james070
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 8
- Πόντοι
- 66
και καλύτερα γαμήσια.δηλαδη πιστευεις οτι κανεις καλυτερα τσιμπουκια απο την τζουλια εσυ?
κι είναι και πιο ωραία.
και καλύτερα γαμήσια.δηλαδη πιστευεις οτι κανεις καλυτερα τσιμπουκια απο την τζουλια εσυ?
Σιγά σειρήνα του Αιγαίου εσύ!!!δεν κατάλαβες!
εγώ είμαι ο σειρήνας!
περίμενε λίγο όμως!Θα δείξει,μπορεί να τα δώσω σε καμία ct να ξεφύγω από τα μπουρδέλα/στούντιο!!!
Γλυφτράκιιιι,οσό και να γλύφεις δεν θα σου κάτσει ρε το τσουρεκάκι,δεν γουστάρει πουρά!!!και καλύτερα γαμήσια.
κι είναι και πιο ωραία.
δηλαδη πιστευεις οτι κανεις καλυτερα τσιμπουκια απο την τζουλια εσυ?
Μαριάννααααααααααααααααααααααα!
μην αγχώνεσαι μωρό μου! :-*
θα τους δείξουμε στο επόμενο φιλμ του σειρήνα πώς γίνονται τα σπέσιαλ τσιμπούκια!
Θα τα φυλαξεις και θα συνεχισεις να μαζευεις, για να πας διακοπες το καλοκαιρι...και ασε τις μαλακιες με τα ct!!!!!Θα δείξει,μπορεί να τα δώσω σε καμία ct να ξεφύγω από τα μπουρδέλα/στούντιο!!!
μολις το ειδα. γιατι ρε μαγκες ??ειναι το μαναδικο πραμα που ισως να ειναι ικανη για καριερα. για τα αλλα .....
Σιγά σειρήνα του Αιγαίου εσύ!!!
εσύ ρε τσογλανάκι μ αυτές τις δυο δηλώσεις σου τώρα, υπέγραψες την καταδίκη σου!Γλυφτράκιιιι,οσό και να γλύφεις δεν θα σου κάτσει ρε το τσουρεκάκι,δεν γουστάρει πουρά!!!
Λοιπόν αυτή μετά τα καλλιστεία ήταν στα 3000e την βραδιά,την έχει πάρει συνάδερφος θείου μου,αρά πόσο πάει η ώρα;!περίμενε λίγο όμως!
πολλοί λένε ότι αν η Τζούλια δεν γίνει σούπερ σταρ, θα ξεπέσει στις βίζιτες.
οπότε να πού θα πάνε τα 350€ σου!
αχαχαχαχαχαχαχαχα!
θα του εξηγήσω εγώ κι αυτουνού του αλήτη που δεν πιστεύει στα προσόντα σου!αυτο δεν θα το κρινω εγω ρωτα κανα πρωην μου
Κόρες όσες θες ρίξε μου δεν με χαλάει θα τις εξυπηρετήσω όλες!!!εσύ ρε τσογλανάκι μ αυτές τις δυο δηλώσεις σου τώρα, υπέγραψες την καταδίκη σου!
όχι μόνο δεν θα σου στείλω κανένα cd, αλλά θα σου ρίξω και υιό και δεν θα μπορείς ούτε να το δεις!
μην σου πω και κόρη!
είναι σαν το χρηματιστήριο κι αυτή ! ! !Λοιπόν αυτή μετά τα καλλιστεία ήταν στα 3000e την βραδιά,την έχει πάρει συνάδερφος θείου μου,αρά πόσο πάει η ώρα;!
Bέβαια τώρα με τόση δόξα θα έχουν απογειωθεί οι τιμέεες!!!
Γιατί να μην μάθουμε εμπειρικά;!αυτο δεν θα το κρινω εγω ρωτα κανα πρωην μου
είσαι μεΓΑΛΛΟΣ!Κόρες όσες θες ρίξε μου δεν με χαλάει θα τις εξυπηρετήσω όλες!!!
και που τους ξερω εγω τους πρωην σου?αυτο δεν θα το κρινω εγω ρωτα κανα πρωην μου
Ενά μικρό (-)κατά τα άλλα:είσαι μεΓΑΛΛΟΣ!
και που τους ξερω εγω τους πρωην σου?
πες μας την γνωμη την δικια σου,ετσι οπως το ειδες εσυ.
Λοιπον προηγουμενως σας ειπα τι προτιθομαι εγω...τωρα θα σας πω τι πρεπει να κανει η Τζουλια να με παντρευτει...παμε χαλαρα....να μαθει την Ελληνικη γλωσσα και να μην την κοροιδευουν....να σταματησει την μαστουρα....και οτι λεφτα εβγαλε απο την ταινια εφοσον ηταν σε αγνοια της, να τα δωσει [size=40pt]μένα[/size]...τονιζοντας σε ολους οτι ειναι γνησια Ελληνιδα ανθρωπιστης..... και οχι μια γυναικα.... διχως αξιες και πιστευω στον παραγοντα ανθρωπο!!!!!!!!