patir.gomenios
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Σεπ 2009
- Like
- 10
- Πόντοι
- 6
παντα ειχα τις αμφιβολιες μου αν ο Γιωργος ειναι γνησιο παιδι του Αντρεα, ελεγα ρε λες η Μαργκαρετ να του την εκανε για να πατσισει με τον "χαζο Αμερικανο" κηπουρο ή μηπως την περιοδο της συλληψης ο Αντρικος πειραματιζοταν με τιποτα παραισθησιογονα.
Τελικα αποδεικνυεται κ να το δειτε οτι στα executive προντουσερια καποιος κηβερνητικος εχει βαλει το χερακι του.
Φαντασου τις απανταχου Ελλεινιδες να τις πιασει το "¨εγω μπορω καλυτερα" και να αρχισουν να χυνουν τις σαμπανιες "απο τις καλες ε οχι τις φτηνες" 5-5. να ρε σεις παει καλυφθηκε το ελλειμα. Ωρε Γιωργο εισαι μεγαλη πουτανα τελικα.
Random Thoughts για το ταινιακι
Τα εξτενσιονς τα προσεξε κανεις σε καποια φαση σκυβει κ φαινονται οι τρεσες...
Το πισω τρυπονι της Τζουλιας φαινεται αρκετα χρησιμοποιημενο...στις επομενες ταινιες θελουμε κ Α-level
Σε καποια φαση πρεπει να ηταν απο τρελη επηρεια, ο,τι ναναι ηταν.
Τη λακουβα στο κωλομερι δεν την ειδε κανεις, αρχιζουν οι κρατηρες
Τελικα αποδεικνυεται κ να το δειτε οτι στα executive προντουσερια καποιος κηβερνητικος εχει βαλει το χερακι του.
Φαντασου τις απανταχου Ελλεινιδες να τις πιασει το "¨εγω μπορω καλυτερα" και να αρχισουν να χυνουν τις σαμπανιες "απο τις καλες ε οχι τις φτηνες" 5-5. να ρε σεις παει καλυφθηκε το ελλειμα. Ωρε Γιωργο εισαι μεγαλη πουτανα τελικα.
Random Thoughts για το ταινιακι
Τα εξτενσιονς τα προσεξε κανεις σε καποια φαση σκυβει κ φαινονται οι τρεσες...
Το πισω τρυπονι της Τζουλιας φαινεται αρκετα χρησιμοποιημενο...στις επομενες ταινιες θελουμε κ Α-level
Σε καποια φαση πρεπει να ηταν απο τρελη επηρεια, ο,τι ναναι ηταν.
Τη λακουβα στο κωλομερι δεν την ειδε κανεις, αρχιζουν οι κρατηρες