σωστος ;)
άμα η γυναίκαι είναι ωραία δεν με ενδιαφέρει η καταγωγή της τι λες κατγουμαν συμφωνείς
σωστος ;)
δεν θελει κανα χαρτζιλικιδεν ειναι βιζιτα σορρυ
άμα η γυναίκαι είναι ωραία δεν με ενδιαφέρει η καταγωγή της τι λες κατγουμαν συμφωνείς
σε παρακαλω επειδη φαινεται οτι δεν εχεις ιδεα απο γυναικες,να μην συμετεχεις στο τοπικ.πηγαινε να κανεις παρεα με τον δημητρακη29 γιατι μαλλον μεχρι εκει φτανει το μυαλο σου.
εγω τοσο καιρο τα λεω αλλα υπαρχουν και κολλημενοι!
δν μου απαντησε ομως κανενας φανατικ η κανας μεμοσαν που ειναι υποστηρικτες του ανατολικου μπλογκ λεγοντας οτι μονο αυτες ειναι ωραιες αν τους αρεσε η συγκεκριμενη
εγω τοσο καιρο τα λεω αλλα υπαρχουν και κολλημενοι!
δν μου απαντησε ομως κανενας φανατικ η κανας μεμοσαν που ειναι υποστηρικτες του ανατολικου μπλογκ λεγοντας οτι μονο αυτες ειναι ωραιες αν τους αρεσε η συγκεκριμενη
δεν ειναι βιζιτα σορρυ
Δεν μας νοιάζει βρε πως την βγάζει...δεν θελει κανα χαρτζιλικι
δυσκολοι καιροι ερχονται
πως την βγαζει;
βρε βούρλο πότε θα καταλάβεις ότι ο όρος ελεεινίδες αναφέρεται στον χαρακτήρα και όχι στην ομορφιά.εγω τοσο καιρο τα λεω αλλα υπαρχουν και κολλημενοι!
ε είπα να κάνω εγώ την διαφορά να μην σε πάω κόντρα αλλά να λέμε και το σωστό η φώτο που πόσταρε ο μεμοσαν τρομερή η κοπέλα δεν νομίζω αν διαφωνείς??
Γιατί σκίζεσαι για αυτήν εσύ είσαι?
....kapws diaforetikh
άλλο μπλογκ άλλο μπλοκεγω τοσο καιρο τα λεω αλλα υπαρχουν και κολλημενοι!
τι καραμπαζακι ειναι αυτο?!
ειπαμεη συγκεκριμενη ειναι ενα μαυρο χαλι τινγκα στο φωτοσοπο
ακομη ομως περιμενω να μου πεις αποψη για τη στεφανια
δεν μ αρεσε καθολου υ συγκεκριμενη χωρις να λεω οτι δεν υπαρχουν ομορφες ισπανιδες, ρωσσιδες, βουλγαρες, ουκρανεζες, ιταλιδες, γαλλιδες, ελληνιδες
η ομορφια δεν εχει να κανει με την εθνικοτητα ρε ξυπνατε!
ναι αλλα για να την βαλειΓια ψάρι θα πάμε...
Δεν μας νοιάζει βρε πως την βγάζει...
Πως την βάζει μας ενδιαφέρει...
η ιδια ειναι;
εισαι πολυ καλυτερη
αυτη σαν φοιτητριουλα απο το κορδελιο μοιαζει
ουσττττττττττττττττττττττττττττττττττττττττ
σε μια αλλη εποχη θα αρμεγε τραγους