Επισκέπτης
τυπε εσυ σε αλλα θρεντ δε συμμετεχεις ε?
Kατσε ρε συ, γιατι να κλειστει στο τρελλαδικο?
Οι μεχρι τωρα κινησεις της δειχνουν ευφυες ατομο (ή εστω ευφυεις αυτοι που την κατευθυνουν).
Τι ακριβως σε κανει να πιστευεις οτι παει για τρελλαδικο? τι το περιεργο ειδες?
γιατι δεν ειναι;OMG το ακουσα κι αυτο :S
δεν ειναι ευφυια καλε μου το "χρησιμοποιω το μουνι μου για να πετυχω"
το χρησιμοποιω το βυζι μου για να πετυχω τι ειναι???OMG το ακουσα κι αυτο :S
δεν ειναι ευφυια καλε μου το "χρησιμοποιω το μουνι μου για να πετυχω"
το χρησιμοποιω το βυζι μου για να πετυχω τι ειναι???
H γυναικα εκ φυσεως εξαργυρωνει τη δυναμη που της δινει το μουνι της με πολλους και διαφορους τροπους. τι στεκεστε τωρα στην παπαρια που λεει το καθε πορνιδιο?
ποιος?ποσο να παιρνει βιζιτα;;
κι αυτο το θεωρεις εξυπναδα?
Ποιο να θεωρω εξυπναδα?
Οτι το εξαργυρωνουν? Δεν κρινω αν ειναι εξυπνο ή οχι. Ετσι λειτουργει η φυση της γυναικας λεω απλα. Οσο πιο εμφανισημη ειναι , τοσο πιο πολυ το εξαργυρωνει.
εγω πιστευω το αντιθετο μαριανκα.απλα αυτο που ειπωθηκε ειναι οτι η Τζουλια ειναι ευφυες ατομο και τονισα οτι το να χρησιμοποιεις το μουνι σου για να πετυχεις δν ειναι ευφυια. Ειναι οπως ειπες στη φυση καθε γυναικας ανεξαρτητα την εξυπναδα της, απλα αλλες το εκμεταλλευονται περισσοτερο αλλες λιγοτερο. Η συγκεκριμενη το εκμεταλλευεται στο επακρον δεν θα τη βγαλουμε ομως και Αινσταιν!
απλα αυτο που ειπωθηκε ειναι οτι η Τζουλια ειναι ευφυες ατομο και τονισα οτι το να χρησιμοποιεις το μουνι σου για να πετυχεις δν ειναι ευφυια. Ειναι οπως ειπες στη φυση καθε γυναικας ανεξαρτητα την εξυπναδα της, απλα αλλες το εκμεταλλευονται περισσοτερο αλλες λιγοτερο. Η συγκεκριμενη το εκμεταλλευεται στο επακρον δεν θα τη βγαλουμε ομως και Αινσταιν!
μπορει να εχει περισσοτερο μυαλο.περισσοτερα λεφτα ομως εχει;Σωστα.
Οχι βεβαια, σιγα μην ειναι ευφυής.
Το ιγκουανα που εχω στο δωματιο μου σιγουρα εχει περισσοτερο μυαλο.
μπορει να εχει περισσοτερο μυαλο.περισσοτερα λεφτα ομως εχει;
μπορει να εχει περισσοτερο μυαλο.περισσοτερα λεφτα ομως εχει;