james070
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 8
- Πόντοι
- 66
κοίτα φίλε!αρχισες τα πμ δροσερο αγορι??
δεν θα μας χαλάσεις το ΚΑΛΥΤΕΡΟ θρεντ έβερ του φόρουμ!
ΟΧΙ ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΣΜΑΤΑ στο θρεντ της Τζούλιας!
είναι σοβαρό και ιερό!
κοίτα φίλε!αρχισες τα πμ δροσερο αγορι??
Θα πω στον Γιωργακη να την κανει βουλευτινα του Π.Α.Σ.Ο.Κ ........... τιμης ενεκεν, για την σημαντικη της προσφορα στην Πατριδα μας, αυτην την εποχη.... που με την ταινια της, το ριξαμε στην μαλακια και ξεχαστηκαμε απο την πραγματικοτητα!!!!!!!!!
Με υπογραφή όλων των παπάδων του site μάλιστα!!!κοίτα φίλε!
δεν θα μας χαλάσεις το ΚΑΛΥΤΕΡΟ θρεντ έβερ του φόρουμ!
ΟΧΙ ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΣΜΑΤΑ στο θρεντ της Τζούλιας!
είναι σοβαρό και ιερό!
Tώρα εαν σου πω οτι ενας φίλος που έχει cafe ειναι φίλος με τον sirina θα με πιστέψεις? Εαν θες το πιστευεις γιατι οντως ετσι ειναι. Τωρα στο ποσοστό % δεν ειμαι σιγουρος να σου πω γιατι ουτε εκείνος είναι.
Με υπογραφή όλων των παπάδων του site μάλιστα!!!
Σε αυτο σου δινω δικιο....εξαλου το εχω γραψει και σε αλλο θρεντ....αν πετυχει η μαλακια τυφλα να εχει το γαμησι....απλως με το γαμησι κανεις δημοσιες σχεσεις και γνωριζεις αξιολογο κοσμο...π.χ..Τζουλια!!!!!!!!!αστα αυτα δικαιλογια εψαχνες
δηλαδη πιστευεις οτι κανεις καλυτερα τσιμπουκια απο την τζουλια εσυ?ε οχι και καθηγητρια
οκ ειχε παθος αλλα πιο πολυ το χερακι χρησιμοποιουσε
αυτο το κανει ο αλλος και μονος του
Μαριάννααααααααααααααααααααααα!ε οχι και καθηγητρια
οκ ειχε παθος αλλα πιο πολυ το χερακι χρησιμοποιουσε
αυτο το κανει ο αλλος και μονος του
δεν ντρέπεσαι ρε?
αυτή θα είναι η παρτενέρ μου στη νέα ταινία του σειρήνα!
βρες τίτλο.....
αυτός που θα βρει τον καλύτερο τίτλο θα κερδίσει ένα δωρεάν cd και μια επί τόπου γνωριμία με το τσουρεκάκι! :S
σχωρεμένος!σε αυτην την περιπτωση ζητω ταπεινα συγνωμη
Οχί ρε θα γίνει καστ,δεν θα πάρεις τον ρόλο με το έτσι θέλω!!!!Μαριάννααααααααααααααααααααααα!
μην αγχώνεσαι μωρό μου! :-*
θα τους δείξουμε στο επόμενο φιλμ του σειρήνα πώς γίνονται τα σπέσιαλ τσιμπούκια!
μια τσοντα χρειαστηκε για να γινεις ανθρωποςσχωρεμένος!
λόγο της ημέραααααααας
με 9 ευρω εισαι εμεινες ρε?Τζούλια και η τσέπη ας έχει 9e!!!
Εεε κάπου τόσα μένουν στο τέλος κάθε μήνα!!!με 9 ευρω εισαι εμεινες ρε?
μπορεί να κάνει καριέρα και στο fisting γιατί το έχει πηγάδι το μουνί.μολις το ειδα. γιατι ρε μαγκες ??ειναι το μαναδικο πραμα που ισως να ειναι ικανη για καριερα. για τα αλλα .....
για καμια πουτανα το κρατας ρε?Εεε κάπου τόσα μένουν στο τέλος κάθε μήνα!!!
Το κομπόδεμα των 350e που μάζεψα δουλεύοντας δεν το ακουμπάω!!!
δεν κατάλαβες!Οχί ρε θα γίνει καστ,δεν θα πάρεις τον ρόλο με το έτσι θέλω!!!!
εσύ απ ότι βλέπουμε όλοι δεν σώζεσαι με τίποτα όμως!μια τσοντα χρειαστηκε για να γινεις ανθρωπος
Θα δείξει,μπορεί να τα δώσω σε καμία ct να ξεφύγω από τα μπουρδέλα/στούντιο!!!για καμια πουτανα το κρατας ρε?