40DDD
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2011
- Like
- 17
- Πόντοι
- 16
Άσε το νέο να εκδηλωθεί ρε συνάδελφε, μην το αποπαίρνεις το παιδί!της πουστρας το καγκελο
Άσε το νέο να εκδηλωθεί ρε συνάδελφε, μην το αποπαίρνεις το παιδί!της πουστρας το καγκελο
ευχαριστω πολυ,νασαι καλα!!! :-*Tzouli είσαι κουκλάρα, με ωραία κωλάρα και υπέροχη ψωλάρα!!
Ενας φίλος μου είπε να σου δώσω πολλά φιλιά. Αυτός που φορούσε και Γυναικεία εσώρουχα όταν βρεθήκατε!!!
Τραβάς κάποιο ζόρι συνάδελφε ???της πουστρας το καγκελο
Μήπως απαγορεύεται συνάδελφε να γράψει ότι θέλει ο καθένας ???Άσε το νέο να εκδηλωθεί ρε συνάδελφε, μην το αποπαίρνεις το παιδί!
θιχτηκε που τον ειπα πουστη?πως τους λενε δηλαδη αυτους που φορανε γυνεκεια εσωρουχα και τους γαμανε?Άσε το νέο να εκδηλωθεί ρε συνάδελφε, μην το αποπαίρνεις το παιδί!
isidoro
1.Ξέρεις πόσοι άντρες φοράνε Γυναικεία εσώρουχα και τους πηδάνε γυναίκες ???
2.Ξέρεις πόσοι άντρες φοράνε Γυναικεία εσώρουχα και τους πηδάνε άντρες Γυναίκες transs ???
Πολλοί!!!!! Απλά δεν το λένε! Και να ξέρεις, ότι αυτοί έξω είναι ποιό άντρες, και από τους str8 άντρες!!!!
Καλό είναι να μην κατηγορούμε κανέναν για το τι κάνει στο σεξ!!!
Και εγώ τα ίδια έλεγα πριν από κάποια χρόνια.
Καλή συνέχεια!!!!
φιλε μου χεστηκα για το τι φορας και αν σε γαμανε.στ αρχιδια μου τελειωςisidoro
2.Ξέρεις πόσοι άντρες φοράνε Γυναικεία εσώρουχα και τους πηδάνε άντρες Γυναίκες transs ???
Πολλοί!!!!! Απλά δεν το λένε! Και να ξέρεις, ότι αυτοί έξω είναι ποιό άντρες, και από τους str8 άντρες!!!!
Καλή συνέχεια!!!!
θιχτηκε που τον ειπα πουστη?πως τους λενε δηλαδη αυτους που φορανε γυνεκεια εσωρουχα και τους γαμανε?
;) ;) ;)τους λένε έλληνες στη ζώνη του ευρώ
Μικρός μου έλεγε ο πατέρας μου ότι πρέπει να γαμήσω για να γίνω άντρας... που να ήξερε ο καψερός ότι στο γιο μου θα πρέπει να λέω ότι πρέπει να κάτσει να τον φάει για να ανδρωθείisidoro
Καλή συνέχεια!!!!
Που να σκάσειπούτσασου παλιοχαμούρη!!! !θιχτηκε που τον ειπα πουστη?πως τους λενε δηλαδη αυτους που φορανε γυνεκεια εσωρουχα και τους γαμανε?
Καλοοοοοοοόοοοοοοτους λένε έλληνες στη ζώνη του ευρώ
Αγάπη το ανδρες γραφεται με τ? ;)isidoro
Καλή συνέχεια!!!!
τζα! τζους! καλημέρα!