apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
μεγαλη μορφη
την στελνει μου λεει βαλτην
μετα λεει αστο
μετα ξαναστελνει και λεει βαλτην
και τωρα βγαλτην
τυπος λεμε
μεγαλη μορφη
ρε παιδιά ,τι εκαματε οταν ειδατε το καθτο βιντεο της τζοθλιασ -παραγωγη σιρηνα!
ρε παπατζης ειναι...μεγαλη μορφη
μετα λεει αστο
και τωρα βγαλτην
τυπος λεμε
στ αρχιδια μουΓεια σου και εσενα Νωντα!!!!!!!Θελω και εγω πμ να κατεβασω απο piratebay!
στ αρχιδια μου
Κριμα παντως μια κοπελα που μπορουσε να κανει πασαρελα και να βγαζει καλα χρηματα, να καταντησει να γυρναει τσοντες στην χωρα της και να την βλεπει η οικογενεια της...ξεφτιλα....
αυτος ειναι ο fake o original ειναι ο γιωργηςμεγαλη μορφη
μετα λεει αστο
και τωρα βγαλτην
τυπος λεμε
αφου δεν βρεθηκανε να την προσεξουνε οι δικοι της, εφτασε στο χαλι που εφτασε
απο καυλογκομενα καταντησε πρεζακι και παραδειγμα προς αποφυγην
Δεν ειπα σε εσενα Νωντα!Αλλα ενταξει ειδα λινκ κατεβαινει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![glow=red,2,300]ΠΡΙΟΝΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!!!!![/glow]
Ανόρθωση,ξέρεις πόσους ανορθώνει κάθε ημέρα;!ρε γαμα τι ομαδα ειναι η τζουλια?
Πουλαει ομως και οσοι την πατρωναρουν θα την αξιοποιησουν για να λαδωσουν το εντερο τους...γιατι η ιδια ειναι καμενο χαρτι πλεον!!!!!!!!!!!!!αφου δεν βρεθηκανε να την προσεξουνε οι δικοι της, εφτασε στο χαλι που εφτασε
απο καυλογκομενα καταντησε πρεζακι και παραδειγμα προς αποφυγην
ξερω εγω ρε ανοιχτομυαλερε γαμα τι ομαδα ειναι η τζουλια?
Στειλτε μου pm οποιος θελει το βιντεο σε rapidshare.....asap....γιατι το σβηνουν
ζητω η επανασταση τυπεΠοια ξεφτιλα? Μαγκια της ειναι. Ειναι πολυ μπροστα απο την υποκριτικη ελληνικη κοινωνια. Εγω αν ημουν πατερας της θα ημουν περηφανος. Αυτο που εκανε ειναι πραγματικη γροθια στο φοβικο και υποκριτικο ελληνικο κατεστημενο. Μαγκια της!