Νέα

Τζούλια Αλεξανδράτου - Το ΚΑΥΤΟ πορνό video!!!

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

τι εκαματε οταν ειδατε το καθτο βιντεο της τζοθλιασ -παραγωγη σιρηνα!

  • εκαμα χειρογλυκανη!

    Ψήφοι: 56 50,5%
  • δεν εκαμα χειρογλυκανη!

    Ψήφοι: 27 24,3%
  • πηγα αμεσωσ σε πορδελλο!

    Ψήφοι: 6 5,4%
  • δεν βλεπω τετοιεσ ταινίεσ!μονο ντοκιματερ!

    Ψήφοι: 10 9,0%
  • δεν ξερω ειμε αδερφή ποθστραδελλα !

    Ψήφοι: 12 10,8%

  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    111

Επισκέπτης
8973alexandratoy1662009.jpg
 

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Μηνύματα
44.793
Κριτικές
23
Like
89
Πόντοι
2.357
Καλα το ποιημα απαιχτο
Γινεται αυτο ενα ζειμπεκικο μουρλια
 

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Μηνύματα
22.158
Like
32
Πόντοι
366
Μπλέχτηκε και ο Κούγιας!Ε ρε γλέντια!  :2funny:
 

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Μηνύματα
44.793
Κριτικές
23
Like
89
Πόντοι
2.357
Ε τωρα δικαιολογημενα δωσανε τροφη στο Αλ Τσαντιρι
Θα γινει τηs.....Τριτηs!!!!!!!!!
 

kavlilas

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2005
Μηνύματα
489
Κριτικές
3
Like
3
Πόντοι
1
μάγκες θα το δείτε με το καιρό ότι θα κλειστεί σε καμία ψυχιατρική κλινική. τα παραδείγματα είναι πολλά απο την show biz.....
 

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Μηνύματα
9.250
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
Ένα σχόλιο για τη Τζούλια Αλεξανδράτου και το Ερωτικό Βίντεο
Καταρχήν θα ήθελα να πω πως δεν ξέρω αρκετά πράγματα για το θέμα και μπορεί πολλά από αυτά που λέω να είναι λάθος ή να είναι και όλα λάθος, απλά θα αναφερθώ για το τι συμβαίνει συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις όπως αυτής της Τζούλιας και αν θέλετε πάρτε το σαν παραμύθι.

Η Τζούλια είναι μία κοπέλα που λόγω της φυσικής της ομορφιάς αναδείχτηκε πάρα πολύ γρήγορα στο ευρύ κοινό. Ειδικά στα χαρακτηριστικά του προσώπου της και κατά δεύτερο λόγο στο σώμα της το οποίο έχει βελτιώσει αρκετά τα τελευταία χρόνια. Γενικά σαν σύνολο και ιδιαίτερα για το πρόσωπό της που μοιάζει σα τη κούκλα candy-candy, έχει ένα από τα καλύτερα επίπεδα φωτογένειας.

Ένα κορίτσι σαν αυτό όλοι θεωρούν ότι τα έχει όλα στη ζωή, και ότι γενικά δεν έχει λόγο να κάνει κινήσεις για να μειώσει τον εαυτό της ή να ξεπέσει γενικότερα. Και μόνο η ομορφιά της, άμεσα ή έμμεσα μπορούν να της αποδώσουν όχι τρελά πράγματα αλλά σίγουρα τα προστοζήν, χωρίς να χρειαστεί να εκφυλιστεί.

Παράλληλα όλες σχεδόν οι κοπέλες την ζηλεύουν για αυτό και θα έδιναν «τα πάντα» για να είναι στη θέση της.

Απρόσμενα κυκλοφόρησε ένα βίντεο όπου εμφανίζεται σε σκηνές πορνό. Πολλοί που το είδαν απλά κουφάθηκαν…


Η ιστορία της Τζούλιας.
Η Τζούλια Αλεξανδράτου έχει ξεκινήσει στο χώρο του Modeling από πολύ μικρή ηλικία. Με την άμεση καθοδήγηση των γονιών της είχε παρουσιάσεις σε τηλεοπτικές εκπομπές από μικρό κοριτσάκι. Από τότε η εμφάνισή της ήταν εντυπωσιακή και οι γονείς της πίστευαν σε αυτή ότι θα μπορέσει να γίνει ένα πετυχημένο μοντέλο καθώς μεγαλώνει. Τα περισσότερα μικρά κοριτσάκια που πατρονάρονται από τους γονείς τους, σε κάποια στιγμή, συνήθως στα 14-15 αλλάζουν και ξαφνικά τα πολύ ωραία χαρακτηριστικά τους σταματάνε και δεν είναι πλέον τόσο όμορφα. Στη περίπτωση της Τζούλιας όμως η εξέλιξή της ήταν τέτοια που την έκανε να διατηρήσει το “baby face” καθώς και έναν σχετικά καλό σωματότυπο.

