Νέα

Τζούλια Αλεξανδράτου - Το ΚΑΥΤΟ πορνό video!!!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

τι εκαματε οταν ειδατε το καθτο βιντεο της τζοθλιασ -παραγωγη σιρηνα!

• εκαμα χειρογλυκανη!

Ψήφοι: 56 50,5%
  • δεν εκαμα χειρογλυκανη!

Ψήφοι: 27 24,3%
  • πηγα αμεσωσ σε πορδελλο!

Ψήφοι: 6 5,4%
  • δεν βλεπω τετοιεσ ταινίεσ!μονο ντοκιματερ!

Ψήφοι: 10 9,0%
  • δεν ξερω ειμε αδερφή ποθστραδελλα !

Ψήφοι: 12 10,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    111

zarralee

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
οποιος γουσταρει να του βριζουνε μανες ο πουλοπαιχτης ειναι εδω για αυτον.επισης το μενου περιεχει χριστοπαναγιες,τα θεια,οσια κ ιερα..
κατα πουλοπαιχτη παντα οι σωστες αντιμετωπισεις ειναι τα καντηλια και τα γαμωσταυριδια..
του λες πχ..φιλε με κουρασες και σου απανταει "εισαι λεχριτης γαμω τον βουδα σου".
ελεος..

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
Εχει το όνομα αμ' έχει καί τη χάρη!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :helpplea:

mparmpoutsala

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Για να πάμε πίσω στο θέμα μας,

και γω τον έπαιξα με την τσοντούλα, κ' ας ήταν ατάλαντη για τσοντού η λεγάμενη.

Φαρσοκωμωδία ήταν, αλλά εκεί είναι η τέχνη του μαλάκα:

με τις χειρότερες εικόνες να'χεις το βέλτιστο αποτέλεσμα.

annamaria88

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
- τι προβλημα εχεις εσυ αν η τσουλια γινει προτυπο?
- οι περισσοτερες νεες θα ηθελαν χωρις αμφιβολια να ηταν στη θεση της διοτι εχει δοξα λεφτα επιτυχια.
- ο πολυς κοσμος τη χειροκροτα δικαιως (γιατι τολμησε να κανει αυτο το βημα).
- για να γινεις σα τη τσουλια πρεπει να περασεις πολλα παλουκια.

ναι Μενιο οτι πεις!  :grin:

annamaria88

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Ποια "αφεντικινα μου", Μουνιο μου? η τσουλια λες? αυτη εχει οσο μυαλο εχεις κι εσυ(μηδεν).
Ειλικρινα Μουνιο μου δεν καταλαβαινω τι παραπανω εχεις εσυ απο το ρεβη. Ιδιες πουστρες δεν εισαστε? :think:

Kατσε ρε συ, γιατι να κλειστει στο τρελλαδικο?
Οι μεχρι τωρα κινησεις της δειχνουν ευφυες ατομο.

poulopaixtis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Ποια "αφεντικινα μου", Μουνιο μου? η τσουλια λες? αυτη εχει οσο μυαλο εχεις κι εσυ(μηδεν).
Ειλικρινα Μουνιο μου δεν καταλαβαινω τι παραπανω εχεις εσυ απο το ρεβη. Ιδιες πουστρες δεν εισαστε?

Παράθεση από: poulopaixtis στις 31/03/10, 12:12
Kατσε ρε συ, γιατι να κλειστει στο τρελλαδικο?
Οι μεχρι τωρα κινησεις της δειχνουν ευφυες ατομο.

Παλι τα μπερδευεις-διαστρεβώνεις Μούνια μου...(σου παει αυτο το nick ε :grin:)
Ειπα οτι οι κινησεις της δειχνουν ευφυες ατομο. Και εχω ηδη επισημανει οτι αυτες σχεδιαστηκαν απο αλλους.
Ενα νυμφομανες πρεζονι δυσκολα ειναι ευφυες, οπωσδηποτε ομως πιο ευφυες απο σενα που εισαι χωμενη στο συντηρητισμο και δεσμια προκαταλειψεων και ανοησιας. Εχω επισης επισημανει οτι δεν πρεπει να ασχολουμαστε με τον εσωτερικο κοσμο και τη προσωπικοτητα της καθε μιας και του καθε παπουστη.

nixermanie

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Αλλο ενα θρεντ που παει κατα δι@ολου...μηπως διαβασετε πουθενα τον τιτλο του θρεντ? Γιατι παντα ενα θρεντ να καταληγει ετσι? Αν εχετε προσωπικες διαφορες πηγαινεται στο off topic και λυστε τες ή φτιαξτε ενα αναλογο θρεντ για τα παραπονα σας ή (και ακομα καλυτερα) κοφτε το εδω! Δεν υπαρχουν διαφορες να λυσουμε αναμεσα μας! Μια παρεα γινομαστε εδω! Σεβαστο ο καθενας να εχει την αποψη του και να την στηριζει(οπως δε δεχεστε τα πραγματα που λεει καποιος μην απαιτειτε να δεχτει αυτα που λετε εσεις). Με αγαπη και σεβασμο παντα ;)

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
γιατί, σου χαλάει το θρεντ που σχολιάζανε το βίντεο της αλεξανδράτου?
σιγά τη σοβαρή συζήτηση, ήτανε να γίνει λέμε

annamaria88

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Παλι τα μπερδευεις-διαστρεβώνεις Μούνια μου...(σου παει αυτο το nick ε :grin:)
Ειπα οτι οι κινησεις της δειχνουν ευφυες ατομο. Και εχω ηδη επισημανει οτι αυτες σχεδιαστηκαν απο αλλους.
Ενα νυμφομανες πρεζονι δυσκολα ειναι ευφυες, οπωσδηποτε ομως πιο ευφυες απο σενα που εισαι χωμενη στο συντηρητισμο και δεσμια προκαταλειψεων και ανοησιας. Εχω επισης επισημανει οτι δεν πρεπει να ασχολουμαστε με τον εσωτερικο κοσμο και τη προσωπικοτητα της καθε μιας και του καθε παπουστη.

