτεχνικός manager" που προβάλλεται έχει δική του ιστοσελίδα.
Του στέλνεις ένα email να συναντηθείτε να συζητήσρτε για δουλειά,χωρίς να αναφέρετε τίποτα για βίζιτες..Και κατ ιδιαν τα λέτε όλα..
Και στο Φουρθιώτη αν στείλει κανείς και έχει σοβαρές διαθέσεις φαντάζομαι όλο και κάτι γίνεται όσον αφορά τη Τζούλια.
Του στέλνεις ένα email να συναντηθείτε να συζητήσρτε για δουλειά,χωρίς να αναφέρετε τίποτα για βίζιτες..Και κατ ιδιαν τα λέτε όλα..
Και στο Φουρθιώτη αν στείλει κανείς και έχει σοβαρές διαθέσεις φαντάζομαι όλο και κάτι γίνεται όσον αφορά τη Τζούλια.
Επισκέπτης
Εγώ σκέφτομαι ρε σεις τον πατέρα της.καλά η μάνα της Αγγλίδα είναι προχωρημένη και δεν τη σοκάρουν αυτά.Πάντως αν ήμουν ο γέρος της Τζούλιας θα μπαινα με καραμπίνα στο στούντιο του Σειρηνάκη θα σκότωνα και σκηνοθέτη και βοηθούς και καμεραμαν και το Φουρθιώτη.Μεχρι και τον τύπο που τους φέρνει καφέδες,πίτσες και ντονατς.Και φυσικά εκείνη και θα μπουμπουνιζα και μια στο γαμιά της για να ξαναζωντανέψει ο μύθος του ακεφαλου καβαλάρη.
Άμα το κάνε αυτό κανένας πατέρας,θα ήταν για δέσιμο....δε γίνετε ο κάθε ένας να παίρνει το νόμο στα χέρια του
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
ρε την τζουλιαΚαι για του λογου το αληθες...
απο μικρη ηταν μοντελο
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 217