gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
Ρε μαγκες εχει κανεις το σφυριξα και εληξες του κιαμου να μου το στειλει?δεν το βρισκο πουθενα![]()
Ρε μαγκες εχει κανεις το σφυριξα και εληξες του κιαμου να μου το στειλει?δεν το βρισκο πουθενα![]()
Βρε αντε κοιμησου μωρη καργια... ηρθες παλι να μας τα κανεις τσουρεκια? Μα παλι με τα μπινελικια σου θα σε στολισω μωρη χαμουρα
Οι περισσοτεροι ρωσοι μοιαζουν με μογγολους, ουτε αυτο δεν ηξερες μωρη καθυστερημενη?
καντο mp3 με το γνωστο προγραμμα....Τhanks bro ποσο μαλακας ειμαι και δεν το εβρισκα![]()
νομιζει το γαμοζωο οτι ειναι μογγολακια..ο φασισταρας..ο δημαγωγισκος...αντε μαλακα τα λεμε.παω να γαμησω ενα ρουμανακι.καριολη.
Εσύ ή ο Τσακ μπορεί να διαιρέσει με το μηδέν και νικάει στο σκορ 4 με τρεις κινήσεις;![]()
ρε παιχτη ολα καλα, οι αλλοι δυο που βριζονται σαν διαλειμμα για διαφημισεις τι μερος του λογου ειναι?![]()
Δεν ξέρω ρε 'συ, εν τω μεταξύ ο ένας κάτι λέει για μένα στην υπογραφή του, να του γαμήσω τώρα ή μετα;ρε παιχτη ολα καλα, οι αλλοι δυο που βριζονται σαν διαλειμμα για διαφημισεις τι μερος του λογου ειναι?![]()
Οχι ακριβως, δεν βριζοματε. Προκειται για εναν μαλακα συν αλλους 1-2 μουργους συναδελφους του, που επειδη δεν προσκυνω τις ρωσιδες τους αρχισαν να με βριζουν σα βοθροι. Φυσικα τους βαζω αμεσως στη θεση τους.ρε παιχτη ολα καλα, οι αλλοι δυο που βριζονται σαν διαλειμμα για διαφημισεις τι μερος του λογου ειναι?![]()
το καλυτερο που ακουσα σημεραρε παιχτη ολα καλα, οι αλλοι δυο που βριζονται σαν διαλειμμα για διαφημισεις τι μερος του λογου ειναι?![]()
Βρε αει γαμησου λεμέγκουρα, παλιατσο γαμω το σπιτι σου, λουστρο...
αααααααχαχαχα τωρα το δαΔεν ξέρω ρε 'συ, εν τω μεταξύ ο ένας κάτι λέει για μένα στην υπογραφή του, να του γαμήσω τώρα ή μετα;
παντως ευτυχως δεν λεει πουθενα να παιρνεις εσυ τα τσιμπουκια....Δεν ξέρω ρε 'συ, εν τω μεταξύ ο ένας κάτι λέει για μένα στην υπογραφή του, να του γαμήσω τώρα ή μετα;
νωντα το ψησες το πουστρακι?αααααααχαχαχα τωρα το δα![]()
![]()
![]()
παντως αυτο το πραγμα με τους κλωνους εχει καταντησει αρρωστια![]()
![]()
![]()
μιλησαμε κανα δεκαλεπτο στο τηλεφωνο με το μωρο μουνωντα το ψησες το πουστρακι?
ο λαος σου απαιτει λεπτομερειες!