hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
πρεπει να σε πληροφορησω δια ζωσης!αληθεια γιατι τον εβριζε ετσι τον δολιο? "ηλιθιε, πουστη, μαλακα"
τετοια γουσταρετε ν ακουτε στο κρεβατι?
πρεπει να σε πληροφορησω δια ζωσης!αληθεια γιατι τον εβριζε ετσι τον δολιο? "ηλιθιε, πουστη, μαλακα"
soft εισαι μορακι :o
καυλιαρη,ψολαρα??? ;)
πιεξουλη πρεπει νασαι ο μονος στην Ελλαδα που πηρε την ταινια για να δει τον Ιαν Σκοττ!Άλλα λες στην υπογραφή σου.
εγώ είμαι πιό ευγενική.......λέω ...σας παρακαλώ μου τον βάζετε λίγο πιό βαθειά γιατί δεν τον καταλαβαίνω αγαπητέ κύριε........
Καιροσκόπε,κερδοσκόπε αμέσως να εκμεταλλευτείς άλλη μία αθώα κορασίδα!!!πρεπει να σε πληροφορησω δια ζωσης!
Για σένα χαλασιά μ' δίνω και 300 γίδια για να μ'κάτσ΄ς...εγώ είμαι πιό ευγενική.......λέω ...σας παρακαλώ μου τον βάζετε λίγο πιό βαθειά γιατί δεν τον καταλαβαίνω αγαπητέ κύριε........
ααχαχαχαχαχαχαχαχαχα το βρηκα ετσι?Μωρή λούγκρα, άντε να βάλεις καμιά σαμπάνια στον πάτο σου μπας και χαρείς λίγο.
Περιμένουμε με αγωνία παίχτηλοιπον θα εχω το βιντεακι σημερα .περιμενετε να το ανεβασω.
μιλαμε αυτη η σαμπανια....................αχαχ..........
350....ούτε γίδι παρακάτω......Για σένα χαλασιά μ' δίνω και 300 γίδια για να μ'κάτσ΄ς...
Γιατι προφανως ετσι τη συμβουλεψε ο σκηνοθετης. Ολο σας διαφευγει οτι προκειται για ταινια, οχι για πραγματικοτητα.αληθεια γιατι τον εβριζε ετσι τον δολιο? "ηλιθιε, πουστη, μαλακα"
+1Αυτος ο Κανακης ειναι τεραστιος καφρος !!
Αυτος ο Κανακης ειναι τεραστιος καφρος !!
ΚαυλαΓοςκαυλαρος!