Από όλους, περισσότερο πίστευαν σε αυτή προφανώς οι γονείς της, οι οποίοι και σε κάποια στιγμή είδαν το όνειρό τους να γίνεται κατά κάποιο τρόπο πραγματικότητα, όταν κέρδισε τον τίτλο στα καλλιστεία του ΑΝΤ1. Παρά το γεγονός ότι κέρδισε τον 2ο τίτλο η παρουσία της ήταν τόσο έντονη που για μερικούς, αυτή έκανε περισσότερο εντύπωση παρά το μοντέλο Ολυμπία Χοψονίδου που βγήκε 1η.


Ο Εγωισμός της Τζούλιας
Όλα στην ιστορία της Τζούλιας θα μπορούσαν να είναι όμορφα και γαλανά, αρκεί να μην υπήρχε ένα τέρας… το τέρας του εγωισμού. Χωρίς να το έχουν καταλάβει οι γονείς της, η εντρύφηση με το Modeling από μία τέτοια μικρή ηλικία και με τόσο έντονο τρόπο, καλλιεργούσε τον εγωισμό της Τζούλιας σε όλο και μεγαλύτερα μεγέθη. Μεγάλωνε σε ένα περιβάλλον όπου συνεχώς όλοι γύρω της, της λέγανε (ή της έδειχναν ακούσια) ότι είναι πάρα πολύ όμορφη, η «πιο όμορφη από όλες». Προφανώς μεγάλωσε με αυτόν τον τρόπο, να έχει μάθει δηλαδή ότι έχει την αποδοχή των γύρω της μόνο και μόνο από την ομορφιά της.

Ο εγωισμός της είχε φτάσει σε τόσο υψηλά επίπεδα που είναι χαρακτηριστικό εκείνο το υφάκι που είχε στα καλλιστεία. Κοιτούσε τα υπόλοιπα κορίτσια λες και δεν ήταν τίποτα μπροστά της, λες και η ίδια διαγωνιζόταν ανάμεσα σε μπάζα. Ήταν τόσο μεγάλη η αυτοπεποίθηση από το μέγεθος του εγωισμού της που ακόμα και να μην ήταν η πιο ωραία, το γεγονός ότι έβλεπες στα μάτια της πόσο πραγματικά το πιστεύει σε έκανε να αμφιβάλεις… μήπως δεν είναι κάποια άλλη η πιο ωραία… και είναι η Τζούλια?

Στο κόσμο φάνηκε να είναι αυτό που την τράβηξε περισσότερο σε αυτήν, δηλαδή όχι μόνο η ομορφιά της που είναι εντυπωσιακή, αλλά δεν είναι η #1, την τράβηξε η ομορφιά της σε συνδυασμό με την διογκωμένη εικόνα του εγώ της που την έκανε να φαίνεται ότι είναι η #1.


Οι συνέπειες του εγωισμού της Τζούλιας
Ο εγωισμός είναι ένα πολύ ωραίο, πολύ γλυκό ναρκωτικό.. που μας κάνει να νοιώθουμε θεοί, πρώτοι, οι καλύτεροι, εμείς είμαστε και κανένας άλλος. Μας δίνει αυτοπεποίθηση και ισχύ να σταθούμε απέναντι στους άλλους με τον εύκολο τρόπο.

Δύο είναι οι τρόποι να νοιώσουμε καλά για τον εαυτό μας, ο ένας είναι με την αυτοεκτίμηση, και ο άλλος είναι με τον εγωισμό.

Το να ανεβάσει κάποιος την αυτοεκτίμησή του είναι δύσκολο, και ανεβαίνει λιθαράκι λιθαράκι με σειρά από καλές πράξεις που κάνουμε κυρίως για τους γύρω μας. Επειδή είναι πολύ δύσκολο να ανεβάσουμε την αυτοεκτίμηση, συχνά κάνουμε χρήση του εγωισμού για να νοιώσουμε άμεσα καλύτερα. Ο εγωισμός όμως λειτουργεί σαν ντόπα.. ναρκωτικό που έχει άσχημα αποτελέσματα.


