Νέα

Tzouli Trans

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TZOYLI
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (2 μέλη και 6 επισκέπτες)
OP
OP
TZOYLI

TZOYLI

Trans
Εγγρ.
12 Ιουν 2011
Like
5.674
Μου αρέσει παπαριασμενο!!!!
Kαλό;
IMG_20250102_132442.jpg

OP
OP
TZOYLI

TZOYLI

Trans
Εγγρ.
12 Ιουν 2011
Like
5.674

kavlwmenos_panta

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2024
Like
146
Πόντοι
0
Παιδες η Τζούλη από οτι καταλαβαινω ειναι άντρας με περούκα και που βάφεται; κροσσάκι δηλαδη χωρις βυζιά ; και οχι τρανς;

OP
OP
TZOYLI

TZOYLI

Trans
Εγγρ.
12 Ιουν 2011
Like
5.674
Παιδες η Τζούλη από οτι καταλαβαινω ειναι άντρας με περούκα και που βάφεται; κροσσάκι δηλαδη χωρις βυζιά ; και οχι τρανς;
Το μόνο που θα πάρουμε μαζί μας,φεύγοντας,είναι ο χαρακτήρας μας

Τελευταία τροποποίηση:

batraxos!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.570
Πόντοι
606
  • Like
Αντιδράσεις: TZOYLI

kavlwmenos_panta

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2024
Like
146
Πόντοι
0
γιατι η αλλες που ζυταν 150 αρια ειναι κατυ αλλο !!!!!!!
τι εννοεις; υπάρχουν διάφορες που ζητάνε 50 και ειναι κανονικές τρανς.
Έχει μεγάλη διαφορά να εισαι κανονικη τρανς με το να εισαι άντρας με περούκα χωρις βυζια που βάφεσαι (crossdresser). Εσένα σου αρέσουν οι άντρες που φοράνε περούκα και βάφονται;

Τελευταία τροποποίηση:

batraxos!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.570
Πόντοι
606
οχι δεν μ αρεσουν και αν θα παω θα παω μ λιγοτερο χρημα αλλα η ερωτιση ηταν α γνωριζετε ποσες κρος παιζουν που ζηταν 150αρια ?????γιατι εγω ξερω πολλες !!!!!!και δεν περνω τ μερος της ξεκαθαρα ουτε που την ξερω δεν εχω παει ποτε !!!!

OP
OP
TZOYLI

TZOYLI

Trans
Εγγρ.
12 Ιουν 2011
Like
5.674
Έχει μεγάλη διαφορά να εισαι κανονικη τρανς με το να εισαι άντρας με περούκα χωρις βυζια που βάφεσαι (crossdresser). Εσένα σου αρέσουν οι άντρες που φοράνε περούκα και βάφονται;
Τα ψυχολογικά σου στο σπιτάκι σου αγάπη μου,όχι εδώ.Κάνε μας τη χάρη.Εξήντα οκτώ μηνύματα έχεις γράψει και στα πενήντα μας λες για το πρόβλημά σου με τις τρανς που είναι αρρενωπές,με τις κρος που βάφονται και δεν είναι τρανς.
Δεν με αφορά το προβλημά σου,στο καλό

kavlwmenos_panta

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2024
Like
146
Πόντοι
0
Τα ψυχολογικά σου στο σπιτάκι σου αγάπη μου,όχι εδώ.Κάνε μας τη χάρη.Εξήντα οκτώ μηνύματα έχεις γράψει και στα πενήντα μας λες για το πρόβλημά σου με τις τρανς που είναι αρρενωπές,με τις κρος που βάφονται και δεν είναι τρανς.
Δεν με αφορά το προβλημά σου,στο καλό
Ψυχολογικά επειδη γράφω την άποψη μου και την αλήθεια; τοσο πολυ σε ενοχλεί η αλήθεια; μαλλον εσυ έχεις τα ψυχολογικά τελικά και δεν αντέχεις να γράγει κάποιος την άποψη του και λέει την αλήθεια...οτι οι άντρες με περούκα και χωρις βυζια δεν ειναι ειναι τρανς...αντρες ειναι που μασκαρεύονται...

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
TZOYLI

TZOYLI

Trans
Εγγρ.
12 Ιουν 2011
Like
5.674
Ψυχολογικά επειδη γράφω την αλήθεια; τοσο πολυ σε ενοχλεί η αλήθεια; μαλλον εσυ έχεις τα ψυχολογικά τελικά και δεν αντέχεις να σου λένε την αλήθεια... ;)
Ωραία,ευχαριστώ πολύ που μου είπες την αλήθεια,να σ εχει ο Θεός καλά που μου άνοιξες και τους άνοιξες τα μάτια.
Είσαι καλός άνθρωπος.Εξαφανίσου τώρα

kavlwmenos_panta

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2024
Like
146
Πόντοι
0
Ωραία,ευχαριστώ πολύ που μου είπες την αλήθεια,να σ εχει ο Θεός καλά που μου άνοιξες και τους άνοιξες τα μάτια.
Είσαι καλός άνθρωπος.Εξαφανίσου τώρα
Να μαθεις να σεβεσαι την άποψη του αλλου και να μην επιτίθεσαι ;)

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
TZOYLI

TZOYLI

Trans
Εγγρ.
12 Ιουν 2011
Like
5.674
Τελευταία τροποποίηση:

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)