- Εγγρ.
- 23 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1.290
μαγκες δεν ξερω αν το εχετε παρατηρησει αλλα οι καρφωτες ειναι 2... ο ενας τριχωτος, ο αλλος φουλ ξυρισμενος
πλακα κανεις.μου διέφυγε αυτο το πραγμα?
μαγκες δεν ξερω αν το εχετε παρατηρησει αλλα οι καρφωτες ειναι 2... ο ενας τριχωτος, ο αλλος φουλ ξυρισμενος
45% έφτασα,download με 35kb/sec,1 ώρα και 25 λεπτά ακόμα από τον παράδεισο!!!
δες εδω αυτοι σπανια να παισουν εξω
... καθοτι οποια αλλη επωνυμη... στη θεση της Τζουλιας θα ζητουσε τουλαχιστον ενα εκατομμυριο ευρω για να γυρισει τσοντα)
τωρα παει...
το δαμε...
Προσευχηθείτε όλη για την συνδεσή μου μην και πέσει γιατί μετά άντε να σηκωθεί πάλιιι!!!
και ο θεος να το θελει δεν γινεται αυτοπροσεξτε μην σας αρχισουν σε τιποτε μηνυσεις.αυτο ανησυχω εγω..........
για διαφυγοντα κερδη...και ομως σε αλλα φορουμ διαβασα πως θα κινηθει νομικα .ειλικρινα.
και ομως σε αλλα φορουμ διαβασα πως θα κινηθει νομικα .ειλικρινα.
ενημερώνω το τι γίνεταιξεκόλλα με το fb εσυ
ισως αλλα σε αρκετα θεματα τα λενε σωστα και πολλες φορες πριν απο ειδησεις και αλλα μπλογκςΚαλα μην το λες, γραφουν του κοσμου τις πιπες εκει μεσα (οχι για το θεμα τζουλιας, γενικα, εννοω το τροκτικο δεν ειναι κριτηριο για οτιδηποτε)
ελα παπαζοληΤελευταίος γμτ έμεινα,θα πάω να αναβαθμισω ταχύτητα θα πάω στα 8mps,δεν είναι κατάσταση αυτήηη!!!
και ο θεος να το θελει δεν γινεται αυτο
τυπε πρεπει να κατεβει η τσονταΠροσευχηθείτε όλη για την συνδεσή μου μην και πέσει γιατί μετά άντε να σηκωθεί πάλιιι!!!
προσεξτε μην σας αρχισουν σε τιποτε μηνυσεις.αυτο ανησυχω εγω..........
πολυ αργα ειναι πλεον ελαχιστοι δεν το εχουνε δει εγω και το εχω και στον υπολογιστη μου το εχω οποτεημουνα πριν σε αλλο φορουμ και τους αναγκασαν να το βγαλουν...
Ρε εδώ μιλάμε για θέμα τιμής,δεν γίνεται να είμαι ο μόνος Ελλην που δεν έχει δει το μουνί της Τζούλιας παρά μόνο σε trailer!!!τυπε πρεπει να κατεβει η τσοντα
ειναι ηθικο το θεμα