Τι συμβαίνει όταν δεν εκτιμάς αυτούς που σε αγαπάνε.
Η Τζούλια είχε ανεβάσει τον εγωισμό της σε απίστευτα επίπεδα τόσο υψιλά που πλέον νόμιζε ότι είναι θεά. Ο εγωισμός έχει την τρομερή παρενέργεια, να σε κάνει να μην εκτιμάς αυτούς που σε εκτιμάνε, αλλά αντίθετα να τους υποτιμάς. Η υποτίμηση είναι σε όλα τα επίπεδα, προσωπικό, ερωτικό και οικογενειακό.

Στο ερωτικό κομμάτι η Τζούλια πρέπει σαν TV persona να είχε αποδοχή του 99% των ανδρών μόνο και μόνο από την ομορφιά, την νεότητα και την διασημότητα της. Από όμορφους, άσχημους, κοντούς, ψιλούς, χοντρούς, λεπτούς, λεφτάδες και φτωχούς. Σίγουρα περισσότερους από όσους αναλογούν σε μία φυσιολογική κοπέλα. Αυτό το γεγονός αντί κανονικά να την κάνει ευτυχισμένη και να μπορέσει να επιλέξει εύκολα ένα ταίρι είχε αντίθετα αποτελέσματα Την έκανε να νοιώθει ότι μπορεί να έχει τον οποιονδήποτε, ότι όλοι είναι ίδιοι και δεν λένε τίποτα, την έκανε δηλαδή να τους υποτιμήσει όλους… ή σχεδόν όλους… Ο εγωισμός έχει τα εξής τρομερά παράξενα αποτελέσματα, μας κάνει αντί να εκτιμάμε αυτούς που μας εκτιμάνε, να εκτιμάμε και να δίνουμε αξία σε αυτούς που μας υποτιμάνε.


Ο πρώην της Τζούλιας που εμφανίζεται ή τραβάει το Βίντεο.
Η Τζούλια είχε κάνει διάφορες σχέσεις, που όλες κατέληξαν στο χωρισμό, προφανώς από τον εγωισμό της σε συνδυασμό με των συντρόφων της. Ανάμεσα στους πρώην της ήταν όμως και κάποιος ο οποίος είχε την Τζούλια τελείως γραμμένη… ενώ οι υπόλοιποι κάπως κουτσά στραβά νοιαζόντουσαν, πχ Ψωμμοπουλος – Mishel. Ο συγκεκριμένος δεν εκτιμούσε καθόλου τη Τζούλια. Την θεωρούσε κάτι λιγότερο από ένα κομμάτι κρέας. Κάτι μεταξύ σκουπιδιού και τσούλας.


Η τραγική ειρωνεία
Η τραγική ειρωνεία είναι ότι αυτό το άτομο είναι αυτός που ενδόμυχα έδινε σημασία η Τζούλια. Ήταν το ένα άτομο που στο μυαλό της είχε αξία, γιατί δεν είχε την αποδοχή του. Ήταν το 1 από τα 100, και είχε ήδη τα 99/100.

Σε μία δύσκολη στιγμή, μάλλον μετά τον χωρισμό της με τον Mishel. Δεν άντεξε αλλά έτρεξε σε αυτόν. Από όλα τα άτομα στα οποία θα μπορούσε να πάει για συμπαράσταση διάλεξε αυτό το άτομο. Πήγε σε αυτόν σε μία στιγμή αδυναμίας που είχε ήδη υποστεί ένα ψυχολογικό πλήγμα από τον πρόσφατο χωρισμό της που παρά τα στραβά του, είχε κάποιο μέλλον. Νομίζω είχαν αγοράσει και ένα σπίτι 300.000 € μαζί με τον Mishel.

Ο πρώην της όταν την είδε να έρχεται σε αυτόν σε αυτή τη κατάσταση, ήταν κάτι παραπάνω από ότι θα περίμενε ποτέ να έχει στα χέρια του. Ήταν η απόλυτη ευκαιρία που είχε να βγάλει ότι απωθημένο είχε ποτέ από οποιαδήποτε γυναίκα πάνω της. Και όχι απλά σε μία κοπέλα, αλλά στη «Τζούλια Αλεξανδράτου». Η Τζούλια λόγω του εγωισμού της, δεν μπορούσε να αποκολληθεί από αυτό το τύπο, και πλέον ένοιωθε δέσμια να κάνει ότι της λέει προκειμένου να έχει την ελάχιστη αποδοχή του.


