VAZO34
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Απρ 2011
- Κριτικές
- 31
- Like
- 100
- Πόντοι
- 26
ααααα.....εσύ το συνεχίζεις..... :oγεια σου καυλαντρα μου... :-*
ααααα.....εσύ το συνεχίζεις..... :oγεια σου καυλαντρα μου... :-*
:-* :-*ααααα.....εσύ το συνεχίζεις..... :o
γεια σου καυλομουνακι...δουλεια αλλα μεθαυριο την κανω για ενα 20σαημερο κι επιστρεφω 1 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗγεια σου φιλεναδα ! ! τι κανεις ???
και εγω την κανω στις 25 για κανενα 20ημερο ! ! !γεια σου καυλομουνακι...δουλεια αλλα μεθαυριο την κανω για ενα 20σαημερο κι επιστρεφω 1 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ
τελεια!!!!και εγω την κανω στις 25 για κανενα 20ημερο ! ! !
αχ αυτα τα παπαρακια....Καλο Μηνα κ καλο Φθινοπωρο σε ολους.. :-*
ποια;; ;)αχ αυτα τα παπαρακια....
πως ειπατε;; ;)αχ αυτα τα παπαρακια....
κονταρακι μαλλον...οχι παπαρακι...χαχαπως ειπατε;; ;)
καλο μηνα κ πολλα φιλια :-*κονταρακι μαλλον...οχι παπαρακι...χαχα
μια χαρα..καιρος για το σχολειο πια..το πεθυμησα!!!καλο μηνακαλησπερες,πως τα περασες;και καλο μηνα
oti χειροτερο υπαρχει να πηδαει αντρας αλλον αντρα.ποσο αρρωστοι ειστε;αλλα αν δεν εισασταν αρρωστοι δεν θα κανατε αυτα τα πραγματα να πηδατε αντρες.αλλα φανταζομαι με τετοια φατσα που εχετε δεν σας πλησιαζει γυναικα θα σας εχει βιασει και κανενας πατερας σας σας αρεσε και γινατε ντιντιδες.οτι χειροτερο κατακαθι ειστε.
oti χειροτερο υπαρχει να πηδαει αντρας αλλον αντρα.ποσο αρρωστοι ειστε;αλλα αν δεν εισασταν αρρωστοι δεν θα κανατε αυτα τα πραγματα να πηδατε αντρες.αλλα φανταζομαι με τετοια φατσα που εχετε δεν σας πλησιαζει γυναικα θα σας εχει βιασει και κανενας πατερας σας σας αρεσε και γινατε ντιντιδες.οτι χειροτερο κατακαθι ειστε.
Στο Αιγινητειο γρηγορα....!!!oti χειροτερο υπαρχει να πηδαει αντρας αλλον αντρα.ποσο αρρωστοι ειστε;αλλα αν δεν εισασταν αρρωστοι δεν θα κανατε αυτα τα πραγματα να πηδατε αντρες.αλλα φανταζομαι με τετοια φατσα που εχετε δεν σας πλησιαζει γυναικα θα σας εχει βιασει και κανενας πατερας σας σας αρεσε και γινατε ντιντιδες.οτι χειροτερο κατακαθι ειστε.