Νέα

Τζούλια Αλεξανδράτου - Το ΚΑΥΤΟ πορνό video!!!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

τι εκαματε οταν ειδατε το καθτο βιντεο της τζοθλιασ -παραγωγη σιρηνα!

• εκαμα χειρογλυκανη!

Ψήφοι: 56 50,5%
  • δεν εκαμα χειρογλυκανη!

Ψήφοι: 27 24,3%
  • πηγα αμεσωσ σε πορδελλο!

Ψήφοι: 6 5,4%
  • δεν βλεπω τετοιεσ ταινίεσ!μονο ντοκιματερ!

Ψήφοι: 10 9,0%
  • δεν ξερω ειμε αδερφή ποθστραδελλα !

Ψήφοι: 12 10,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    111

liberog0

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
6
δε μου λες, με το μπαρδόν δηλαδίς, σχώρα με αν το πω λίγο απότομα αλλα τελικά ο μύθος για την τύφλωση είναι αλήθεια ε?

ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΣΕΛΙΔΕΣ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΑ, ΣΙΛΙΚΟΝΑΤΑ, ΦΟΥΣΚΩΜΕΝΑ, ΧΕΙΡΟΥΡΓΗΜΕΝΑ, ΦΤΙΑΓΜΕΝΑ, ΜΠΑΛΟΝΟΠΟΙΗΜΕΝΑ, ΦΕΙΚ, ΡΙΑΛ...ΡΙΑΛ ΕΞΠΕΝΣΙΒ, ΚΟΜΜΕΝΑ ΚΑΙ ΡΑΜΕΝΑ, ΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ?
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

annamaria88

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
ρε μαριαννα?να σε κανω μια ερωτηση?γιατι δλδ ολοι πεφτουν πανω μου με το που βλεπω μια φωτο σου κ μαναβει?και μαναβει κ λεω την αληθεια οτι με διεγειρει δλδ..γιατι οντως με διεγειρει

ε κι εσυ τι απολογεισαι?  :headbang:

prowler7

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Κριτικές
29
Like
177
Πόντοι
2.945
μη μασας μαριαννα λεμε.... :sunglasses:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
σεις το λετε αυτο...ματια εχω κ μπορω να κρινω τι ειναι ψευτικο κ τι οχι ;) :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

ΟΤΑΝ ΠΡΩΤΟΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΟ ΒΥΖΙ, ΜΕΤΑ Η ΙΔΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΟΤΙ ΤΟ ΦΟΥΣΚΩΣΕ.

ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΤΟ ΦΟΥΣΚΩΣΕ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΗΓΕ ΣΕ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΕ "ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΣΙΛΙΚΟΝΗ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΜΟΥ" ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΤΟΜΗ ΚΑΙ ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑ (ΣΙΛΙΚΟΝΗΣ Η ΑΛΑΤΟΥΧΟΥ ΔΙΑΛΥΜΑΤΟΣ, ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΑΜΕ) ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΟ ΒΥΖΙ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ, ΑΝ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ Ο,ΤΙ ΤΟ ΗΘΕΛΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Η ΙΔΙΑ.

νταξ?

ουφ, κουράστηκα λέμε

prowler7

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Κριτικές
29
Like
177
Πόντοι
2.945
ΟΤΑΝ ΠΡΩΤΟΜΠΗΚΕ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΟ ΒΥΖΙ, ΜΕΤΑ Η ΙΔΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΟΤΙ ΤΟ ΦΟΥΣΚΩΣΕ.

ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΤΟ ΦΟΥΣΚΩΣΕ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΗΓΕ ΣΕ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΕ "ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΣΙΛΙΚΟΝΗ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΜΟΥ" ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΤΟΜΗ ΚΑΙ ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑ (ΣΙΛΙΚΟΝΗΣ Η ΑΛΑΤΟΥΧΟ ΔΙΑΛΥΜΑ, ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΑΜΕ) ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΟ ΒΥΖΙ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ, ΑΝ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ Ο,ΤΙ ΤΟ ΗΘΕΛΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Η ΙΔΙΑ.

νταξ?

ουφ, κουράστηκα λέμε
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Επισκέπτης
ΟΤΑΝ ΠΡΩΤΟΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΟ ΒΥΖΙ, ΜΕΤΑ Η ΙΔΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΟΤΙ ΤΟ ΦΟΥΣΚΩΣΕ.

ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΤΟ ΦΟΥΣΚΩΣΕ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΗΓΕ ΣΕ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΕ "ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΣΙΛΙΚΟΝΗ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΜΟΥ" ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΤΟΜΗ ΚΑΙ ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑ (ΣΙΛΙΚΟΝΗΣ Η ΑΛΑΤΟΥΧΟ ΔΙΑΛΥΜΑ, ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΑΜΕ) ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΟ ΒΥΖΙ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ, ΑΝ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ Ο,ΤΙ ΤΟ ΗΘΕΛΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Η ΙΔΙΑ.

νταξ?

ουφ, κουράστηκα λέμε
Ριξτά άλλη μία πιο αργά,μιλάς γρήγορα και για αυτό δεν σε καταλαβαίνουμε!!! :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
ειναι πρησμενο ακομη θα στρωσει
ειναι πιο οικονομικα εκει?  :think:
Πιο οικονομικά δεν θα το έλεγα αλλά οι γιατροί εκεί είναι πολύ εξειδικευμένοι στις πλαστικές και πολύ large σαν τύποι.Παίζει ας πούμε να φτιάξεις βυζί και να σου "κεράσουν" τα αυτιά.Εμένα με κερνάνε μποτοξ συνήθως που τα γουστάρω. :grin: :grin: :grin:

liberog0

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
6
Πιο οικονομικά δεν θα το έλεγα αλλά οι γιατροί εκεί είναι πολύ εξειδικευμένοι στις πλαστικές και πολύ large σαν τύποι.Παίζει ας πούμε να φτιάξεις βυζί και να σου "κεράσουν" τα αυτιά.Εμένα με κερνάνε μποτοξ συνήθως που τα γουστάρω. :grin: :grin: :grin:
παντού στην τράκα????????? :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Μπηχτούλα πρώτη!!! :cheesy:

Μετά εμείς θάβουμε!!! :grin:

Πάντως το παρατήρεισες και εσύ βλέπω οτί εχεί μεγάλα πεταχτά αυτάκια !! :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom