TZOYLI
Trans
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2011
- Like
- 6.460
Kαι στον καβάλοΒοηθάει και στην τσέπη?
Kαι στον καβάλοΒοηθάει και στην τσέπη?
θυμηθηκα που μια φορα προ χριστου που ημουν και εγω πιο νεος ειχα μια καβαλα και εχυσε καπως ξαφνικα και η καβλα που ειχε ξταν αλλο πραγμα , για αυτα ζουμε τελικα μια καλη φαση σε ενα καλο γαμησι ,αυτα μενουν τα ωραιαKαι στον καβάλο
Έτσι είναι άμα της φέρεσαι καλά και την κάνεις να νιώθει μοναδική (άλλωστε εκείνη τη στιγμή είναι μοναδική) εκείνη το καταλαβαίνει και το νιώθει, αμα την κάνεις να νιώθει απλά ένα εργαλείο για την εκτόνωση τότε εισπράτεις αδιαφορία και διαδικαστική κατάσταση (γνώμη μου).θυμηθηκα που μια φορα προ χριστου που ημουν και εγω πιο νεος ειχα μια καβαλα και εχυσε καπως ξαφνικα και η καβλα που ειχε ξταν αλλο πραγμα , για αυτα ζουμε τελικα μια καλη φαση σε ενα καλο γαμησι ,αυτα μενουν τα ωραια
Εχεις δίκιο σε αυτό που λες.Εκτός κι αν πέσεις σε αχάριστο άνθρωποΈτσι είναι άμα της φέρεσαι καλά και την κάνεις να νιώθει μοναδική (άλλωστε εκείνη τη στιγμή είναι μοναδική) εκείνη το καταλαβαίνει και το νιώθει, αμα την κάνεις να νιώθει απλά ένα εργαλείο για την εκτόνωση τότε εισπράτεις αδιαφορία και διαδικαστική κατάσταση (γνώμη μου).
Δεν είναι θέμα αχάριστου αλλά αδιάφορου και παρτάκια. Το να κάνεις το κορμί του (ή της) παρτενερ να παίρνει φωτιά και να σε λαχταράει, έστω για εκείνη τη μία ή δύο ώρες είναι απλά υπέροχο και οι δύο ξέρουν οτι είναι κάτι που απλά γίνετε για κάποιο σκοπό (αμοιβή) αλλά αυτό δεν σημαίνει οτι είναι σκουπίδι ή οτι δεν έχει δικαίωμα στην ηδονή.Εχεις δίκιο σε αυτό που λες.Εκτός κι αν πέσεις σε αχάριστο άνθρωπο
Μπαίνω για μπάνιο,περιμένω κόσμοΔεν είναι θέμα αχάριστου αλλά αδιάφορου και παρτάκια. Το να κάνεις το κορμί του (ή της) παρτενερ να παίρνει φωτιά και να σε λαχταράει, έστω για εκείνη τη μία ή δύο ώρες είναι απλά υπέροχο και οι δύο ξέρουν οτι είναι κάτι που απλά γίνετε για κάποιο σκοπό (αμοιβή) αλλά αυτό δεν σημαίνει οτι είναι σκουπίδι ή οτι δεν έχει δικαίωμα στην ηδονή.
Γεια σου ρε Τζούλι καυλαραΓια κυριους με απαιτησεις στην απολαυση,Πειραιώς κ Χαμοστέρνας 6981856270
Ενεργοπαθητική με προσόντα
TZOYLI's profile | xHamster
xhamster.com
Tell me about it...Εχεις δίκιο σε αυτό που λες.Εκτός κι αν πέσεις σε αχάριστο άνθρωπο
Γειά σου άρχονταΓεια σου ρε Τζούλι καυλαρα
Αναφέρομαι στην περίπτωση που θα δώσεις ό,τι σου ζητήθηκε και με το παραπάνω και ως ανταπόδοση θα σου πετάξουν σκατάTell me about it...
Γεια σου Τζούλι με τις πιπες σουΜου κάνουν κάτι ερωτήσεις ώρες,ώρες..
Πειράζει,λέει,που είμαι μόνο ενεργητικός;
Τι να πειράξει χρυσέ μου; Ισα,ίσα,θα βγει το ραντεβού ξεκούραστα
Καλά δεν λέω;
Τις έκοψα τις πίπες.Μόνο κλαρίνοΓεια σου Τζούλι με τις πιπες σου
Πάνω κάτω καυλα γλυφε τον κόσμο σουΤις έκοψα τις πίπες.Μόνο κλαρίνο
Καθείς εφ' ω ετάχθηΠάνω κάτω καυλα γλυφε τον κόσμο σου
Μορφωμένη εταίραΚαθείς εφ' ω ετάχθη
Τι να κάνω; Μ αρέσειΜορφωμένη εταίρα
ΚουκλαΤι να κάνω; Μ αρέσει
Απόδοτε τα Καίσαρος Καίσαρι και τα του Θεού τω ΘεώΚαθείς εφ' ω ετάχθη