Στους άντρες πάνε;!
δεν εχω δοκιμασει σε αντρα
Στους άντρες πάνε;!
Θυσιάζομαι αν θες!!!δεν εχω δοκιμασει σε αντρα
ναι κι εγω ανησυχω παρατηρω πολλα κοινα με τη Τζουλια
βαλαμε ιδια μερα βυζια και δουλεψαμε στο ιδιο ξενοδοχειο και ιδιο δωματιο
πιο καλα μαλλον περασε αυτη
Θυσιάζομαι αν θες!!!
Εγώ όπως ανέφερα ξέρω μερικές δήθεν μοντέλες, ωραίες κοπέλες ας το πούμε που κάνουν φωτογραφίσεις του κώλου, κι όχι μόνο δεν τις γλύφω, τις κράζω μπας και βάλουν λίγο μυαλό. Και δεν αναφέρομαι στο ότι δεν έχουν μυαλό επειδή κάνουν φωτογραφήσεις, αλοίμονο, σιγά μην μας πιάσουν και οι ηθικότητες τώρα. Απλά αν κάποια είναι 22 και δεν έχει γίνει ήδη μοντέλο ας το πάρει απόφαση ότι δεν θα γίνει. Κι ας μην καταπιάνεται με διάφορους διαγωνισμούς του κώλου και γελοιοποιείται. Δηλαδή αν λες την άποψή σου είσαι gay;
Τώρα προσωπικά η Στέισι δεν μου φάνηκε τπτ ιδιαίτερο και με photoshop όλες θεές είναι. Κι αναφέρομαι και σε άλλες γνωστες που μερικοί αν τις έβλεπαν άβαφτες δεν θα ήξεραν από που να κρυφτούν.
Ωστόσο, αν θες να προωθήσεις τις φωτογραφήσεις σου και να μιλήσουμε για σένα ας ανοίξεις ένα δικό σου topic (εκτός αν ήδη υπάρχει) να ξεκατινιαστούμε-είτε εκεί.
Γμτ πάλι χυχόλιτα!!!σαν ντραγκ κουιν θα εισαι βρε!
Αυτη όμως δίνει κώλο....
την ειδες να δινει κωλο?
η stacy ειναι κουκλα και χωρις φωτοσοπ
εγω δν εχω βλεψεις να γινω μοντελο οποτε δεν με αγχωνει η ηλικια μου και δεν δηλωνω καν μοντελο
και ελεος με τη πιπιλα του διαγωνισμου σε εναν πηγα που μου ζητησαν κιολας να παω, ειδα περι τινος προκειται και δν ξανασχοληθηκα!
κι αλλες γκομενες γνωστες τωρα ηταν σε πολυ περισσοτερους χαζο διαγωνισμους απ οτι εγω αλλα δν βλεπω να τις κατακρινει κανεις γι αυτο.
και οχι δεν με νοιαζει να μιλαμε για μενα. εδω παλι πηγα να γυρισω το θεμα σ αυτο που σχολιαζατε πριν και ποσταρατε αλλοι ελληνιδες αλλοι ξενες, και παλι σ'εμενα γυρναει το θεμα? ημαρτον
Δεν αναφέρομαι σε σένα για τον διαγωνισμό. Αλλά σε αυτές που γνωρίζω. Ούτε με νοιάζει που διαφημίζεις τις φωτογραφίες σου, ούτε αν πηδιέσαι επί πληρωμή, καθώς ότι θέλει η καθεμία κάνει. Αυτό δεν είμαι κανένας εγώ να το κρίνω. Στο κάτω κάτω, όλοι αυτό δεν περιμένουν από την Τζούλια και την κάθε Τζούλια που ποζάρει γυμνή; Να την δουν να γαμιέται (αν όχι να την γαμήσουν).
Αυτό που θα έλεγα ότι με ενοχλεί σε σένα είναι το γεγονός ότι πιστεύω ότι ζητάς την επιβεβαιωση. Δηλαδή να σου λέμε, πωπω τι κούκλα που είσαι σ αυτή τη φωτό. Τι γαμάτη και τέτοια.
Τώρα για την φίλη σου ή οποιαδήποτε μας δείχνεις, ή και για σένα ακόμη, αν δεν δω από κοντά δεν ξέρω. Στις φωτό όλες μουνάρες είναι. Μπορεί και το αντίθετο. Να δω την Στέισι από κοντά και να ειναι μουνάρα. Εμένα προσωπικά στις φωτό δεν μ άρεσε. Αλλά γούστα είναι αυτά ρε συ. Άσε που οι γκόμενες έχετε άλλα γούστα. Εγώ πχ. θεωρώ τη Ρία Αντωνίου μουνάρα και διάφορες που ξέρω την λένε μέτρια. Και δεν το λένε μόνο κομπλεξικές.
οι παντες τη θελουμε υην επιβεβαιωση που και που αλλα λες να μαι εδω μεσα που με βριζουν ολη για να μου ανεβει το ηθηκο?
μεταξύ άλλων ...σε κόβω για πολύ abused sexοι παντες τη θελουμε υην επιβεβαιωση που και που αλλα λες να μαι εδω μεσα που με βριζουν ολη για να μου ανεβει το ηθηκο?
οριστε ελληνιδες κουκλες χωρις φωτοσοπ και φωτα
οποια φοραει σταρακια με τακουνι ειναι μπαζο κιτς κ δευτεραντζα!!!οριστε ελληνιδες κουκλες χωρις φωτοσοπ και φωτα
Ναι...έχω και τα υπόλοιπα 19 λεπτά...
και φατε και λιγο ματια ψαρια Θεες Ελληνιδες!!!
οποια φοραει σταρακια με τακουνι ειναι μπαζο κιτς κ δευτεραντζα!!!
ας ειναι κ η σκλεναρικοβα.