"Η Τζούλια εχθές το βράδυ δήλωσε:
«Αφήνω όλη τη στεναχώρια μου πέρα απ’ τη δουλειά, κοιτάζω τον κόσμο κατάματα και τους δίνω αυτό που ζητάνε απ’ την Τζούλια. Το DVD με κάνει να ντρέπομαι και νιώθω την ευθύνη να ζητήσω συγγνώμη απ’ τον κόσμο. Όλος ο κόσμος ξέρει τι κορίτσι είμαι και όχι αυτό που προσπαθούν να βγάλουν»
Tα πιο απίστευτα saying της Τζούλιας είναι εδώ. Ότι μαργαριτάρι έχει πει κατά καιρούς σε συνεντεύξεις της. Απολαυσε την «εθνική μας πορνοσταρ» σε διάφορες δηλώσεις της.
«Οι άντρες έχουν αλλάξει. Το πρώτο τεστ είναι το σεξ και μετά όλα τα άλλα. Δεν μου αρέσει το «συστηματάκι» αυτό. Αλλά αν γουστάρω κάποιον πάρα πολύ, τότε μπορεί να παίξω ακόμα κι έτσι».
Nitro, Ιούλιος 2005
«Είμαι ντροπαλή σε σημείο αηδίας. Να φανταστείς ότι ποτέ δεν κάθομαι να δω τον εαυτό μου στην τηλεόραση».
Down Town, Σεπτέμβριος 2006
(Σε ερώτηση σχετική με το πώς αντιδρούν οι γονείς της στις προκλητικές φωτογραφίσεις της): «Όταν είναι κάτι πολύ σέξι γκρινιάζουν, αλλά σε γενικές γραμμές δεν έχουν πρόβλημα. Μου έχουν εμπιστοσύνη και ξέρουν πως ό,τι κάνω έχει ποιότητα».
Down Town, Σεπτέμβριος 2006
«Τι έχετε πάθει με τις ερωτήσεις περί σεξ; Σας φαίνομαι πια τόσο σεξομανής ή του κρεβατιού; Εγώ θα σας το πω κι ας μη με πιστέψετε: Τις περισσότερες φορές πέφτω στο κρεβάτι για ύπνο».
Nitro, Iούνιος 2007
(Για κάποια προσωπικά της βιντεάκια που είχαν διαρρεύσει στο Ιnternet): «Ειλικρινά είναι πολύ σοκαριστικό να με βλέπω σε τέτοιες πολύ προσωπικές στιγμές. Δεν ξέρω πώς διέρρευσαν τα συγκεκριμένα βίντεο, αν και έχω υποψίες, ούτε με απασχολεί».
Esquire, Ιανουάριος 2008
«Ποτέ δεν δίνομαι κατευθείαν. Θεωρώ μεγάλο λάθος αυτό που κάνουν πολλές γυναίκες και χάνουν την μπάλα».
Esquire, Ιανουάριος 2008
«Δεν μετανιώνω ποτέ για τίποτα, αλλιώς δεν θα ήμουν αυτή τη στιγμή αυτό που είμαι τώρα, δηλαδή η Τζούλια».
Esquire, Ιανουάριος 2008
«Θα έκανα το παν για να πετύχω».
Down Town, Ιούλιος 2009
«Είμαι το κακό παιδί του μόντελινγκ, έτσι με χαρακτηρίζουν. Έγινα γνωστή ως bitch, αλλά δεν στενοχωριέμαι γι’ αυτό. Καλύτερα να σε φοβούνται παρά να σε λυπούνται, έτσι δεν λένε;»
Esquire, Αύγουστος-Σεπτέμβριος 2008
«Είμαι πολύ όμορφη για να έχω φαντασία και να σκέφτομαι στο σεξ. Άσε να κάνουν κάτι οι άλλοι. Σίγουρα όμως είμαι μονογαμική. Δεν συνυπάρχω ποτέ στο σεξ την ίδια στιγμή με περισσότερους από έναν».
Esquire, Αύγουστος-Σεπτέμβριος 2009"