gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Ένας είναι...ο Papazol!πολυ αργα ειναι πλεον ελαχιστοι δεν το εχουνε δει εγω και το εχω και στον υπολογιστη μου το εχω οποτε
Ένας είναι...ο Papazol!πολυ αργα ειναι πλεον ελαχιστοι δεν το εχουνε δει εγω και το εχω και στον υπολογιστη μου το εχω οποτε
Nαι ρε φιλε..Εχεις δικιο...μαγκες δεν ξερω αν το εχετε παρατηρησει αλλα οι καρφωτες ειναι 2... ο ενας τριχωτος, ο αλλος φουλ ξυρισμενος
Ρε εδώ μιλάμε για θέμα τιμής,δεν γίνεται να είμαι ο μόνος Ελλην που δεν έχει δει το μουνί της Τζούλιας παρά μόνο σε trailer!!!
δεν γινεται να βγει και τετοιο στην κυκλοφορια χωρις την συμφωνη γνωμη της τζουλιαςημουνα πριν σε αλλο φορουμ και τους αναγκασαν να το βγαλουν...
εμ γιατι λεω οτι επαιξε παρτουζα..Nαι ρε φιλε..Εχεις δικιο...
Και εγω το προσεξα..αλλα δεν ειμουν σιγουρος.
Επισης μου φενεται πολυ δυσκολο ενας αντρας να γαμαει σε τετοιους τρελους-γρηγορους ρυθμους..επι ενα 20λεπτο!!! :o
ΟΠΟΤΕ...Δυο την 'σπροξανε' την Τζουλια!!!
Προσευχηθείτε όλη για την συνδεσή μου μην και πέσει γιατί μετά άντε να σηκωθεί πάλιιι!!!
σιγα μην ζηλεπψε το πολυ πολυ να βγαλει σε δικο της χοτελ με μπουκαλι νερου και πολυ της ειναιλετε να ζηλεψε η σκατ-γουμαν και να βγαλει κανα δικο της σε hotel του μπουρναζιου με μπουκαλι μπύρας?
Εσένα να σου πέσει ρε και να μην σηκώνεται ποτέ,άει στο διάολο με βγάζεις εκτός εαυτού παπά άνθρωποοοο!!!Μακάρι να σου πέσει η συνδεση
Να χουμε και εναν Έλληνα που δεν την είδε σήμερα....
ναι ρε σι πολυ ακροαματικοτητα325 μέλοι...446 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θρεντ, το οποίο σε λιγότερο από 23 ώρες έχει διαβαστεί περίπου 15.000 φορές!!!
Εξωπραγματικά νούμερα.
Μόλις το είδα..ευνοείται ότι δεν παίζει να κάτσω να τα διαβάσω όλα.
Πουλάει πολύ η τύπισσα τελικά.
Μεγάλη μαγκιά της.
(Με το που πήγα να στείλω το μήνυμά μου 7 νέα μηνύματα είχαν ήδη σταλεί ενώ έγραφα....Ε δεν πάμε καλά!! )
Και άλλα 2 τώρα!!αχαχαχα!!
Και άλλο ένα!
δεν γινεται να βγει και τετοιο στην κυκλοφορια χωρις την συμφωνη γνωμη της τζουλιας
την ειδες την ταινια?
αν γινει αυτο δικαιωνεται ο παμμεγιστος τυπος αρκανς που της τοχε πειλετε να ζηλεψε η σκατ-γουμαν και να βγαλει κανα δικο της σε hotel του μπουρναζιου με μπουκαλι μπύρας?
σιγα μην ζηλεπψε το πολυ πολυ να βγαλει σε δικο της χοτελ με μπουκαλι νερου και πολυ της ειναι
Εσένα να σου πέσει ρε και να μην σηκώνεται ποτέ,άει στο διάολο με βγάζεις εκτός εαυτού παπά άνθρωποοοο!!!