Ένα σχέδιο εξαθλίωσης
Η Τζούλια δεν μπορούσε να φύγει πλέον από τον πρώην της ότι και να της έκανε. Γιατί ήταν το μοναδικό άτομο που δεν νοιαζόταν για αυτήν και δεν της έδινε την αποδοχή του ότι και αν έκανε, επειδή ένοιωθε σαν θεά και ότι μπορεί να έχει ότι και όποιον ήθελε δεν μπορούσε να αντέξει το γεγονός ότι αυτός την έχει γραμμένη… από την ανάγκη της να τον έχει, ουσιαστικά άρχισε να κάνει ότι αυτός της έλεγε.

Η ιδέα του θα μπορούσε να είναι η εξής: «έλα ρε Τζούλια μην ανησυχείς, τόσο γνωστή που είσαι θα κάνουμε μία ερωτική ταινία οι δύο μας θα την πουλήσουμε απευθείας, ξέρω εγώ έχω τα κονέ και θα μαζέψουμε 1-2 εκατ. στο νερό.»

Βέβαια από την πρότασή του και μόνο φαίνεται αρχικά το επίπεδο του, αλλά κατά προέκταση και το σε πόσο βαθιά εκτίμηση έχει τη Τζούλια για να της προτείνει κάτι τέτοιο.


Η αποκοπή της Τζούλιας από την οικογένεια της και αυτούς που την αγαπούν.
Για να μπορέσει ένα τέτοιο σχέδιο εξαθλίωσης καν να το σκεφτεί η Τζούλια, πρέπει πρώτα να έχουν γίνει μία σειρά γεγονότων στο άτομο, δεν μπορεί στα καλά καθούμενα κάποιος να αρχίζει να γυρίζει πορνοταινίες, ειδικά όταν δεν έχει και ιδιαίτερη οικονομική ανάγκη.

Ο εγωισμός της την έκανε αργά αλλά σταθερά να υποτιμά όλους όσους έδειχναν πραγματικό ενδιαφέρον για αυτήν. Το τελευταίο οχυρό ήταν η οικογένειά της. Οι άνθρωποι που παρά τα λάθη τους ήταν αυτοί που την ανέθρεψαν στο να γίνει αυτό έγινε (πριν τη Video εποχή) ήταν αυτοί. Αυτονών ήταν το όνειρο τους να γίνει η κόρη τους όμορφη σαν πριγκίπισσα και το πιο ωραίο μοντέλο. Και παρά το γεγονός ότι ανέθρεψαν «κατά λάθος» και ένα τεράστιο εγωισμό μαζί, αυτοί ήταν στη τελική οι άνθρωποι που πραγματικά την αγαπούσαν. Η Τζούλια αρχικά τους υποτίμησε, και στη συνέχεια τους απέρριψε.

Το ίδιο έκανε και το φιλικό της περιβάλλον. Οι παλιοί φίλοι της που νοιαζόντουσαν άρχισαν να αντικαθίστανται με νέους πιο γκλάμουρ φίλους που όμως θέλανε κάτι από αυτή. Στις σχέσεις της όποιος της έδειχνε ευαίσθητη και αδύναμη πλευρά τον υποτιμούσε. Σιγά σιγά, έφτασε να έχει απομονωθεί από οποιονδήποτε νοιάζεται αληθινά για αυτή και απλά περιβαλλόταν από άτομα που θέλανε να πάρουν από αυτή.


Η τραγική αποδοχή του σχεδίου παρακμής
Μέσα σε αυτό το κλήμα η Τζούλια «μάλλον» δέχτηκε η εξαναγκάστηκε να δεχτεί να γυρίσει αυτή τη ταινία. Βέβαια το τραγικό είναι πως δεν το έκανε για τους προφανείς λόγους… στο τέλος του Video και για μία στιγμή μόνο μπορεί να δει ο θεατής ότι ουσιαστικά η Τζούλια απλά εκτελεί προ-δοσμένες εντολές και αναζητεί την αποδοχή του πρώην της που πρωταγωνιστεί ή τραβάειτη ταινία. Ο πρώην της βέβαια δεν αναζητεί την αποδοχή της Τζούλιας παρά μόνο το μερτικό του από την πώληση της ταινίας, και είναι αρκετά έξυπνος έτσι ώστε να κρύψει το πρόσωπό του. Βέβαια πιστεύω ότι θα είναι και τόσο χαζός ώστε να το δείξει στα media στην συνέχεια.


