Νέα

Τζούλια Αλεξανδράτου - Το ΚΑΥΤΟ πορνό video!!!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

τι εκαματε οταν ειδατε το καθτο βιντεο της τζοθλιασ -παραγωγη σιρηνα!

• εκαμα χειρογλυκανη!

Ψήφοι: 56 50,5%
  • δεν εκαμα χειρογλυκανη!

Ψήφοι: 27 24,3%
  • πηγα αμεσωσ σε πορδελλο!

Ψήφοι: 6 5,4%
  • δεν βλεπω τετοιεσ ταινίεσ!μονο ντοκιματερ!

Ψήφοι: 10 9,0%
  • δεν ξερω ειμε αδερφή ποθστραδελλα !

Ψήφοι: 12 10,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    111

condemned

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
ρε μαριαννα?να σε κανω μια ερωτηση?γιατι δλδ ολοι πεφτουν πανω μου με το που βλεπω μια φωτο σου κ μαναβει?και μαναβει κ λεω την αληθεια οτι με διεγειρει δλδ..γιατι οντως με διεγειρει

annamaria88

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
anmar1.jpg

νομιζω πως το βυζι στη συγκεκριμενη φωτο ειναι ψευτικο..
τι λετε ρε παιδια;

οχι στη συγκεκριμενη
γενικα ειναι ψευτικο  :2funny:

condemned

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Δώστε τα λεφτά σας σε βυζίααα χαζές!!! :headbang:

παπακομ..ως αντρας οκ δεν με χαλαει αυτο π βλεπω αρκει ν ειναι κ αληθινο μωρε...τωρα αν ειναι αληθινο το ξερει μονο αυτη κ βασικα δ θα το ψαξω κιολας :cheesy:

condemned

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
την μπερδεψε κ παει να την βρει  :2funny: μαλλον

liberog0

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
6
παπακομ..ως αντρας οκ δεν με χαλαει αυτο π βλεπω αρκει ν ειναι κ αληθινο μωρε...τωρα αν ειναι αληθινο το ξερει μονο αυτη κ βασικα δ θα το ψαξω κιολας :cheesy:
το έχει πει
φαίνεται και......
την έχουμε δει και χωρίς

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166

δε μου λες, με το μπαρδόν δηλαδίς, σχώρα με αν το πω λίγο απότομα αλλα τελικά ο μύθος για την τύφλωση είναι αλήθεια ε?

ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΣΕΛΙΔΕΣ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΑ, ΣΙΛΙΚΟΝΑΤΑ, ΦΟΥΣΚΩΜΕΝΑ, ΧΕΙΡΟΥΡΓΗΜΕΝΑ, ΦΤΙΑΓΜΕΝΑ, ΜΠΑΛΟΝΟΠΟΙΗΜΕΝΑ, ΦΕΙΚ, ΡΙΑΛ...ΡΙΑΛ ΕΞΠΕΝΣΙΒ, ΚΟΜΜΕΝΑ ΚΑΙ ΡΑΜΕΝΑ, ΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ?

ENTIT: και εμείς και η ίδια, ήμαρτον δηλαδίς

annamaria88

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16

condemned

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
δε μου λες, με το μπαρδόν δηλαδίς, σχώρα με αν το πω λίγο απότομα αλλα τελικά ο μύθος για την τύφλωση είναι αλήθεια ε?

ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΣΕΛΙΔΕΣ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΑ, ΣΙΛΙΚΟΝΑΤΑ, ΦΟΥΣΚΩΜΕΝΑ, ΧΕΙΡΟΥΡΓΗΜΕΝΑ, ΦΤΙΑΓΜΕΝΑ, ΜΠΑΛΟΝΟΠΟΙΗΜΕΝΑ, ΦΕΙΚ, ΡΙΑΛ...ΡΙΑΛ ΕΞΠΕΝΣΙΒ, ΚΟΜΜΕΝΑ ΚΑΙ ΡΑΜΕΝΑ, ΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ?

σεις το λετε αυτο...ματια εχω κ μπορω να κρινω τι ειναι ψευτικο κ τι οχι ;) :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom