Γαμάς και μέσω Διαδικτύου?
Get a life!!!Ίσως γνωρίσεις έξω και κανένα πραγματικό μουνί να γαμήσεις να ξελαμπικάρεις.
τον μπαναραν τον κακομοιρο....και εχει πικρες.....
Γαμάς και μέσω Διαδικτύου?
Get a life!!!Ίσως γνωρίσεις έξω και κανένα πραγματικό μουνί να γαμήσεις να ξελαμπικάρεις.
ου καλα εισαι
αυτη εχει βαλει βυζια, χειλη και τρωει φουλ photoshop
το ξερω απο πρωτο χερι
αλλα και απο κοντα καλη ειναι
πξ μην ασχολεισαι με πεταμενες ψωλες του ελεους...φλεγεται η τρυπα του γ καμια ψωλη τωρα αλλα δεν παιζει και τρελενεται
Η μάνα σου να δεις πως φλέγεται για a-level
Καλά τόσο μικροψώλης είναι ο μαλάκας ο πατέρας σου που τριβέται σε μένα και σε διάφορους η πόρνη ελεούς η μάνα σου για ένα πήδουλο?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
αννα μαρακι απο τις πλεον σεξυ ομως...
εχεις τελειο πισινο..και πανω απολλα προσωπο...οκ στις προηγουμενες φωτο μικρουλα ησουν κ ο ανθρωπος αλλαζει οσο μεγαλωνει
Καλά και σε εμένα το photoshop ξέρεις πόσο ωραία θα δείξει τον τριχωτό μου κώλο;!![]()
![]()
![]()
Καλά και σε εμένα το photoshop ξέρεις πόσο ωραία θα δείξει τον τριχωτό μου κώλο;!![]()
![]()
![]()
Ρε κεφάλα από εχθές προσπαθούμε να σου πούμε οτί είναι fake,απάτη και εσύ τα δικά σου!!!παπακοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοομ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ελα ρει........νταξ...μια χαρα ειναι τ κοπελακι
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ε δ νομιζω μονο απο τ γμμενο το φωτοσοπ ολη η φαη να ειναι
Υ.Γ.Εδώ έχουμε απλά μία συνηθισμένη μικρομεσαία κοπέλα.
Ρε κεφάλα από εχθές προσπαθούμε να σου πούμε οτί είναι fake,απάτη και εσύ τα δικά σου!!!
Η ωραία δείχνει ωραία και στο σκοτάδι!!! ;)
Υ.Γ.Εδώ έχουμε απλά μία συνηθισμένη μικρομεσαία κοπέλα.
![]()
η συγκεκριμενη φωτο σου μ'αρεσε πολυ [ειναι απ'το βιντεο της φωτογραφησης που εχεις]
και πιστευω πως πρεπει να δειχνεις περισσοτερο τον ομορφουλη πισινο σου.
αντε & σ'ανωτερα σου ευχομαι να περασεις & τη τζουλια.
ευγε!!!!!!!!!!!
και που το κακο? κι εσυ τι ζορι τραβας?![]()
ναι οκ....αλλα δ κανει ετσι ν τα λεμε μωρε...ισως την αδικει ο φακος ισως...λεω...και κατι αλλο...προς το καλο μ παει οκ![]()
ναι οκ....αλλα δ κανει ετσι ν τα λεμε μωρε...ισως την αδικει ο φακος ισως...λεω...και κατι αλλο...προς το καλο μ παει οκ![]()
δεν με αδικει ο φακος
μετρια ειμαι
απλα στη Τατιανα με γαμησαν και βγηκα χαλι
δεν το παιξα ποτε καμια θεα ομως και απορω γιατι καποιοι εχουν τετοιο κολλημα