Νέα

Τζούλια Αλεξανδράτου - Το ΚΑΥΤΟ πορνό video!!!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

τι εκαματε οταν ειδατε το καθτο βιντεο της τζοθλιασ -παραγωγη σιρηνα!

• εκαμα χειρογλυκανη!

Ψήφοι: 56 50,5%
  • δεν εκαμα χειρογλυκανη!

Ψήφοι: 27 24,3%
  • πηγα αμεσωσ σε πορδελλο!

Ψήφοι: 6 5,4%
  • δεν βλεπω τετοιεσ ταινίεσ!μονο ντοκιματερ!

Ψήφοι: 10 9,0%
  • δεν ξερω ειμε αδερφή ποθστραδελλα !

Ψήφοι: 12 10,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    111

condemned

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Οπότε κόψε και πέτα το υπόλοιπο και κράτα τον κώλο της και στην μαιμού αυτή είναι η πιο νόστιμη μερίδα!!! :grin:

παπακομμμμμμμμμμμ αχχχχχχχχχ κακουργε :2funny: :2funny: :2funny: καλη ειναι μωρε ασταδιαλαααααααααααααααααα 7αρακι αποεμενα.μελαχρηνη/καμπυλακια/πεταχτο κςλαρακι/νταξει....ανετα ο παρτενερ της

Επισκέπτης
το γάρο είναι πιο μεγέλο από το μούσι??? :think: :think: :think: :think:
τώρα το πρόσεξα καλά :2funny: :2funny: :2funny:
παπακομμμμμμμμμμμ αχχχχχχχχχ κακουργε :2funny: :2funny: :2funny: καλη ειναι μωρε ασταδιαλαααααααααααααααααα 7αρακι αποεμενα.μελαχρηνη/καμπυλακια/πεταχτο κςλαρακι/νταξει....ανετα ο παρτενερ της
Αρχηγέ δεν το έχω μετρήσει,ξερώ απλά οτί το έχω μεγάλο(όχι το γάρο)!!! :cheesy:

7αράκι έχει και ο Γκαλλέτι αλλά και τα νεφρά του μαζί!!! :2funny: :2funny: :2funny:

triplex1

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
16
anmar1.jpg

νομιζω πως το βυζι στη συγκεκριμενη φωτο ειναι ψευτικο..
τι λετε ρε παιδια;

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
ναι, το κολλήσανε με ούχου

prowler7

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Κριτικές
29
Like
177
Πόντοι
2.945
ανακαλυψες την αμερικη!!αφουυ η ιδια η μαριαννα τοχει δηλωσει ρε τυπε.... :)

condemned

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
η αληθεια ειναι εδω που τα λεμε πως ειναι παραφουσκωμενο σε σχεση με κατι αλλες φωτο...νταξει τπτ προσθετικες κ ετσι ισως???? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: αλλα δ με χαλανε κιαυτεεεεεεεεεεεες

Επισκέπτης
η αληθεια ειναι εδω που τα λεμε πως ειναι παραφουσκωμενο σε σχεση με κατι αλλες φωτο...νταξει τπτ προσθετικες κ ετσι ισως???? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: αλλα δ με χαλανε κιαυτεεεεεεεεεεεες
Ρε μαλάκα πως μπορείς και τραβάς  :bigdick: με αυτές τις φωτογραφίες;! :grin: :think:

Eμέτα τα γέλια με πιάνουν!!! :cheesy:

Είναι που είναι όπως είναι,δεν την προσέχουν και οι φωτογράφοι και την ξεπετάνε!!! :2funny: :2funny: :2funny:

prowler7

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Κριτικές
29
Like
177
Πόντοι
2.945
και που να μην το χες πει ρε μαριαννα οτι τα χεις ''πειραξει''... :2funny: :2funny: :2funny:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
είναι σπαστικό ρε πούτη, τα ίδια και τα ίδια

ΝΑΙ ΛΕΜΕ, ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΒΥΖΙ, ΤΟ ΕΙΠΑΜΕ ΤΟ ΞΑΝΑΠΑΜΕ, ΑΝΑ ΔΥΟ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟ ΛΕΜΕ.

μήπως να το βάλουμε και στην αρχική σελίδα?

prowler7

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Κριτικές
29
Like
177
Πόντοι
2.945
είναι σπαστικό ρε πούτη, τα ίδια και τα ίδια

ΝΑΙ ΛΕΜΕ, ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΒΥΖΙ, ΤΟ ΕΙΠΑΜΕ ΤΟ ΞΑΝΑΠΑΜΕ, ΑΝΑ ΔΥΟ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟ ΛΕΜΕ.

μήπως να το βάλουμε και στην αρχική σελίδα?
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
μηπως στις φωτο πανω???? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

condemned

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Ρε μαλάκα πως μπορείς και τραβάς  :bigdick: με αυτές τις φωτογραφίες;! :grin: :think:

Eμέτα τα γέλια με πιάνουν!!! :cheesy:

Είναι που είναι όπως είναι,δεν την προσέχουν και οι φωτογράφοι και την ξεπετάνε!!! :2funny: :2funny: :2funny:

παπακομμμμμμ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:δωσμου κ μενα απαυτοοοοοοοοοοοοοοοοο :2funny: :2funny: :2funny: απο εκεινο τ πουρο ξες :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ρε μλκ ακομα μεσα ειναι απλα μου τον ξυπναει λιγο...αγορακι ειμαι...τι να κανω μετα απολλα αυτα π βλεπω..ε ναι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! με διεγειρει λιγο εγω φταιω???? :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

liberog0

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
6
Αρχηγέ δεν το έχω μετρήσει,ξερώ απλά οτί το έχω μεγάλο(όχι το γάρο)!!! :cheesy:

7αράκι έχει και ο Γκαλλέτι αλλά και τα νεφρά του μαζί!!! :2funny: :2funny: :2funny:
προσώπικά το γάρο με ενδιαφέρει
για άλλο κάνε νύξη στην μαριάνα. :2funny: :2funny: :2funny:με τόσο μπινελίκι που της έχει ρίξει μπορεί να γουστάρει.
οι γυναίκες άλλωστε είναι μυστήρια όντα :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
παπακομμμμμμ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:δωσμου κ μενα απαυτοοοοοοοοοοοοοοοοο :2funny: :2funny: :2funny: απο εκεινο τ πουρο ξες :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ρε μλκ ακομα μεσα ειναι απλα μου τον ξυπναει λιγο...αγορακι ειμαι...τι να κανω μετα απολλα αυτα π βλεπω..ε ναι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! με διεγειρει λιγο εγω φταιω???? :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

ακόμα μέσα λέει  :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Καλά εσύ με το γούστοσο σου μπορεί να τραβήξεις 15( :bigdick:) με την γιαγιά μου,για όλα σε έχω ικανό!!! :tooth:

condemned

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Καλά εσύ με το γούστοσο σου μπορεί να τραβήξεις 15( :bigdick:) με την γιαγιά μου,για όλα σε έχω ικανό!!! :tooth:
λολ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: οχι ρε παπαρα αφου ξες το γουστο μου μελαχρηνα μωρακια κ καβλιαρικα..με ξες..ειμαι επιλεχτικος...τις ξανθιες ολες τις απορριπτω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom