gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
την τσοντα την θες να στην στειλουμε σε πμ;ε πειτε το!
στειλτε εστω ενα πμ!![]()
την τσοντα την θες να στην στειλουμε σε πμ;ε πειτε το!
αμα πεταξεις κανα βυζακι...ε πειτε το!
ρε συ αν εχεις τοσο κολλημα γιατι δεν στελνεις κανα mail στην εκπομπη του η περνα απο ενα απο τα μαγαζια του να μαθεις απο πρωτο χερι. Τοσοι ανθρωποι το λενε αρα παυει να ειναι συμπτωση...γιατι κωλοχαρακτηρας θα μου το εξηγησει κανεις?![]()
παιζει κατι τετοιο ή μας κοροιδεύεις? ολο το πρωι εψαχνα και δεν βρηκα τιποτα
Το αμάν ήταν και Σερβετάς(υπάρχει ακόμα) και Καλυβάτσης(εκδιώχτηκε κακήν κακώς)Κοίτα η δουλεία των ΑΜΑΝ ήταν πολύ καλή,τώρα το Αρβύλα μέτριο,σχεδόν πάντα νυστάζω!!!![]()
Σε δουλεύουν ρεεεε!!!πειτε ρε γουρουνια!![]()
![]()
![]()
![]()
αν τον γνωρισεις και συνεργαστεις μαζι του
θα καταλαβεις...
αλλα εσυ εισαι και ομορφουτσικο
το πολυ ενα γαμησι θα σου ριξει και θα την κανει
ΜΕΓΑΣ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΟΦΕΛΙΜΗΣΤΗΣ
ολη την δουλεια ο ο καλυβατσης την εκανεΚοίτα η δουλεία των ΑΜΑΝ ήταν πολύ καλή,τώρα το Αρβύλα μέτριο,σχεδόν πάντα νυστάζω!!!![]()
ρε συ αν εχεις τοσο κολλημα γιατι δεν στελνεις κανα mail στην εκπομπη του η περνα απο ενα απο τα μαγαζια του να μαθεις απο πρωτο χερι. Τοσοι ανθρωποι το λενε αρα παυει να ειναι συμπτωση...
ολη την δουλεια ο ο καλυβατσης την εκανε
αυτος υποτιθεται οτι εβαζε τα φραγκα
αλλα και τον σωτηρη τον πουλησε στα δυσκολα...
αμα πεταξεις κανα βυζακι...
θα σου στειλουμε...
γαμωτο και ετοιμαζομουν να σε κλεισω..,...και για μενα λενε οτι ειμαι βιζιτα αλλα δν ειμαι![]()
Πρέπει να έγιναν μύλος αυτοί,Αλήθεια, ξέρει κανείς τι παίχτηκε με τον Καλυβάτση;
Τώρα τελευταία που των ρώτησαν για τον Κανάκη είπε πολύ βαριές κουβέντες.
Αλήθεια, ξέρει κανείς τι παίχτηκε με τον Καλυβάτση;
Τώρα τελευταία που των ρώτησαν για τον Κανάκη είπε πολύ βαριές κουβέντες.
και σε εσενα χρωσταει νατσο;Τελικά σ'έχει ξωφλήσει ή σου χρωστάει φράγκα(σιγουράκι)?
Πρέπει να έγιναν μύλος αυτοί,
εμένα ούτε ο Σερβετάς με τρελαίνει,ούτε ο Κανάκης,γενικά το Ραδιό Αρβύλα είναι για όταν βαριέσαι αφόρητα!!!![]()