sugardadis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 593
- Πόντοι
- 5.845
Ρε, προσέξατε ότι σε όλο το βίντεο ρουφάει τη μύτη της; Θα χει πολλή σκόνη στο στούντιο...
Μεχρι 3 καμερες ειναι δεσμοςστην τιβι λεει οτι η τζουλια δεν ξερει τιποτα και οτι ειναι προσωπικο βιντεο και κατι τετοια...
με 3 καμερες ειναι γυρισμενο.......
μπας και την γαμουσε αυτος?
Ρε, προσέξατε ότι σε όλο το βίντεο ρουφάει τη μύτη της; Θα χει πολλή σκόνη στο στούντιο...
ο μενιος?????μπα δεν παει με γυναικες......χαχαχαχαχαχα
Εγώ θέλω τις hi5 και τις mystic σε λεσβιακόοο!!!Περιμενω τσοντα απο φει σκορδα!
λουκουμόσκονη θα είναι ή αν γυρίστηκε στις γιορτές άχνη απο τους κουραμπιέδεςΡε, προσέξατε ότι σε όλο το βίντεο ρουφάει τη μύτη της; Θα χει πολλή σκόνη στο στούντιο...
μην μας σκασει 'κανας λιαγκας ομως και ξερασουμε...Περιμενω τσοντα απο την καραπουταναρα τη σκορδα!
Τώρα και στα Τρίκαλα όπως ο Σαράφηςρε εισαι βλακας?
apό λιλα περιμένουμε τίποτα????Περιμενω τσοντα απο την καραπουταναρα τη σκορδα!
σπυρος ρεμβης ο μεγαλυτερος μανατζερ παιδια.......αυτου δουλεια ειναι ολος ο ντορος......χαχαχαΔεν ξέρω αν η Τζούλια ξέρασε εγώ πάντως ξέρασα...με το κάτω κεφάλι.Χαχαχαχαχα
Για να βγάζει την τσόντα η sirina δεν νομίζω να μην το ήξερε η Τζούλια ή έστω αν δεν το έδωσε εκείνη δεν γίνεται να είναι νόμιμο και να είναι εκβιασμος και οτι το πουλάνε στα περίπτερα.Βρήκαν πάντως θέμα να ασχολούνται οι τηλεοράσεις
Δεν τον κόβεις για πολύ sex-killer τον Λιάγκα εεε;!μην μας σκασει 'κανας λιαγκας ομως και ξερασουμε...
ρε φιλε οποιος θελει το κατεβαζει σε 20 λεπτα. υπαρχει στο gamato, greek tracker και σε rapidshare. τι αλλος ζητας?άντε ρε ... όποιος το έχει ας το βάλει σε έναν open-tracker όπως το και ας βάλει λινκ εδώ.
προσφέρω όσο bandwidth έχω για upload μόνο για όσο χρειαστεί.
και αν κάνουν και το ίδιο και μερικοί άλλοι σε 2 ώρες θα το έχουν πολλοί
Πάντως η πρώτη μεγάλη Ελληνίδα πορνοστάρ είναι γεγονός! Άντε και η Σάσα Μπάστα σε λίγο και άλλες πολλές!
Λίλας+Τζούλια+Σιανίδης σε σεξ πάρτυ animal,προσεχώς!!!apό λιλα περιμένουμε τίποτα????