Η ευθύνη μας
Ο κόσμος (δηλαδή εμείς) είναι και αυτός τραγικός. Το video πουλιέται προς 20€ στα περίπτερα, και ναι έχει γίνει ανάρπαστο… γιατί όμως??? Για τον εξής άσχημο λόγο: όλοι μας (η σχεδόν όλοι μας) είχαμε την ανάγκη να δούμε την Τζούλια να εξαθλιώνεται για ποιο λόγο? Μήπως για να νοιώσουμε καλύτερα με τον εαυτό μας? Μήπως απλά για να χαλαρώσουμε και να πούμε «δε βαριέσαι ρε παιδί μου, μια χαρά είμαστε, τουλάχιστον εμείς δεν γυρίζουμε ταινίες πορνό».

Όποιος δει το Video αν είναι υγιής ψυχικά άνθρωπος δεν θα νοιώσει ούτε χαρά ούτε ικανοποίηση, και σίγουρα δεν θα κατακρίνει τη Τζούλια. Αν είναι να νοιώσει κάτι αυτό θα πρέπει να είναι σιωπηλή λύπη και απλά να δει το γεγονός σαν ένα παράδειγμα, σαν ένα παράδειγμα του τι μπορεί να κάνει ο εγωισμός όταν τον αφήνουμε να μπει μέσα μας.

Αν διαβάζει η Τζούλια αυτό άρθρο… έχω να της πω τα εξής πράγματα.

Ακόμα και τώρα μπορεί να αποσυρθεί από τα γεγονότα. Η γνώμη του κόσμου έτσι και αλλιώς δεν έχει σημασία (αυτοί είναι που αγοράζουν και το Videακι για 20€). Αυτό που έχει σημασία είναι ο εαυτός της πρώτα από όλα, και κατά προέκταση οι άνθρωποι που την αγαπούν, όπως η οικογένειά της και μερικοί φίλοι της.

Την μάσκα του εγωισμού πρέπει να την βγάλει, γιατί ούτως ή άλλως θα πέσει μόνη της κάποια στιγμή. Όσο πιο νωρίς την αφαιρέσει τόσο γρηγορότερα θα απελευθερωθεί, και θα σταματήσει να θρυμματίζει τον εαυτό της.

Ο άνθρωπος που είναι μαζί της κάθε άλλο παρά το καλό της θέλει… θέλει να ωφεληθεί και δεν τον νοιάζει αν την κάνει κυριολεκτικά κιμά. Απλά ας προσπαθήσει να το δει.

Αυτή η μπίζνα με το πορνό, μου φέρνει στο μυαλό την εξής εικόνα:

Είναι η Τζούλια μαζί με τον πρώην της σε ένα νησί για διακοπές.

Πρώην: Τζουλιά, είμαι νηστικός πεινάω εσύ?

Τζούλια: Ναι και εγώ πεινάω.

Πρώην: Ναι ας φάμε κάτι, έχεις καμία ιδέα?

Τζούλια: Όχι, έχεις εσύ?

Πρώην: Ναι, ας φάμε μακαρόνια με κιμά, θα σε βάλω στη κρεατομηχανή, έτσι και αλλιώς έχεις αρκετό κρέας, θα χορτάσουμε και ούτε καν θα κουραστούμε.

Τζούλια: Είσαι σίγουρος? Γίνεται? Θα πονέσω?

Πρώην: Όχι ρε Τζούλια! Εσύ η θεά να πονέσεις?? Ούτε καν που θα το καταλάβεις! Μην ανησυχείς το έχω ξανακάνει. Κάτσε εκεί που είσαι, φέρνω τη κρεατομηχανή.

Τρώνε μακαρόνια με κιμά...

Τζούλια: Δεν ξέρω αν μου αρέσουν έχουν παράξενη γεύση.

Πρώην: Εμένα μου αρέσουν πολύ, μην ανησυχείς την επόμενη φορά θα τα πετύχω καλύτερα.

Μετά από μερικές μέρες...

Πρώην: Είδες σου είπα ότι θα τα πετύχω, δεν έχουν φοβερή γεύση αυτή τη φορά?

Τζούλια: Δε ξέρω, νοιώθω κάπως περίεργα δεν έχω δύναμη να σηκώσω το πιάτο να φάω.

