Λοιπον μαγκες, μολις αγορασα κι εγω και ειδα το βιντεο και θα κανω και εγω τα σχολια μου, συγνωμη που δεν ειχα την υπομονη να διαβασω ολα τα posts. Προφανως ειναι παραγωγη εσωτερικη του Sirina, με αρκετες καμερες γυρω (μεχρι 3 φανταζομαι). Ειναι απλα η Τζουλια οπως ολοι την φανταζομαστε και την θελουμε: H κοπελα παει για "καριερα" πορνοσταρ. Το βιντεο ειναι περιπου 25 λεπτα, καμια σχεση και συγκριση καμια με το βιντεο της Παρις Χιλτον. Στην αρχη κυλιεται μονη στο κρεβατι, μετα χυνει ενα μπουκαλι σαμπανια και χωνει το μπουκαλι στο μουνι της. Η συνεχεια, κλασικη τσοντα. Παρακαλαει να την γαμησουν, τους βριζει ολους, παιρνει μια απιστευτη πιπα του τυπου που την τραβαει, μουγκαει σαν αγελαδα, ενω την ωρα που ο τυπος την σκιζει, αυτη παρακαλαει για πιο πολυ, αφου οπως λεει δεν καταλαβαινει τιποτα!
Η κοπελα βρηκε την κλιση της, χαχαχα, λες και δεν ξεραμε που παει ολη αυτη την ιστορια.
Τωρα αυτη την στιγμη, ο καθε δημοσιογραφισκος την βριζει και μιλανε για μηνυσεις κλπ. Αστε ρε, δεν ειναι ουτε απαγορευμενο ουτε τιποτα. Η κοπελα εκανε μια δουλεια και πληρωθηκε.
Εις αλλα με υγεια και περιμενουμε πιο πολλα απο την Τζουλια. Αντε και στην Ηot Videos.
Η κοπελα βρηκε την κλιση της, χαχαχα, λες και δεν ξεραμε που παει ολη αυτη την ιστορια.
Τωρα αυτη την στιγμη, ο καθε δημοσιογραφισκος την βριζει και μιλανε για μηνυσεις κλπ. Αστε ρε, δεν ειναι ουτε απαγορευμενο ουτε τιποτα. Η κοπελα εκανε μια δουλεια και πληρωθηκε.
Εις αλλα με υγεια και περιμενουμε πιο πολλα απο την Τζουλια. Αντε και στην Ηot Videos.