Μαλακα πολιστας ειμαι εδω και μια δεκαετια.Τι να κλασεις μπροστα μου με το γυμναστηριακι σου στην προσπαθεια σου να γινεις σφιχτης;Και η Τζουλια ειναι σωματαρα,ναι.βγαλε κ τη Τζουλια σωματαρα τωρα
Μαγκα πραγματικα μου ειναι αδυνατο να πιστεψω οτι εχεις τη παραμικρη σχεση με το αθλημα, αν επαιζες μπασκετακι ή εκανες ενοργανανη οταν ησουν δεκα δε σε κανει κ αθλητη. Αν ειχες σχεση με το αθλημα θα ειχες αλλα κριτηρια οταν κοιτας μια γκομενα. Κ ναι ειναι αγυμναστη πως να το κανουμε δλδ? εσυ ως αθλητης που λες οτι εισαι σου φαινεται γυμνασμενη?
εεε πρωταθλητη?
το κομπλεξικος δε με πειραζει, με εχουν πει φαρμακωμενο, στερεοδικια κ αλλα χειροτερα
Αγυμναστη δε θα τη χαρακτηριζα.Δε θα σχολιαζα καν γυμνασμενη η αγυμναστη γιατι ακριβως δεν της χρειαζεται,ειναι μια χαρα κι ετσι οπως ειναι.Να ειναι καλα τα γονιδια.Αν εσυ γουσταρεις τιποτα γραμμωμενες αηδιαστικες γκομενες πηγαινε στο bodybuilding.gr,δεν εχεις δουλεια εδω.Η ανοιξε κανενα thread με φετιχ τις γκομενες-σταλονε και σχολιασε εκει οτι θες.Μη μας πρηζεις τ αρχιδια με μαλακιες ομως,να στο πω απλα.