TZOYLI
Trans
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2011
- Like
- 5.674
To σιροπιάζωΣε λίγο θα είμαι κοντά σου να το φάμε μαζί......
To σιροπιάζωΣε λίγο θα είμαι κοντά σου να το φάμε μαζί......
Σούπερ!!!!
Σούπερ!!!!
Bιολογικό,χωρίς φυτοφάρμακα και χωρίς λακτόζηΣούπερ!!!!
Και με έξτρα σιρόπι μετά από πάνω!!!!Bιολογικό,χωρίς φυτοφάρμακα και χωρίς λακτόζη
Απ΄την παραγωγή στην κατανάλωση
Το μόνο που θα πάρουμε μαζί μας,φεύγοντας,είναι ο χαρακτήρας μαςΠαιδες η Τζούλη από οτι καταλαβαινω ειναι άντρας με περούκα και που βάφεται; κροσσάκι δηλαδη χωρις βυζιά ; και οχι τρανς;
γιατι η αλλες που ζυταν 150 αρια ειναι κατυ αλλο !!!!!!!Παιδες η Τζούλη από οτι καταλαβαινω ειναι άντρας με περούκα και που βάφεται; κροσσάκι δηλαδη χωρις βυζιά ; και οχι τρανς;
τι εννοεις; υπάρχουν διάφορες που ζητάνε 50 και ειναι κανονικές τρανς.γιατι η αλλες που ζυταν 150 αρια ειναι κατυ αλλο !!!!!!!
Καλή χρονιά Βάτραχεγιατι η αλλες που ζυταν 150 αρια ειναι κατυ αλλο !!!!!!!
Τα ψυχολογικά σου στο σπιτάκι σου αγάπη μου,όχι εδώ.Κάνε μας τη χάρη.Εξήντα οκτώ μηνύματα έχεις γράψει και στα πενήντα μας λες για το πρόβλημά σου με τις τρανς που είναι αρρενωπές,με τις κρος που βάφονται και δεν είναι τρανς.Έχει μεγάλη διαφορά να εισαι κανονικη τρανς με το να εισαι άντρας με περούκα χωρις βυζια που βάφεσαι (crossdresser). Εσένα σου αρέσουν οι άντρες που φοράνε περούκα και βάφονται;
Ψυχολογικά επειδη γράφω την άποψη μου και την αλήθεια; τοσο πολυ σε ενοχλεί η αλήθεια; μαλλον εσυ έχεις τα ψυχολογικά τελικά και δεν αντέχεις να γράγει κάποιος την άποψη του και λέει την αλήθεια...οτι οι άντρες με περούκα και χωρις βυζια δεν ειναι ειναι τρανς...αντρες ειναι που μασκαρεύονται...Τα ψυχολογικά σου στο σπιτάκι σου αγάπη μου,όχι εδώ.Κάνε μας τη χάρη.Εξήντα οκτώ μηνύματα έχεις γράψει και στα πενήντα μας λες για το πρόβλημά σου με τις τρανς που είναι αρρενωπές,με τις κρος που βάφονται και δεν είναι τρανς.
Δεν με αφορά το προβλημά σου,στο καλό
Ωραία,ευχαριστώ πολύ που μου είπες την αλήθεια,να σ εχει ο Θεός καλά που μου άνοιξες και τους άνοιξες τα μάτια.Ψυχολογικά επειδη γράφω την αλήθεια; τοσο πολυ σε ενοχλεί η αλήθεια; μαλλον εσυ έχεις τα ψυχολογικά τελικά και δεν αντέχεις να σου λένε την αλήθεια... ;)
Να μαθεις να σεβεσαι την άποψη του αλλου και να μην επιτίθεσαι ;)Ωραία,ευχαριστώ πολύ που μου είπες την αλήθεια,να σ εχει ο Θεός καλά που μου άνοιξες και τους άνοιξες τα μάτια.
Είσαι καλός άνθρωπος.Εξαφανίσου τώρα
Ακόμα εδώ είσαι;Να μαθεις να σεβεσαι την άποψη του αλλου και να μην επιτίθεσαι ;)
Ναι και σαλονάρει με αξύριστες μασχάλες. Μακριά!Παιδες η Τζούλη από οτι καταλαβαινω ειναι άντρας με περούκα και που βάφεται; κροσσάκι δηλαδη χωρις βυζιά ; και οχι τρανς;
πονεσε πολυ η αλήθεια βλέπω τζούλη...δεν πειράζει θα σου περάσει...Ναι και σαλονάρει με αξύριστες μασχάλες. Μακριά!