Νέα

Τζούλια Αλεξανδράτου

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα dantis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

??

  • τζουλια

    Ψήφοι: 404 29,7%
  • λοιπες

    Ψήφοι: 56 4,1%
  • παρτη μια χτυπα την αλλη

    Ψήφοι: 158 11,6%
  • στις αρχιδαρες μου με τις ξεφτιλισμενες

    Ψήφοι: 539 39,6%
  • μου ειναι ολες πολυ συμπαθεις

    Ψήφοι: 204 15,0%

  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.361

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Μηνύματα
15.214
Κριτικές
41
Like
25.604
Πόντοι
17.470
Το είπε και το έκανε η Τζούλια: Τραγούδησε γυμνή Χατζιδάκι!
Ε ναι λοιπόν! Το είπε και το έκανε η Τζούλια: Τραγούδησε γυμνή Χατζιδάκι!Πρεμιέρα έκανε χτες το βράδυ η Τζούλια Αλεξανδράτου σε ...γνωστό νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης και μόνο η λέξη πανικός μπορούσε να περιγράψει αυτό που έγινε!  Το μαγαζί ήταν κλεισμένο με reserve εδώ και μέρες και οι θαυμαστές της Τζούλιας είχαν δώσει από νωρίς το παρόν.
Οι πληροφορίες μέσα στην εβδομάδα έλεγαν πως η εμφάνιση της Τζούλιας θα σόκαρε και θα ήταν άκρως αποκαλυπτική. Η Τζούλια αρχικά εμφανίστηκε με ένα χρυσό κορμάκι που θύμιζε Beyonce και είχε επιμεληθεί αποκλειστικά και μόνο για εκείνην η σχεδιάστρια Paris , ενώ στην συνέχεια η Τζούλια τραγούδησε Χατζηδάκι ολόγυμνη, φορώντας μόνο τις ψηλοτάκουνες γόβες της και... το άρωμα της!
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες στα πρώτα τραπέζια καθόταν πασίγνωστος ποδοσφαιριστής, που προσπάθησε να αποφύγει τις κάμερες, και που φημολογείται ότι έχει σχέση με την τραγουδίστρια.
Σήμερα Σάββατο, η Τζούλια θα δώσει ένα ακόμα πρωτοποριακό show και η ίδια δηλώνει ότι αυτό που θα δούμε δεν θα το περιμένουμε!  :jerking: :jerking: :jerking:

ηταν και ο Κρεσιτς εκει του Παοκ!!
 

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Μηνύματα
11.111
Κριτικές
10
Like
1.492
Πόντοι
2.357
   Η κατάντα της Τζούλιας και η κακομοιρα που της επιτεθηκαν όλοι και από καλο κοριτσι που ηταν έγινε ένα νούμερο και μισο και μπλα μπλα μπλα μπλα...
    Εμένα η Τζούλια μου άρεσε πάρα πολύ. Οταν είχε πρωτοβγει την θεωρουσα θεα. Αλλα η κοπελα είναι καταχαζη,ψωνιο και δεν μπορουσε να χειριστει την ωραια εμφανιση που είχε προς όφελός της. Προφανώς πολύ πριν από τα καλιστεια έκανε βιζιτες η είχε σκοπο να γυρισει τσοντα γι αυτό δεν την έβγαλαν και Σταρ Ελλας. Θα είπαν κάτσε να μην μας κάνει και ρόμπα αν τη στειλουμε σε διεθνη διαγωνισμο...

    Έβγαλε λεφτά και μπράβο της και μαγκια της. Τα πιο πολλα θα της τα φανε στις κοκες...εκανε παρεα με το φουρθιωτη και το ρεβη που ειναι ατομα να πανε στα παρατραγουδα της Πανια, τετοιο επιπεδο μιλαμε...  ε είναι ήδη 26 χρν σε καμια δεκαετια που θα χει μεγαλωσει, θα πάθει και κανενα σοκ ψυχολογικο που δεν θα μετραει εμφανησιακα σε σχεση με τις νεες μοντελες που θα βγουν, θα τη βλεπουμε σε κανενα στουντιο...

    Περισυ στην αρχη όταν έβγαλε το ντιβιντι την λυπηθηκα και είπα κριμα. Όχι γιατί γυρισε το ντιβιντι αλλά γιατί φαινόταν ένα πρεζάκι μαστουρωμένο που νομιζε ότι κάτι είναι και γιατι χαλασε αρκετα εμφανησιακα μεσα σε 3 χρονια. αλλά ο κάθε ανθρωπος είναι αξιος της μοιρας του και δεν αποτελειται μόνο από εμφανιση(που είναι κάτι προσωρινο) αλλά και από προσωπικότητα χαρακτήρα και προπαντως μυαλο. Και αυτή στα τελευταια υστερει...
:thumbsup: :cool2:
 

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Μηνύματα
44.984
Like
30.417
Πόντοι
5.006
Nα ρε μαλάκες αυτές είναι καριέρες!!!! σπουδές μάστερ ντοκτορά και λοιπές παπαριές  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
 

spanky

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2011
Μηνύματα
1.659
Like
2
Πόντοι
16
Το μεγαλυτερο ποσοστο στο κοινο της ειναι ανηλικοι.
Απορω τι τους τραβηξε εκει εφοσον δεν εχουν δει τις τσοντες  :dancing:
 

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Μηνύματα
5.510
Κριτικές
31
Like
1.444
Πόντοι
6.305
Το μεγαλυτερο ποσοστο στο κοινο της ειναι ανηλικοι.
Απορω τι τους τραβηξε εκει εφοσον δεν εχουν δει τις τσοντες  :dancing:
εννοείς πώς τα ανήλικα δε βλέπουν τσόντες?δεν πιστεύω ό,τι υπάρχει έφηβος κάτω των 13 που δεν έχει δει τσόντα, εκτός και αν είναι κλεισμένος σε μπουντρούμι..
 