τι διαστρευλωνω? τα δικα σου λογια παρουσιαζω!
οι κινησεις της δειχνουν ευφυες ατομο(το αν τις σχεδιαζουν αλλοι δεν το ξερεις εκτος κι αν εισαι οντως πια ο Μενιος) αλλα απο μυαλο μηδεν ε? οκ, makes sense!  :2funny:

discreet

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
5
Like
72
Πόντοι
6
τι "πιο μαλακας πεθαινεις"?

Ας ερθει απο κοντα τοτε.
Κοιταξε, ειπαμε πως οταν εχεις να κανεις με τους τελευταιους λεχριτες πρεπει να κατεβεις στο επιπεδο τους και να μιλησεις στη γλωσσα τους για να καταλαβουν. Διαφορετικα πιστευουν οτι κερδισαν... :jerking:

Με τον κίνδυνο να κακοχαρακτηριστώ που μπαίνω στην μέση ξένης συζήτησης...

Γιατί να θέλεις να σε καταλάβει κάποιος που θεωρείς λεχρίτη? Και τι σε κάνει να πιστεύεις οτι μπορεί? Τί σε νοιάζει αν πιστεύει κάποιος οτι κέρδισε? Τα Ψυχιατρεία έχουν κάτι χιλιάδες που πιστεύουν ότι είναι ο Ναπολέοντας, θα ασχοληθώ με τον καθένα προσωπικά εγώ, αντί για μερικές εκατοντάδες ειδικούς?

poulopaixtis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
τι διαστρευλωνω? τα δικα σου λογια παρουσιαζω!
οι κινησεις της δειχνουν ευφυες ατομο(το αν τις σχεδιαζουν αλλοι δεν το ξερεις εκτος κι αν εισαι οντως πια ο Μενιος) αλλα απο μυαλο μηδεν ε? οκ, makes sense!  :2funny:
Συνεχιζεις το ιδιο ανοητο τροπαρι... παρουσιαζεις μεν τα λεγομενα μου αλλα επιλεκτικα. Ετσι τα διαστρεβλωνεις και τα παρουσιαζεις οπως θες εσυ.
Οk καταλαβαινω οτι δεν το κανεις επιτηδες γιατι δεν εισαι και πολυ σπιρτο, οταν ομως σου το εχουν εξηγησει τοσες φορες και παλι επιμενεις στη στρεβλωση, ε πια σηκωνω τα χερια με την ανοησια σου!  :S

poulopaixtis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
  Γιατί να θέλεις να σε καταλάβει κάποιος που θεωρείς λεχρίτη? Και τι σε κάνει να πιστεύεις οτι μπορεί?
Eσυ πως θα θεωρουσες καποιον που αρχιζει ξαφνικα να σε βριζει χωρις λογο? ευγενικο τζεντλεμαν?
Το ξερω οτι δεν μπορει, αλλα τουλαχιστον οι υπολοιποι που μας διαβαζουν βγαζουν, οπως κι εσυ, τα συμπερασματα τους.
Εσυ στη θεση μου τι θα εκανες? υποκλισεις?

Αλλο ενα θρεντ που παει κατα δι@ολου...μηπως διαβασετε πουθενα τον τιτλο του θρεντ? Γιατι παντα ενα θρεντ να καταληγει ετσι? Αν εχετε προσωπικες διαφορες πηγαινεται στο off topic και λυστε τες ή φτιαξτε ενα αναλογο θρεντ για τα παραπονα σας ή (και ακομα καλυτερα) κοφτε το εδω! Δεν υπαρχουν διαφορες να λυσουμε αναμεσα μας! Μια παρεα γινομαστε εδω! Σεβαστο ο καθενας να εχει την αποψη του και να την στηριζει(οπως δε δεχεστε τα πραγματα που λεει καποιος μην απαιτειτε να δεχτει αυτα που λετε εσεις). Με αγαπη και σεβασμο παντα ;)
Πες τους τα!!!
warnwarn.gif
 [/color[/URL]]

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.129
Πόντοι
42.697
πουλοπαιχτη εαν συνεχίσεις να σπαμαρεις και να χαλας τα θρεντ θα παρεις τον πουλο
απλα

poulopaixtis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
εγω χαλαω τα θρεντ ρε ηλιθιε? αντε γαμησου
warnmute.gif
 [/color[/URL]]

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
:o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o

zarralee

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
οχι..παει ο αρχισπαμμερ ...λυγμ κλαψ σνιφ..χαχαχαχα!

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ΒΓΗΚΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom