You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τζούλια Αλεξανδράτου
- Μέλος που άνοιξε το νήμα dantis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 9K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
podolagnos_28
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2006
- Like
- 33
- Πόντοι
- 16
Τίς έριξα μία χυλόπιτα....δεν την χάλασε.....Ρε τι πατσαβούρα ειναι αυτη????
dfwk
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 406
- Πόντοι
- 316
Πιθανώς να έρθει και στην συνάντηση μας την άλλη εβδομάδα....Καμιά φωτό από την πρόσφατη φωτογράφηση στο PLAYBOY???
loudowikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Ωραία κοπέλλα η Αλεξανδράτου, σου αρέσει να την βλέπεις αλλά δεν έχει προσωπικότητα. Θα παραμείνει μια όμορφη κοπέλλα και τίποτα παραπάνω ως καριέρα.
loudowikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Εννοώ αυτές που ακτινοβολούν στο πανί ή στην πίστα και με ένα κούνημα του γοφού ή ένα χαμογελο μπορούν να σε καυλώσουν όσο κάποιες άλλες με το να γδυθούν εντελώς (όχι ότι με χαλάει, αλλά λέμε τώρα...). Επίσης αυτές που μπορείς να συνομιλήσεις μαζί τους χωρίς να σκέφτεσαι Θεέ μου τι κοτσάνα αμόλησε τώρα. Τέλος πάντων η Τζούλια με καυλώνει αλλά δεν συγκρίνεται με άλλες ιέρειες του είδους...
julio_the_impaler
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1
παιδια σε ποιο ''σπιτακι'' δουλευει αυτη?της κολλανε ενσυμα στο δημο Αθηναιων ή στο δημο Γλυφαδας?
Anal_Hunter
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 10
- Like
- 17
- Πόντοι
- 5.775
Ενταξει μη λεμε και ο,τι θελουμε.
Γκομενες σαν την Τζουλια βλεπεις ΠΑΝΤΟΥ γυρω σου, μη την θεοποιουμε τοσο.
Καλη γκομενα ειναι, την εχουν προβαλει οσο περισσοτερο γινεται, σωμα εχει καλο οπως εξαλλου ΟΛΑ τα μοντελα εχουν, και απλα τυχαινει να το ΠΑΙΖΕΙ καπως για να λεμε πωω τι μουναρα ειναι.
Υπαρχουν αλλες που δεν ειναι καν διασημες και εχουν απειρες φορες περισσοτερη θυληκοτητα και ομορφια σε σωμα και προσωπο.
Γκομενες σαν την Τζουλια βλεπεις ΠΑΝΤΟΥ γυρω σου, μη την θεοποιουμε τοσο.
Καλη γκομενα ειναι, την εχουν προβαλει οσο περισσοτερο γινεται, σωμα εχει καλο οπως εξαλλου ΟΛΑ τα μοντελα εχουν, και απλα τυχαινει να το ΠΑΙΖΕΙ καπως για να λεμε πωω τι μουναρα ειναι.
Υπαρχουν αλλες που δεν ειναι καν διασημες και εχουν απειρες φορες περισσοτερη θυληκοτητα και ομορφια σε σωμα και προσωπο.
polemistis
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
δηλαδη ρε παιδια θα μου πειτε οτι πχ η ζηνα ειναι πιο μουναρα απο την τζουλια? ΩΡΕ ΠΟΥ ΠΑΑΑΑΑΜΕ ΩΡΕ ΠΟΥΥΥΥ ΠΑΜΕΕΕΕΕΕ!!!!!
Βρε Annoush δεν λέμε ότι η κοπέλα δεν είναι μουνάρα. Απλά λέμε ότι στο χώρο του μόντελινγκ ή σε ότι άλλο λέει ότι δραστηριοποιήται υπάρχουν κοπέλες που έχουν πολύ πιο πλήρες πακέτο. Συμφωνώ με τον Άναλ χάντερ. Η τζούλια είναι μουνάρα αλλά δεν είναι θεά.
Συνημμένα
Επισκέπτης
απο πισω???απο μπρος???ωραια ερωτηση ρε..[youtube=425,350]RVamEilYEM4&[/youtube]
και η αλλη ομως ευγενικη ετσι???απ' οπου σας αρεσει.. ;)
Επισκέπτης
κανε κονε να την παρουμε παρτυ..τα εξοδα δικα μου..για πολύ σπέρμα αυτη φίλε..για πολυ ομως..
οι φώτο απο την νέα φωτογράφηση στο Playboy..!!
polemistis
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Ερ: Το πέρασμα του χρόνου είναι αμείλικτο για τις γυναίκες. Μεγαλώνοντας, θα έκανες κάποια αισθητική επέμβαση για να διορθώσεις κάτι;
Απ: Επειδή έχω απενοχοποιήσει το θέμα αυτό στο μυαλό μου, εννοείται ότι θα το έκανα, μόνο και μόνο για να αισθανθώ εγώ καλά.
Το 'ΘΑ' μου άρεσε.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 15
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 217