Vagelis_20

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2009
Μηνύματα
709
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
και τον ΕΛΥΤΗ πήρε η μπάλα  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Αντε ρε τη γαμιολα!! :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Το να κανει τα show των 3 ευρώ σε κάτι κωλομαγαζα δικαίωμά της.Πάνε κάτι τραχανάδες με σκισμένες τσέπες και την παίζουν live..Και αυτό με τις σκισμένες τσέπες μου το πε γνωστός που πήγαν με παρέα να κάνουν χαβαλέ..Κλείνουν πρώτα τραπέζια κάτι μαλάκες και κάτι Αλβανά και δεν έχουν πρόνλημα να την παίξουν μπροστά της.Γι'αυτο και στα βιντεο από τα μαγαζιά δεν δείχνει τον κόσμο..

Το να πιάνει όμως στ βρωμόστομά της Ελύτη ή Καζαντζάκη είνια ιεροσυλία!!
 

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Μηνύματα
24.940
Like
11.166
Πόντοι
2.606
BENTOYZA λεμε...με καθε 50 γιουρια λελουδα θα πρεπει να σε αφηνουν να συμμετεχεις λαιβ στο σοου...να της δινεις ενα χερακι,ενα μικροφωνο να βαζεις το κατι της σου βρε αδερφε και συ στην τεχνη...ΤΟ ΣΟΟΥ πρεπει να γινει διαδραστικη εμπειρια,να περασει σε αλλο επιπεδο η σχεση του πιστου κοινου με τον καλλιτεχνη.... :pipa1: :pipa1: :2on1: :2on1:
 

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Μηνύματα
15.214
Κριτικές
41
Like
25.604
Πόντοι
17.470
Λευτεριά στην Τζούλια


Κύριε εισαγγελέα, μην την βάλετε στο κελί, γιατί..

1) Ποιός θα αντέξει μια δακρύβρεχτη τηλεοπτική συνέντευξη της Τζούλιας Αλεξανδράτου στη Χριστίνα Λαμπίρη, μέσα από το κελί 33, κατά την οποία θα κρατά ευλαβικά έναν σταυρό στο χέρι και θα επιχειρηματολογεί ότι είχε σκοπό να δωρίσει τα 150 χιλιάρικα για την ανακαίνιση της κεντρικής σκηνής του Εθνικού Θεάτρου;

2) Θα ζηλέψει και πάλι τη δόξα της Τζούλιας η Μαριάννα Ντούβλη και θα απειλήσει τον ελληνικό λαό με ένα δεύτερο DVD. Έγκυρες δημοσιογραφικές πληροφορίες (μούφες δηλαδή) αναφέρουν ότι η δεύτερη απόπειρα της Ντούβλη θα κυκλοφορήσει σε 3D format για να απολαμβάνει ο θεατής και τις τρεις διαστάσεις της Θεάς Μαριάννας.

3) Ο ουρανός του Κορυδαλλού θα γεμίσει από ελικόπτερα Ελλήνων κροίσων, οι οποίοι θα προσπαθούν να απελευθερώσουν την Τζούλια σε στυλ Παλαιοκώστα. Το δικαστικό σύστημα θα οδηγηθεί σε αδιέξοδο και οι φυλακές θα είναι ένα βήμα από την εξέγερση με αίτημα να δοθεί χάρη στο πτωχό πλην τίμιο κορίτσι.

4) Η μόνη Αλεξανδράτου που θα εμφανίζεται σε νυχτερινά κέντρα θα είναι η Άρτεμις Αλεξανδράτου. Ναι, εκείνη η τραγουδιάρα αδερφή της Τζούλιας που τέσσερις μέρες τη θάβει και τρεις τη στηρίζει, γιατί κι εκείνη (όπως κι εμείς) θα ήθελε να της μοιάζει λίγο περισσότερο.

5) Η ελληνική showbiz θα χάσει την ξανθιά ωραία γκόμενα στην οποία έχει μάθει τόσα χρόνια να φορτώνει κάθε τι κακό που συμβαίνει στη χώρα. Ποια θα παίξει το ρόλο του μαύρου πρόβατου του ελληνικού μόντελινγκ στη μετά-Τζούλιας εποχή;

Μήπως να το σκεφτούμε λίγο καλύτερα;

1) Αν μπει η Τζούλια σε ένα κελί και στείλουμε πίσω από τα σίδερα μαζί της, ένα κινηματογραφικό συνεργείο της Sirina Productions και 2-3 συγκρατούμενές της, δεν θα μπορούσε να γυρίσει ένα καταπληκτικό τρίτο DVD;

Η άποψη να καταγραφεί στα πρακτικά κύριε Πρόεδρε!





[size=10pt]Χρήστος Χατζηιωάννου[/size]
 

tresky

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2010
Μηνύματα
284
Like
0
Πόντοι
1
00800290464891411311.jpg
 

prokopis_proikismenos

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Νοε 2009
Μηνύματα
1.822
Κριτικές
10
Like
2.553
Πόντοι
3.187
Ειπαμε....η κοπελα κάνει σατιρα αλλα με εναν δικό της τρόπο....μο(υ)ναδικο!!!
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom