TZOYLI
Trans
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2011
- Like
- 5.249
παντα ειμαι κεφατη ;)Φανταζομαι ποσο κεφατη θα εισαι τωρα για
παντα ειμαι κεφατη ;)Φανταζομαι ποσο κεφατη θα εισαι τωρα για
αντε να χαθεις ρερε μαγκες η τζουλη μου θυμίζει αλβανο σε οικοδομή..
Για πολλες τρελες ετσιπαντα ειμαι κεφατη ;)
για οτι κανει τη ζωη πιο ομορφηΓια πολλες τρελες ετσι
σρα βλεπω τον χαρακτηρισμο προχωρημενος...τι αλλαξε;πως και πηρα βαθμο;για οτι κανει τη ζωη πιο ομορφη
Περασες το 50 ποστ και σε δειχνη προχωρημενο και με 2ο αστρο,μετα μολις πιασης 100 η 200 ποστ δεν το θυμαμαι θα παρεις και αλλο αστρο και θα σε λεει μαλλον ανωτερο κ.ο.κΓιωργο για εξηγησε μου σε παρακαλω
ευχαριστω..το ποστ τι ειναι;κι ανωτερος βαθμος;θα χω και διμοιρια τωρα στη διαθεση μου;Περασες το 50 ποστ και σε δειχνη προχωρημενο και με 2ο αστρο,μετα μολις πιασης 100 η 200 ποστ δεν το θυμαμαι θα παρεις και αλλο αστρο και θα σε λεει μαλλον ανωτερο κ.ο.κ
ταγμα;;;ΠΑναγια μουποστ = μηνυματα
μονο διμοιρια ταγμα θα εχεις στην σειρα
ο Θεος εισακουσε τις προσευχες μου..θελω κ μια διμοιρια ομως..το ονειρευομαιποστ = μηνυματα
μονο διμοιρια ταγμα θα εχεις στην σειρα
Λες και δεν σου αρεσει ...............ταγμα;;;ΠΑναγια μου
Εευχαριστω..το ποστ τι ειναι;κι ανωτερος βαθμος;θα χω και διμοιρια τωρα στη διαθεση μου;
πολυ ξινος σημερα αν κρινω κι απο αλλα σχολια σου που διαβασαΕ
Εσύ θα παίρνεις μόνο πούστ!!
μα επειδη μ αρεσειΛες και δεν σου αρεσει ...............
Γι'αυτο και σου ειπα ταγμα η διμοιρια δεν ειναι τιποτα μπροστα στο ταγμαμα επειδη μ αρεσει
ναι αλλα η διμοιρια εχει κατι...πως να το πω....κατι που...αχ Θεε μου σχωρα μεΓι'αυτο και σου ειπα ταγμα η διμοιρια δεν ειναι τιποτα μπροστα στο ταγμα
Τι Θεε μου σχωρα με η Ελενη Λουκα εισαιναι αλλα η διμοιρια εχει κατι...πως να το πω....κατι που...αχ Θεε μου σχωρα με
παλια ειχα ενοχες..σχημα λογουΤι Θεε μου σχωρα με η Ελενη Λουκα εισαι