Νέα

Τζούλια Αλεξανδράτου - Το ΚΑΥΤΟ πορνό video!!!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

τι εκαματε οταν ειδατε το καθτο βιντεο της τζοθλιασ -παραγωγη σιρηνα!

• εκαμα χειρογλυκανη!

Ψήφοι: 56 50,5%
  • δεν εκαμα χειρογλυκανη!

Ψήφοι: 27 24,3%
  • πηγα αμεσωσ σε πορδελλο!

Ψήφοι: 6 5,4%
  • δεν βλεπω τετοιεσ ταινίεσ!μονο ντοκιματερ!

Ψήφοι: 10 9,0%
  • δεν ξερω ειμε αδερφή ποθστραδελλα !

Ψήφοι: 12 10,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    111

Επισκέπτης
πουτσογλυφτρα ειναι η μανα σου, που προφανως σε μεγαλωσε στο μπουρδελο για να βγεις ετσι ελεινος.
Μια ζωη θα μεινεις ετσι, λουστρος γεννηθηκες, λουστρος θα πεθανεις, καμπινογλειφτης μια ζωη.
Δε πα να μπαιβνεις κι απ το 1955, κανενα τομαρι σαν του λογου  δεν θα μου τη βγει ετσι χωρις απαντηση.
Συνεχισε να τσαλαβουτας στα σκατα, λεμέγκουρα....
εντωμεταξυ ο τυπος σ ολα τ αλλα ποστ του κανει 40 παραθεσεις στο καθενα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

και οταν βριζεται με τον αλλο κλωνο τα λεει στον αερα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

zarralee

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
ελα πουστονεο αγαμητο παιδακι πες την αληθεια οτι γλυφεις εκει που φτυνουν ολοι και επιμενεις κιολλας μαλακα ονειροπολε..νομιζεις οτι λες λογακια που στεκουνε ενω δν εχεις τιποτα να πεις για την ουσια των πραγματων αντε μαλακα και πολυ ασχοληθηκα ψωρολεμε και αρπα την τσαπου καριολη.φασιστα.ακου κει μογγολακια λεει και τα παιδια σου θα τα κοροιδευουνε στο σχολειο.το φερεφωνο του φασισμου.ουστ μωρη λουγκρα.

couros1

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
1
αααααααχαχαχα τωρα το δα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

παντως αυτο το πραγμα με τους κλωνους εχει καταντησει αρρωστια  :headbang: :helpplea: :headbang:

φιλε κανενας δεν ειναι κλωνος!!!αλλα 10 χρονια εχω παρε δωσε με ανατολικο μπλοκ και δεν μπορω ν ακουω μαλακιες για ελληνιδες θεες και αλλες μαλακιες! και να λεει ο καθε βλακας που δεν ξερει που πεφτει η ρωσσια για μογγολες και αηδιες!! ελεος!!!καποιος πρεπει να τον βαλει στη θεση του αυτον! ακου μογγολες !!! βρε ουστ! :huh:

Επισκέπτης
ανεκδοτο παλιο...

πως λεγονται οι λυκοι που τραγουδανε χορευουνε και κανουν show?

Επισκέπτης
[glow=red,2,300]φιλε[/glow] κανενας δεν ειναι κλωνος!!!αλλα 10 χρονια εχω παρε δωσε με ανατολικο μπλοκ και δεν μπορω ν ακουω μαλακιες για ελληνιδες θεες και αλλες μαλακιες! και να λεει ο καθε βλακας που δεν ξερει που πεφτει η ρωσσια για μογγολες και αηδιες!! ελεος!!!καποιος πρεπει να τον βαλει στη θεση του αυτον! ακου μογγολες !!! βρε ουστ! :huh:
φιλοι φιλοι θα σας γαμησω κανα καντηλι μου φαινεται :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

poulopaixtis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Εσυ επιμενεις αρχιμαλακα, σπυριαρικο κωλοπαιδο νομιζεις οτι παιρνεις αξια ετσι... ρε θα τα ακους τα γαμοσταυρα σου επ απειρον, χαρα μου να σε βαζω στη θεση σου λεμέγκουρα.
Ασε μωρη λεσβια, θα μιλησεις και για φασισμο, εσυ που δεν εχεις ιδεα απο πολιτισμο, εισαι ενας σιχαμερος γλοιωδης τραμπουκος. Μηδεν επιπεδο, μηδεν αυτοσεβασμος. Αντε και γαμησου επιτελους βρωμιδη.

zarralee

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
ε βεβαια γαμας ρωσσιδα εισαι παρεα με τους μογγολους κατα τον δημαγωγισκο βεβαια.
γαμας αλβανιδα,εισαι πουστης και σε γαμανε αλβανοι.
γαμεις ελληνιδα ισοδυναμεις με παντοδυναμο γαμια κ λατρη της μεσογειακης ομορφειας.
του λες γαμεις απ ολα σου λεει οτι τρως χυλοπιτες.
τι να συζιτισεις με το πρεζονι μετα?
λεξεις οπως αραπια μογγολακια κτλπ δειχνουνε το ποιον του φασιστα (μην αρνεισαι οτι δεν τις χρησιμοπειεις).αντε καριολη στην θεση σου τωρα.

poulopaixtis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
η γεωργια, το αζερμπαϊτζαν, το τουρκμενισταν, το τατζικισταν κ.λ.π. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΩΣΣΙΑ!!!!

μαθετε γεωγραφια τουλαχιστο!
Nαι, ειπε κανεις οτι ειναι Ρωσσια?

ρε σκατομπαζο σιχαμενο τι σχεση εχεις εσυ και με ρωσια?αδε να σε  :knockinb: κανενας μογγολος μπας και ερθεις στα ισια σου μωρη μαλακω! :fuck1:

Εχεις καιρο να πηδηχτεις μωρη λεσβια? ακουγεσαι ξαναμμενη...

ξερεις και τι ειναι σπιτι?εγω νομιζω σε μπουρδελο μενεις :2funny:
αντε και δεν ασχολουμαι αλλο μαζι σου κοπρια!
Δεν μενω... γραφω σε μπουρδελο!
Περιμενω να τηρησεις την υποσχεση σου.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

Εχεις καιρο να πηδηχτεις μωρη λεσβια? ακουγεσαι ξαναμμενη...
Δεν μενω... γραφω σε μπουρδελο!
Περιμενω να τηρησεις την υποσχεση σου.

παιχτη δε ξερω για τα αλλα, παντως οπως ξαναπα ο τυπος στο αβαταρ γαμω τις συμμετριες

poulopaixtis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Και μόνο ετσι οπως γραφεις, που οι φρασεις σου ξεκινανε με... μικρο γραμμα, δειχνει πόσο ανισορροπος και γλοιωδης εισαι. Δειξε μου πως γραφεις να σου πω το χαρακτηρα σου, που λενε. Ασε και την ανορθογραφια.
Εισαι πραγματικα αηδιαστικος, ενας real βοθρος :)
Σαλτα παλι και γαμησου τωρα λεμεγκουρα.

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
μου εξηγεις σε παρακαλω πως οι Ρωσσοι ειναι μογγολοι?

At 17,075,400 square kilometres (6,592,800 sq mi), Russia is by far the largest country in the world, covering more than a ninth of the Earth's land area. Russia is also the ninth most populous nation in the world with 142 million people. It extends across the whole of northern Asia and 40% of Europe, spanning 11 time zones and incorporating a wide range of environments and landforms. Russia has the world's largest reserves of mineral and energy resources, and is considered an energy superpower. It has the world's largest forest reserves and its lakes contain approximately one-quarter of the world's fresh water.
The country population consists of:Russians 79.8%, Tatars 3.8%, Ukrainians 2%, Bashkirs 1.2%, Chuvash 1.1%, Chechen 0.9%, Armenians 0.8%, other  10.4%.  

poulopaixtis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
οπως βλεπεις τηρω οτι ειπα. εχω αρχιδια και οτι λεω το κανω. αλλα μην προκαλεις!
Προς το παρον δεν το τηρεις.
Πότε προκαλεσα εγω? Εσυ δεν αρχισες να βριζεις?
μου εξηγεις σε παρακαλω πως οι Ρωσσοι ειναι μογγολοι?
Δεν ειπαμε οτι ειναι μογγολοι. Μοιαζουνε, λεμε, με τους μογγολους(οπως και πολλοι τουρκοι).

couros1

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Προς το παρον δεν το τηρεις.
Πότε πρκαλεσα εγω? Εσυ δεν αρχισες να βριζεις?Δεν ειπαμε οτι ειναι μογγολοι. Μοιαζουνε λεμε με τους μογγολους(οπως και πολλοι τουρκοι).

δεν ειναι του τυπου να βριζω αν δεν με προκαλεσουν!απλα εισαι πολυ προκλητικος!και ολα αυτα για μογγολες!προσβαλεις πολυ κοσμο και εναν ολοκληρο λαο!

zarralee

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
ελα ενα τελος εδω δεν εχει ουσια ας πιουμε απο της ληθης το μπουκαλι και παμε να γαμησουμε σε ενα μπουρδελακι και οι τρεις σαν καλα παιδια..

poulopaixtis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
δεν ειναι του τυπου να βριζω αν δεν με προκαλεσουν!απλα εισαι πολυ προκλητικος!και ολα αυτα για μογγολες!προσβαλεις πολυ κοσμο και εναν ολοκληρο λαο!
Μη λες βλακειες. Με αυτο το σκεπτικο εσεις που βριζετε τις ελληνιδες (μπαζα κλπ) προσβαλετε το λαο μας?
Το οτι οι τουρκοι ή οι ρωσοι μοιαζουν με μογγολους δεν ειναι καποια εθνικη προσβολη, ειναι μια απλη διαπιστωση. Και γνωστη, δεν το ακους πρωτη φορα.

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Δεν ειπαμε οτι ειναι μογγολοι. Μοιαζουνε, λεμε, με τους μογγολους(οπως και πολλοι τουρκοι).
Εσεις οι σαβουρογαμηδες που προτιματε τις μογγολες ειστε λιγοι.
μαλλον δεν το διαβασα καλα ;)

φιλε περι ορεξεως κολοκυθοπιτα στην τελικη, ουτε ειναι κανεις υποχρεωμενος να παει επανω για να δει με τα ματια του τη διαφορα επιπεδου!
Το να μη γνωριζεις ομως και να βριζεις ειναι καπως, δε νομιζεις?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom