Νέα

Τζούλια Αλεξανδράτου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dantis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

??

• τζουλια

Ψήφοι: 408 29,9%
  • λοιπες

Ψήφοι: 56 4,1%
  • παρτη μια χτυπα την αλλη

Ψήφοι: 158 11,6%
  • στις αρχιδαρες μου με τις ξεφτιλισμενες

Ψήφοι: 539 39,5%
  • μου ειναι ολες πολυ συμπαθεις

Ψήφοι: 205 15,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.366

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
δεν θα πρεπε να υπαρχει καμια ποινη γι αυτους που συστηματικά παρενοχλουν τη δικαιοσυνη με ηλιθιες μυνησεις?
Φυσικα και υπαρχει.Με το αρθρο 229 του ποινικου κωδικα ,περι ψευδους καταμηνυσης.Αφορα και εσενα που εισαι δημοσιος υπαλληλος .
Πηγαινε να αγορασεις με λιγα ευρω ενα βιβλιο με την βασικη νομοθεσια ,το συνταγμα ,τον αστικο κωδικα ,τον ποινικο κωδικα την δικονομια κ.τ.λ.
Εκδοσεις Σάκκουλα.
Θα σου χρειαστει .

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
εγω παντως εχω την εντυπωση οτι η τζουλια στις επομενες εκλογες θα κατεβει υποψηφια και θα γινει και βουλευτινα.

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
214
Πόντοι
36
τι λες τώρα?
αφού έχει έσοδα το κράτος!
για να καταθέσεις μηνυση πλερώνεις!
αμ πώς?
θα ειχε ομως περισσοτερα απ αυτους που φοροδιαφευγουν και κανει τα στραβα ματια ;)
εχουμε ξεφυγει τελειως σ αυτη τη χωρα, ο καθενας βαζει δικηγορο εναν κουγια και πουλαει και τρελα...

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
Φυσικα και υπαρχει.Με το αρθρο 229 του ποινικου κωδικα ,περι ψευδους καταμηνυσης.Αφορα και εσενα που εισαι δημοσιος υπαλληλος .
Πηγαινε να αγορασεις με λιγα ευρω ενα βιβλιο με την βασικη νομοθεσια ,το συνταγμα ,τον αστικο κωδικα ,τον ποινικο κωδικα την δικονομια κ.τ.λ.
Εκδοσεις Σάκκουλα.
Θα σου χρειαστει .

ειπα οτι δεν θα απαντουσα ποτε σε δικο σου ποστ αλλα μια που ηταν σοβαρο, ας κανω μια εξαιρεση.

μπα, αστο καλυτερα..

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Παπαζολ ,εσυ που εχεις νομικες γνωσεις ,πρεπει να εξηγησεις στον κοσμο ,οτι ο Φουρθιωτης δεν εχει δικαιωμα να μηνυσει καποιον επειδη αναφερεται στην Τζουλια ,παρα μονο η ιδια η Τζουλια μπορει να κανει μηνυση.
Και βεβαια ποινικη διωξη κατα βουλευτη επιτρεπεται μονο μετα απο ειδικη διαδικασια .

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
66
Πόντοι
16
εγω παντως εχω την εντυπωση οτι η τζουλια στις επομενες εκλογες θα κατεβει υποψηφια και θα γινει και βουλευτινα.
εδώ έγινε ο Ανατολάκης που δεν έχει βγάλει το δημοτικό.
Σ'αυτή τη χώρα ψηφίζουν με βάση την ομάδα ή τα βυζιά.

Επισκέπτης
Παπαζολ ,εσυ που εχεις νομικες γνωσεις ,πρεπει να εξηγησεις στον κοσμο ,οτι ο Φουρθιωτης δεν εχει δικαιωμα να μηνυσει καποιον επειδη αναφερεται στην Τζουλια ,παρα μονο η ιδια η Τζουλια μπορει να κανει μηνυση.
Και βεβαια ποινικη διωξη κατα βουλευτη επιτρεπεται μονο μετα απο ειδικη διαδικασια .
Τσαπρρρ χαλαρώσε,στο 2ρο έτος είμαι και όχι ακριβώς νομική είπαμε!!! :cheesy:

Ρωτήστε τον Ίσιο καλύτερα!!! :2funny: :2funny: :2funny:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Μουτάρανε τον πουλοπαίχτη και ατόνησε το παλιό και είπατε να κάνετε τη διαφήμιση εδώ?

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
ειπα οτι δεν θα απαντουσα ποτε σε δικο σου ποστ αλλα μια που ηταν σοβαρο, ας κανω μια εξαιρεση.

μπα, αστο καλυτερα..
Πολυ σωστα τα λες .Εδω που ειναι κοσμοπολιταν ,δεν πρεπει να μιλαμε για σεξ και μπουρδελιαρηδες ,παρα μονο για τις γυναικειες ανησυχιες και πως ...βριζοζαστε εσυ με την αδελφη σου !

sotomoto64

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
16

θα χρειαστεί να γυρίσει πολλές τσόντες ακόμη για να φτάσει το επίπεδο της Τσιτσιολίνα και να καταφέρει να βγεί βουλευτίνα! :rockon: :2funny:

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
μαλάκα να την βάλουμε υποψήφια στο νομό μας!
θα αναλάβουμε το πολιτικό της γραφείο!
κάθε βράδι απολογισμός της μέρας και ανύψωση ηθικού! :2on1: :2on1: :2on1:

(το μένιο πασα στον Αμερικάνο να βάλει μυαλό) :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
418
Πόντοι
3.275
Καλά οι Βουλευτές δεν έχουν άσυλο;
Τζάπα κόπος δεν είναι μια μήνυση που γίνεται εναντίον τους;

sotomoto64

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
16
Καλά οι Βουλευτές δεν έχουν άσυλο;
Τζάπα κόπος δεν είναι μια μήνυση που γίνεται εναντίον τους;

είπε η Τζούλια:"αφού τα υπόλοιπα τα χρεώνω ας κάνω και λίγο τσάμπα κόπο με τη μήνυση" :tooth: :tooth: :tooth:

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
τον ειχα για σοβαρο τον παπαδημουλη, εκατσε να ασχοληθεο στην βουλη  με την τζουλια, λες και αυτο ειναι  το μειζον προβλημα τωρα της ελλαδας.. :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom