poulopaixtis
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
κατσε να βγει πρωτα...ρε μάγκες που θα βρούμε σε rapidshare το νέο βίντεο της Τζούλιας?
κατσε να βγει πρωτα...ρε μάγκες που θα βρούμε σε rapidshare το νέο βίντεο της Τζούλιας?
Μένιο, μαζέψου γιατί θα σου καυτηριάσω την κωλοτρυπίδα.
http://[URL unfurl="true"]www.virginmedia.com/images/imodium-gal-festival-431.jpg[/img[/URL]]
[/quote]δε με πιασε!!
:shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit:
Πάω να φάω μια φασολάδα και σου'ρχομαι.
(πλύνε καλού-κακού το κωλαράκι σου Μένιο)
μενιο η τζουλια σου χει πει τιποτα για μενα??Μη φας πολυ φασολάδα γιατι εχεις να φας και πουτσο μετα.
(κανε και στοματικο διαλυμα για να νιωθω ασφαλης Μούνιο)
Προτιμαει το Μούνιος, του δινει περισσοτερο στυλ.για να έχει το επιθυμητό αποτέλεσμα φαε και λίγο λακέρδα μαζί.
Ρε το Μένιο τι θα πάθει!!!
ναι μουνιο, μου εχει πει οτι γαμιετ η μανα σου με ολους τους αλβανους της κουμουνδουρουμενιο η τζουλια σου χει πει τιποτα για μενα??
παρακολουθει τα γραφομενα μου?της αρεσω?
http://[URL unfurl="true"]www.boston.com/ae/theater_arts/exhibitionist/cork2.jpg[/img[/URL]]
Άσε μας ρε Μένιο με τη μπάμια σου.
[/quote]
Οταν μου τη γλυψεις μουνιο μου θα γινει τεραστια.
Ποια "αφεντικινα μου", Μουνιο μου? η τσουλια λες? αυτη εχει οσο μυαλο εχεις κι εσυ(μηδεν).Ναι, από πέντε πόντους θα γίνει επτά.
Άσε μας ρε Μένιο. Άντε να τα πουλήσεις στην αφεντικίνα σου αυτά και τον κολλητό σου τον Ρέβη.
πιο μαλακας πεθαινεις...Εσυ Λούτσε μου δεν καταδεχεσαι να βαζεις quote?...
Eιναι μεν χαμηλο το επιπεδο εδω γιατι δρουν πολυ λεχριτες ανεξελεγκτα, αλλα μη νομιζεις οτι το αναβαθμιζεις με το να μη βαζεις quotes.
Ρε Μουνιο, εχει γινεις πια πολυ κουραστικος, αντε σαλτα και γαμησου γιατι δεν μπορω να ασχολουμε συνεχεια με σενα. Εισαι ενα μηδενικο. Αντε και γαμησου αλλη μια φορα τενεκε καραγκιοζη, γαμω το σταυρο σου.Ρε Μένιο, δεν πας καλύτερα στο θέμα "Τραβέλια με Προσόντα" να γράψεις για τις εμπειρίες σου;
Άντε γιατί μας κούρασες με τις μαλακίες σου.
Ρε Μουνιο, εχει γινεις πια πολυ κουραστικος, αντε σαλτα και γαμησου γιατι δεν μπορω να ασχολουμε συνεχεια με σενα. Εισαι ενα μηδενικο. Αντε και γαμησου αλλη μια φορα τενεκε καραγκιοζη, γαμω στο σταυρο σου.
χαλαρωσε λιγο ρε φιλε.απο το πολυ πουλο-παιχνίδι εχεις καψει το κεφαλι σου.
Εσυ πως θα αντιδρουσες στη θεση μου? θα ελεγες χαλαρα "ναι παιδια βριστε με κι αλλο"?...
Τραγικο να υποστηριζεις τους υβριστες, οπως τραγικη και η γκομενα στο αβαταρ σου.
τι "πιο μαλακας πεθαινεις"?πιο μαλακας πεθαινεις...
εσυ βριζεις μανες ρε φιλε.οταν βριζεις ετσι τα λες παντα απο κοντα ... ;)