Πρώην: Ναι το ξέρω, αφού σου λείπουν τα χέρια.

Τζούλια: Τι θα κάνουμε τώρα?

Πρώην: Δε ξέρω κανόνισε τη πορεία σου, έχεις αρχίσει να μυρίζεις και άσχημα.

Τζούλια: Δε φταίω εγώ, είναι οι πληγές από τα ακρωτηριασμένα μέλη μου.

Πρώην: Κοίτα είσαι καλή και χρυσή, αλλά δε νομίζω ότι μπορώ να μείνω δίπλα σου με αυτή τη μυρωδιά, μήπως να μέναμε για λίγο καιρό μόνοι μας? Όχι για πολύ, μέχρι να βρεθεί κάποια λύση…


Ο Αδάμ και η Εύα
Ήταν μία φορά ο Αδάμ και η Εύα στον κήπο της Εδέμ. Ο θεός είχε φτιάξει τα πάντα, ουρανό, θάλασσα, τοπία, πεδιάδες ήταν όλα μία απίστευτη ομορφιά. Λέει ο Θεός στον άνθρωπο, μπορείς να έχεις τα πάντα, όλα τα έχω φτιάξει για εσένα, εσύ δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι, μόνο ένα πράγμα σου ζητώ. Μην φας από αυτό το δέντρο, μη φας τα μήλα του. Όλα τα υπόλοιπα είναι δικά σου.

Δεν είχε σημασία τι θα ήταν αυτό το κάτι που δεν είχε ο άνθρωπος στη διάθεσή του, θα μπορούσε να ήταν λεμόνι, πορτοκάλι, αγγούρι, απλά ήταν κάτι που συμβολικά έβαλε ο θεός στον άνθρωπο σαν όριο.

Ο άνθρωπος δεν είχε λόγο να προσπαθήσει να πάρει αυτό το 1 ενώ είχε 1000000000 στη διάθεσή του.

Ο Αδάμ και η Εύα παράκουσαν τον κανόνα του θεού και πήρανε και αυτό το 1 που δεν μπορούσαν να έχουν.

Το αποτέλεσμα ήταν να χάσουν πολύ περισσότερα από αυτό που πήραν τελικά...

 

annamaria88

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2010
Μηνύματα
2.400
Like
0
Πόντοι
16
μάγκες θα το δείτε με το καιρό ότι θα κλειστεί σε καμία ψυχιατρική κλινική. τα παραδείγματα είναι πολλά απο την show biz.....

συμφωνω
και οι "αρβυλα" αλλωστε την ειχαν πει "εφη θωδη"  :2funny:
 

mabillon

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Μηνύματα
330
Like
8
Πόντοι
1
καλά θα καταλάβαιτε τι πέχτηκε μετά από κάνενα 2 -3 χρόνια αν το καταλάβαιτε.

Πολλά από τα κορίτσια που είναι στην κατηγορία της τζούλιας (γύρω απο το μοντελιγκ) κάνουν
βίζιτες για κάποια ευρώ και γαμιούνται με τον κάθε μαλάκα καθημερινά.
Η τζούλια δεν έκανα βιζιτά.
Εκανα ότι κάθε ότι κάνει καθένας στο κρεβάτι του. Μαγνητοσκόπησε ένα 25λεπτο σεξ με έναν τυπά
και δημιουργησε έναν προιον που έκανε πωλήσεις 5 εκατομύρια ευρώ σε 2 μέρες.
Ούτε βίζιτες ουτέ τίποτα παράξενο.

Την επόμενη πήγε να διαφημίσει σεχ σοπ στα Β.Π.
Είναι μπιζνες αλά Αμέρικά.

Οση ονειρέυονται για βίζιτα με τζουλια νομίζω είναι πολύ πιο πιθανό να πληρώσουν κανενα 5χιλιαρο και να πάνε με οποιοδήποτε άλλο μοντέλο
παρα με την τζουλια που τα 25 λεπτα αξιζουν κάποια εκατομύρια ευρώ
 

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Μηνύματα
30.775
Κριτικές
16
Like
10.277
Πόντοι
8.645
Τις πρώτες μέρες καταλαβαίνω να έχει κόσμο αυτό το θρεντ επειδή ψάχναν όλοι λινκ για να το κατεβάσουν αλλά γιατί έχει ακόμα υψηλή επισκεψιμότητα δε μπορώ να καταλάβω  :headbang:
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom