Νέα

Τζούλια Αλεξανδράτου - Το ΚΑΥΤΟ πορνό video!!!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

τι εκαματε οταν ειδατε το καθτο βιντεο της τζοθλιασ -παραγωγη σιρηνα!

• εκαμα χειρογλυκανη!

Ψήφοι: 56 50,5%
  • δεν εκαμα χειρογλυκανη!

Ψήφοι: 27 24,3%
  • πηγα αμεσωσ σε πορδελλο!

Ψήφοι: 6 5,4%
  • δεν βλεπω τετοιεσ ταινίεσ!μονο ντοκιματερ!

Ψήφοι: 10 9,0%
  • δεν ξερω ειμε αδερφή ποθστραδελλα !

Ψήφοι: 12 10,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    111

Επισκέπτης
απλα αυτο που ειπωθηκε ειναι οτι η Τζουλια ειναι ευφυες ατομο και τονισα οτι το να χρησιμοποιεις το μουνι σου για να πετυχεις δν ειναι ευφυια. Ειναι οπως ειπες στη φυση καθε γυναικας ανεξαρτητα την εξυπναδα της, απλα αλλες το εκμεταλλευονται περισσοτερο αλλες λιγοτερο. Η συγκεκριμενη το εκμεταλλευεται στο επακρον δεν θα τη βγαλουμε ομως και Αινσταιν!  :2funny:

αυτή είναι τσόντα κ το ξέρει...εσύ που είσαι τσόντα κ νομίζεις οτι είσαι καλλιτέχνης...θαρρείς οτι είσαι ευφυέστερη ?

χα χα χα χα

annamaria88

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
αυτή είναι τσόντα κ το ξέρει...εσύ που είσαι τσόντα κ νομίζεις οτι είσαι καλλιτέχνης...θαρρείς οτι είσαι ευφυέστερη ?

χα χα χα χα

δλδ ιδια τσοντα ειμαι εγω με ξεκωλες φωτος και ιδια τσοντα ειναι και η αλλη με τη πορνοταινια  :idiot:
και οχι δεν θεωρω οτι κανω τεχνη απλα προσπαθω να κανω φωτογραφησεις ωραιες αισθητικα και ισως ελαχιστες απ αυτες να θεωρουνται και καλλιτεχνικες
και ελεος δν ειπα ποτε οτι ειμαι ευφυης!  :uglystupid:

Επισκέπτης
δλδ ιδια τσοντα ειμαι εγω με ξεκωλες φωτος και ιδια τσοντα ειναι και η αλλη με τη πορνοταινια  :idiot:
και οχι δεν θεωρω οτι κανω τεχνη απλα προσπαθω να κανω φωτογραφησεις ωραιες αισθητικα και ισως ελαχιστες απ αυτες να θεωρουνται και καλλιτεχνικες
και ελεος δν ειπα ποτε οτι ειμαι ευφυης:uglystupid:

άρα είσαι ζαβή , άρα είσαι ζαβή , άρα είσαι ζαβή , άρα είσαι ζαβή , άρα είσαι ζαβή , άρα είσαι ζαβή , άρα είσαι ζαβή , άρα είσαι ζαβή , άρα είσαι ζαβή , άρα είσαι ζαβή , άρα είσαι ζαβή , άρα είσαι ζαβή , άρα είσαι ζαβή , άρα είσαι ζαβή , άρα είσαι ζαβή , άρα είσαι ζαβή , άρα είσαι ζαβή , άρα είσαι ζαβή , άρα είσαι ζαβή , άρα είσαι ζαβή , άρα είσαι ζαβή , άρα είσαι ζαβή , άρα είσαι ζαβή , άρα είσαι ζαβή , άρα είσαι ζαβή , άρα είσαι ζαβή , άρα είσαι ζαβή , άρα είσαι ζαβή , άρα είσαι ζαβή , άρα είσαι ζαβή , άρα είσαι ζαβή , άρα είσαι ζαβή , άρα είσαι ζαβή , άρα είσαι ζαβή , άρα είσαι ζαβή , άρα είσαι ζαβή , άρα είσαι ζαβή , άρα είσαι ζαβή , άρα είσαι ζαβή , άρα είσαι ζαβή , άρα είσαι ζαβή , άρα είσαι ζαβή , άρα είσαι ζαβή , άρα είσαι ζαβή , άρα είσαι ζαβή , άρα είσαι ζαβή , άρα είσαι ζαβή , άρα είσαι ζαβή , άρα είσαι ζαβή , άρα είσαι ζαβή , άρα είσαι ζαβή , άρα είσαι ζαβή , άρα είσαι ζαβή , άρα είσαι ζαβή , άρα είσαι ζαβή , άρα είσαι ζαβή , άρα είσαι ζαβή , άρα είσαι ζαβή , άρα είσαι ζαβή , άρα είσαι ζαβή , άρα είσαι ζαβή , άρα είσαι ζαβή , άρα είσαι ζαβή , άρα είσαι ζαβή , άρα είσαι ζαβή , άρα είσαι ζαβή , άρα είσαι ζαβή , άρα είσαι ζαβή , άρα είσαι ζαβή , άρα είσαι ζαβή , άρα είσαι ζαβή , άρα είσαι ζαβή , άρα είσαι ζαβή , άρα είσαι ζαβή , άρα είσαι ζαβή , άρα είσαι ζαβή , άρα είσαι ζαβή , άρα είσαι ζαβή , άρα είσαι ζαβή , άρα είσαι ζαβή , άρα είσαι ζαβή , άρα είσαι ζαβή , άρα είσαι ζαβή , άρα είσαι ζαβή , άρα είσαι ζαβή , άρα είσαι ζαβή , άρα είσαι ζαβή , άρα είσαι ζαβή , άρα είσαι ζαβή , άρα είσαι ζαβή

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Τι πα να πει "ζαβη";;;;;;

ααααααχαχαχχαχαχαχαχαχχχαχαα

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
Λαμπαδα Τζουλια
καλο πασχα

Συνημμένα

• 26104_1423286382279_1236303619_1265154_197348_n.jpg
    26104_1423286382279_1236303619_1265154_197348_n.jpg
    47,1 KB · Εμφανίσεις: 21

poulopaixtis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
OMG το ακουσα κι αυτο  :S
δεν ειναι ευφυια καλε μου το "χρησιμοποιω το μουνι μου για να πετυχω"
Δεν ειναι το θεμα οτι χρησιμοποιησε το μουνι της(btw, εσυ αν το χρησιμοποιησεις δεν θα πετυχεις κατι ιδιαιτερο γιατι εισαι ασημη, εκτος αν καταφερεις να τυλιξεις καναν σεϊχη).

Η τσούλια ακολουθησε καποια προσχεδιασμενα βηματα(γυρισε την ολιγολεπτη τσοντα-δηλωσε οτι εγινε υποκλοπη προσωπικων της στιγμων-μετα παραδεχτηκε οτι ηταν γνωση της) και πετυχε 1. να αυξησει τη δημοτικοτητα της. Τωρα την ξερουν και οι πετρες 2. Να αυξησει τον τραπεζικο λογ/σμο της. Απ το συμβολαιο αποκαλύφθηκε ενα πολυ σεβαστο ποσο, συν οτι αλλο υπαρχει κρυφο.

Σαν σημειωση ξαναλέω οτι πιθανον η τσουλια δεν τα σχεδιασε ολα αυτα, αλλα οι 2 πουστο-μανατζερς της(προαγωγοι, οπως τους ειπε ο Π''γιαννης) :)

annamaria88

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Δεν ειναι το θεμα οτι χρησιμοποιησε το μουνι της(btw, εσυ αν το χρησιμοποιησεις δεν θα πετυχεις κατι ιδιαιτερο γιατι εισαι ασημη, εκτος αν καταφερεις να τυλιξεις καναν σεϊχη).

Η τσούλια ακολουθησε καποια προσχεδιασμενα βηματα(γυρισε την ολιγολεπτη τσοντα-δηλωσε οτι εγινε υποκλοπη προσωπικων της στιγμων-μετα παραδεχτηκε οτι ηταν γνωση της) και πετυχε 1. να αυξησει τη δημοτικοτητα της. Τωρα την ξερουν και οι πετρες 2. Να αυξησει τον τραπεζικο λογ/σμο της. Απ το συμβολαιο αποκαλύφθηκε ενα πολυ σεβαστο ποσο, συν οτι αλλο υπαρχει κρυφο.

Σαν σημειωση ξαναλέω οτι πιθανον η τσουλια δεν τα σχεδιασε ολα αυτα, αλλα οι 2 πουστο-μανατζερς της(προαγωγοι, οπως τους ειπε ο Π''γιαννης) :)

ευχαριστω για τη διευκρινηση οτι δεν θα πετυχω, πολυ με πικραινεις, μου χαλας τα σχεδια μου να γινω πορνοσταρ  :2funny:

και ξαναλεω, αυτα που εκανε δεν δειχνουν ευφυες αλλα ηλιθιο ατομο! και τις λουκα και Θωδη τις ξερουν και οι πετρες αλλα ειναι γνωστο πως ειναι και οι 2 για δεσιμο :uglystupid:

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
9 και σημερα για τζουλια μεχρι να ξαναπαρει φωτια

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
τζουλια reloaded.... ;) :2funny: :2funny:

poulopaixtis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
ευχαριστω για τη διευκρινηση οτι δεν θα πετυχω, πολυ με πικραινεις, μου χαλας τα σχεδια μου να γινω πορνοσταρ  :2funny:
Eαν δεν θελεις να γινεις πορνοσταρ ή κατι παρομοιο ειναι δικο σου θεμα. Πορνοσταρ βεβαια δεν μπορεις να γινεις ετσι κι αλλιως. Αλλα ετσι οπως το ειπες ακουστηκε σα να ειναι κατι κακο ή αστειο. Κανεις διαχωρισμο στα επαγγελματα? Θεωρεις πχ. κακο το να εισαι πορνοηθοποιος ή σκουπιδιαρης? μηπως θεωρεις καλό το να εισαι εφοπλιστης?
και ξαναλεω, αυτα που εκανε δεν δειχνουν ευφυες αλλα ηλιθιο ατομο! και τις λουκα και Θωδη τις ξερουν και οι πετρες αλλα ειναι γνωστο πως ειναι και οι 2 για δεσιμο :uglystupid:
Εξηγησα γιατι δειχνουν ευφυες ατομο και τι κερδισε απ τα προσχεδιασμενα βηματα. Και μονο το οτι καθομαστε εδω και τη συζηταμε τοσο καιρο λεει πολλα. Η Λουκα και η Θωδη εαν εκμεταλλευονται τη φημη τους για κονομα ή οτι αλλο ειναι υπερ τους. Το αν ειναι ηλιθιες ή οχι δεν το ξερω αλλα δεν εχει σχεση, οποιοσδηποτε μπορει να ειναι ηλιθιος. Δεν συζηταμε περι ηλιθιοτητας τωρα, εξαλλου αυτες πρωωθηθηκαν απ τα Μεσα, δεν δημιουργησαν κατι οπως η τσουλια.

Kαταλαβαινω  οτι εχεις μικρη πειρα απ τη ζωη και περιορισμενη ικανοτητα κρισης, αλλα οταν σου εξηγουνται καποια πραγματα πρεπει να τα καταλάβαινεις και να προχωρας, οχι να επιμενεις.

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Φιλε ΠΟΥΛΟΠΑΙΧΤΗ ,αν η Ανναμαρια88 εχει μια γνωμη για κατι ,νομιζει οτι το να αλλαξει την αποψη που εχει ,ειναι
"καταστροφη" .Νομιζει δλδ οτι ειναι εξυπναδα να επιμενει στην γνωμη της ,σε καθε περιπτωση.Εχει μπερδεψει την ΕΠΙΘΥΜΙΑ με την ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ .Ενω ειναι καλο να  διατηρεις την επιθυμια για κατι παρα την αρνητικη κριτικη ,π.χ.να ακους
κλασσικη μουσικη αν σου αρεσει ,ενω τουλαχιστον το 80% των ελληνων δεν θελει να ακουσει ,ΔΕΝ ειναι καλο να μην αντιλαμβανεσαι το τι συμβαινει γυρω σου ,δλδ να ισχυριζεσαι π.χ.
οτι η πλειοψηφια του κοσμου ...ακουει μονο κλασικη μουσικη !
Αλλο τι αρεσει σε μας και αλλο τι αρεσει στην πλειοψηφια .
Και φυσικα σε καθε επιστημη ειναι γνωστο οτι ,πολλες φορες
θα αναγκαστεις να αλλαξεις την γνωμη που εχεις για ενα φαινομενο,αν τα νεα στοιχεια που προκυπτουν δεν συμβαδιζουν με την γνωμη σου .Αυτο το ξερει καθε επιστημονας ,απο φοιτητης
αν σπουδαζει θετικες επιστημες .

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
καλη ανασταση στην εν λογω κυρια

annamaria88

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Eαν δεν θελεις να γινεις πορνοσταρ ή κατι παρομοιο ειναι δικο σου θεμα. Πορνοσταρ βεβαια δεν μπορεις να γινεις ετσι κι αλλιως. Αλλα ετσι οπως το ειπες ακουστηκε σα να ειναι κατι κακο ή αστειο. Κανεις διαχωρισμο στα επαγγελματα? Θεωρεις πχ. κακο το να εισαι πορνοηθοποιος ή σκουπιδιαρης? μηπως θεωρεις καλό το να εισαι εφοπλιστης?Εξηγησα γιατι δειχνουν ευφυες ατομο και τι κερδισε απ τα προσχεδιασμενα βηματα. Και μονο το οτι καθομαστε εδω και τη συζηταμε τοσο καιρο λεει πολλα. Η Λουκα και η Θωδη εαν εκμεταλλευονται τη φημη τους για κονομα ή οτι αλλο ειναι υπερ τους. Το αν ειναι ηλιθιες ή οχι δεν το ξερω αλλα δεν εχει σχεση, οποιοσδηποτε μπορει να ειναι ηλιθιος. Δεν συζηταμε περι ηλιθιοτητας τωρα, εξαλλου αυτες πρωωθηθηκαν απ τα Μεσα, δεν δημιουργησαν κατι οπως η τσουλια.

