gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
μπορει και να μιλατε καθε μερα..... που ξερεις;ειναι στο σαιτ?
μπορει και να μιλατε καθε μερα..... που ξερεις;ειναι στο σαιτ?
μεγαλη αλητρα ο κανακης
δουλευα στο μαγαζι του στην χαλκιδικη
το angels
μεγαλος πουταναζιος...
επισης δεν εχει αφησει μουνι για μουνι
εχει πηδηξει οσες εχουμε εμεις ολοι μαζι
επ εσύ εχεις δεσμό ,που παςαν μου κατσει το συζηταμε
γνωρηστικαμε στις ιδιες δημοσιες τουαλετες και ξανασυναντηθηκαμε στην ετησια παρτουζα της ΤV100για το μικροτσουτσουνος δεν ξερω, εσυ που το ξερεις?
ο καραφλα και η μπακα δεν με χαλανε καθολου
Ναι ρε συ σας μιλάω κάθε μέρα!!!μπορει και να μιλατε καθε μερα..... που ξερεις;
Περδικομάτα μ' εσύ, είσι κι ναζιάρα...350....ούτε γίδι παρακάτω......
Αυτό τώρα για κακό το λες;
Μαριάννα, μου φαίνεται πως έτσι όπως το πας θα σε δούμε σύντομα στη θέση της Χριστίνας και της Ευγενίας.
μπραβο του οτι εχει καταφερει...
αλλα κωλοχαρακτηρας...
Είπε ο γαδαρός τον πετεινό κεφάλααα!!!η Ευγενια γαματη
η Χριστινα λιγο χαζογκομενα
το νικ του εδω το ξερεις;
επ εσύ εχεις δεσμό ,που πας
μπορει και να μιλατε καθε μερα..... που ξερεις;
Jean πάνω κάτω(και μπουφάν),τάχα μου easy rider με το Wrangler ξεσκέπαστο,χαίτη,ραδιοφωνατζής ψευδός,ημιμαθής σε όλα τα θέματα(Μουσικός παραγωγός που οι γνώσεις του εξαντλούνται σε U2 και James),για χιούμορ μη σχολιάσω καλύτερα(Βλέπετε μερικοί έχουμε τελειώσει ΗΔΗ το Γυμνάσιο εδώ)Εγω τον ξερω απο την εποχη που ειχε πειρατικο σταθμο και χαιτη
ασε ρε τον μαλλλλλλλλλλλλλλααααααααααααακααααααααααααααααα
Σχεδόν όλοι το ξέρουν..
Σχεδόν όλοι το ξέρουν..
Κοίτα η δουλεία των ΑΜΑΝ ήταν πολύ καλή,τώρα το Αρβύλα μέτριο,σχεδόν πάντα νυστάζω!!!Jean πάνω κάτω,τάχα easy rider με το Wrangler ξεσκέπαστο,χαίτη,ραδιοφωνατζής ψευδός,ημιμαθής σε όλα τα θέματα(Μουσικός παραγωγός που οι γνώσεις του εξαντλούνται σε U2 και James),για χιούμορ μη σχολιάσω καλύτερα(Βλέπετε μερικοί έχουμε τελειώσει ΗΔΗ το Γυμνάσιο εδώ)
Αν σας αρέσει σαν άντρας ή σαν παρουσιαστείς εμένα μου περισσεύει.ΠΕΡΙ ΟΡΕΞΕΩΣ και νάναι καλά και να κονομάει και να πηδάει το παλικάρι
Βρήκα και τα άλλα 20'!!!!
δεν παίζεται...πρωκτικό στο φούλ...
αν τον γνωρισεις και συνεργαστεις μαζι τουγιατι κωλοχαρακτηρας θα μου το εξηγησει κανεις?