Mαριάννα έχεις δώσει πολλά στοιχεία για την πάρτυ σου και θα την φας την κεφάλα σου κι εσύ.Έχεις υπόψη σου πόσος κόσμος διαβάζει?
τωωωρα το πηρες πρεφα?
ονοματεπωνυμο,γειτονια αρκουν...
Mαριάννα έχεις δώσει πολλά στοιχεία για την πάρτυ σου και θα την φας την κεφάλα σου κι εσύ.Έχεις υπόψη σου πόσος κόσμος διαβάζει?
Η μαρια88 εχει 2 DAN NINJUTZU ,δεν φοβαται.Mαριάννα έχεις δώσει πολλά στοιχεία για την πάρτυ σου και θα την φας την κεφάλα σου κι εσύ.Έχεις υπόψη σου πόσος κόσμος διαβάζει?
ΑΝΝΑΜΑΡΙΑ88 ,πρεπει να εισαι ωραια κοπελλα ,και για να φανει η ομορφια σου χρειαζεται φωτογραφος σαν τον Διαμαντοπουλο.
Μην φωτογραφιζεις τον εαυτο σου ,γιατι και στο
Blair witch project τραβαγανε τους εαυτους τους
και βγηκε ...πολυ τρομακτικο θριλερ !
(Αστειεύομαι ,μπορει και να εχεις ταλεντο)
ναι.δεν εχουν γουστο ...
που χαθηκε αυτος?Μουνιντζα.
Εχεις βάλει φάτσα ,εχεις πει ονοματεπωνυμο..επειδη εχω πει οτι μενω γλυφαδα?
ευτυχως που λεει και μαλακιες για το σπιτι της Θεοφανιας, γιατι σε αλλη περιπτωση θατρωγε ενα περιποιημενο ξεμαλλιασμα στη καλυτερη των περιπτωσεων. Στη χειροτερη...τα νομιμα.
οτι ολοι αυτοι δεν εχουν γουστο κι εσυ εχεις
χαλαρωσε λιγο το γουστο ειναι θεμα του καθενος
δεν σημαινει οτι τα 16.000 ατομα που διαφωνουν μαζι σου ειναι και λαθος!
Πολυ καλη η φωτογραφια !Σαν Λολιτα εισαι .εχω σταματησει να φωτογραφιζω τον εαυτο μου γιατι δεν μπορω να νεταρω καλα να εχω σωστο καδρο κτλ
μονο αν μοθ τυχει καμια καλη την ανεβαζω οπως αυτη
αλλα γενικα συνεργαζομαι με επαγγελματιες
τα selfshots τα χω σταματησει
ε ρε κολλημα με το σπιτι της Θεοφανιας!
ανθρωπε μου και να γνωριζεις εσυ οτι μενει αλλου μπορει να εμενε παλια!!!
η να χει 2 σπιτια!
το οτι μενει Γλυφαδα ομως ειναι σιγουρο! εχω πολλους κοινους γνωστους με τη κοπελα για να το ξερω!
Εχεις βάλει φάτσα ,εχεις πει ονοματεπωνυμο..
για την συγκεκριμένη φωτο μίλησα ρε αινσταιν.
τα views δεν ειναι και rating αλλα αυτο το ξερεις φανταζομαι
Πολυ καλη η φωτογραφια !Σαν Λολιτα εισαι .
Εχεις πολλα προσωπα ,απο τις φωτογραφιες που βλεπω.
Σοβαρη ,ρομαντικη ,προκλητικη, αθωα ,λολιτα ,σεξυ ,
οποιος αντεξει ,κ..τ.λ Η Τζουλια εχει μονο
ενα στυλ .
οπως ο περισσοτερος κοσμος στο facebook και σε αλλα social networks
δν εχω λογο να κρυβομαι, το βρισκω πολυ κομπλεξικο
αν ημουν καμια σταρουμπα ισως να το κανα ξερω γω? αλλα τωρα γιατι?
σταρουμπα=μεγαλη σταρ σιλβα.....γτ εμεις που δεν βγαινουμε να πουμε ειμαστε η ταδε και μενουμε εκει και δεν δειχνουμε οοοολη μας τη ζωη σε φωτο εδω μεσα ειμαστε σταρουμπες? :-
και φανταζομαι γνωριζεις τι εστι deviantart ...
ε αφου θες rating η φωτογραφια αυτη μπηκε στις πιο δημοφιλεις αυτου του μηνα στο συγκεκριμενο σαιτ
και φανταζομαι γνωριζεις τι εστι deviantart ...
γτ εμεις που δεν βγαινουμε να πουμε ειμαστε η ταδε και μενουμε εκει και δεν δειχνουμε οοοολη μας τη ζωη σε φωτο εδω μεσα ειμαστε σταρουμπες? :-
Μαρια88 ,εχεις δικιο .Δεν πρεπει να σε συγκρινω.Αλλα επειδη το θρεντ ειναι για την Τζουλια ,μη με συγκριζεις πλιζ!