Kαταλαβαινω  οτι εχεις μικρη πειρα απ τη ζωη και περιορισμενη ικανοτητα κρισης, αλλα οταν σου εξηγουνται καποια πραγματα πρεπει να τα καταλάβαινεις και να προχωρας, οχι να επιμενεις.

οτι δλδ η εξηγηση που δινεις εσυ ειναι η σωστη και αποδεκτη απ'ολους  :idiot:
φυσικα και διαχωριζω τα επαγγελματα αν ειναι δυνατον να βαλουμε στην ιδια θεση εναν καθηγητη και μια πουτανα! αλλο επιπεδο, αλλο κυρος και αλλες δυνατοτητες στη καθε δουλεια!
ναι οκ καταφερε και τη συζηταμε οπως το χουν καταφερει κατα καιρους τοσες αλλες tv-περσονες αυτο ομως δν σημαινει οτι εχουν και μυαλο!
τπτ δεν εχει δημιουργησει η Τζουλια περα απ τη καταστροφη της

annamaria88

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Φιλε ΠΟΥΛΟΠΑΙΧΤΗ ,αν η Ανναμαρια88 εχει μια γνωμη για κατι ,νομιζει οτι το να αλλαξει την αποψη που εχει ,ειναι
"καταστροφη" .Νομιζει δλδ οτι ειναι εξυπναδα να επιμενει στην γνωμη της ,σε καθε περιπτωση.Εχει μπερδεψει την ΕΠΙΘΥΜΙΑ με την ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ .Ενω ειναι καλο να  διατηρεις την επιθυμια για κατι παρα την αρνητικη κριτικη ,π.χ.να ακους
κλασσικη μουσικη αν σου αρεσει ,ενω τουλαχιστον το 80% των ελληνων δεν θελει να ακουσει ,ΔΕΝ ειναι καλο να μην αντιλαμβανεσαι το τι συμβαινει γυρω σου ,δλδ να ισχυριζεσαι π.χ.
οτι η πλειοψηφια του κοσμου ...ακουει μονο κλασικη μουσικη !
Αλλο τι αρεσει σε μας και αλλο τι αρεσει στην πλειοψηφια .
Και φυσικα σε καθε επιστημη ειναι γνωστο οτι ,πολλες φορες
θα αναγκαστεις να αλλαξεις την γνωμη που εχεις για ενα φαινομενο,αν τα νεα στοιχεια που προκυπτουν δεν συμβαδιζουν με την γνωμη σου .Αυτο το ξερει καθε επιστημονας ,απο φοιτητης
αν σπουδαζει θετικες επιστημες .

ωχ Θεε μου παλι τα ιδια λες ρε ανθρωπε?
σεβομαι την αποψη του καθενος αλλα εχω και τη δικη μου
οσο για το θεμα που επιμενεις εσυ οτι η αποψη σου ειναι και η αποψη ολονων σ'εχω προκαλεσει τοσες φορες να μπεις να δεις τι ειναι αυτο που λεει ο κοσμος και οτι στη προκειμενη ανηκεις στη μεινοτητα
σε προκαλω εδω και τωρα να μπεις εσω και να μου πεις ποσα αρνητικα σχολια βρισκεις και να δεις και τα views
δλδ ξεκολλα επιτελους λιγο!
αλλες φωτογραφιες που εμενα μου αρεσαν πηγαν απατες, δν ειπα ποτε το αντιθετο

Επισκέπτης
ωχ Θεε μου παλι τα ιδια λες ρε ανθρωπε?
σεβομαι την αποψη του καθενος αλλα εχω και τη δικη μου
οσο για το θεμα που επιμενεις εσυ οτι η αποψη σου ειναι και η αποψη ολονων σ'εχω προκαλεσει τοσες φορες να μπεις να δεις τι ειναι αυτο που λεει ο κοσμος και οτι στη προκειμενη ανηκεις στη μεινοτητα
σε προκαλω εδω και τωρα να μπεις εσω και να μου πεις ποσα αρνητικα σχολια βρισκεις και να δεις και τα views
δλδ ξεκολλα επιτελους λιγο!
αλλες φωτογραφιες που εμενα μου αρεσαν πηγαν απατες, δν ειπα ποτε το αντιθετο

καλα ρε τελειωμενο και αστειο πλασμα...ακομα ζεις μεσα απο τα σχολια του καθε λιγουρη στο ιντερνετ?
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom