giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Και αν θελη μονο απο μπροστα και οχι απο πισωθα μου κανει σινιαλο κ θ ακολουθησω για τις πρωτες βοηθειες..
Και αν θελη μονο απο μπροστα και οχι απο πισωθα μου κανει σινιαλο κ θ ακολουθησω για τις πρωτες βοηθειες..
Ναυαγοσώστρια; Όπως στο Babewatch? Πνίγομαι, πνίγομαι....θα μου κανει σινιαλο κ θ ακολουθησω για τις πρωτες βοηθειες..αν και στις παραλιες το παιζουμε ολοι παρθενες κ καλα παιδια ε;
Ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιτα κουκουτσια;
του δινει μουνι πλαστικοΚαι αν θελη μονο απο μπροστα και οχι απο πισω
ακριβως!!!!Και αν θελη μονο απο μπροστα και οχι απο πισω
αναλογως την ωρα ;)Τα καταπεινης η τα φτυνης
Δηλαδηακριβως!!!!
δεν εχει δηλαδη ;)Δηλαδη
Αυτη την ωρα τα φτυνης πχ και της μεγαλες ωρες να πινεις η το αντιστροφοαναλογως την ωρα ;)
τωρα με τις ζεστες τα υγρα ειναι πολυτιμα ;)Αυτη την ωρα τα φτυνης πχ και της μεγαλες ωρες να πινεις η το αντιστροφο
Οποτε το μεσημερι δεν αφηνεις σταγονα να ξεφυγητωρα με τις ζεστες τα υγρα ειναι πολυτιμα ;)
με τιποτα..και το βραδυ serumΟποτε το μεσημερι δεν αφηνεις σταγονα να ξεφυγη
ρωτα τη ΝιναΤο serum τι είναι;
Ε ποιες ωρες τελικαμε τιποτα..και το βραδυ serum
βρε προεδρε σου απαντησα..τη μερα χυμο,το βραδυ ποτο τη νυχτα serumΕ ποιες ωρες τελικα
αμα θελει η νυφη κι ο γαμπρος ;)Πέρα από διάφορες κουβέντες για να περνά η ώρα, εμείς που θέλουμε παιχνιδάκια...σήμερα σε βρίκσουμε πουθενά τζούλι??
Πολυ μπερδεμενα μου τα λες , τελος παντων βαλε ολο το 24ωροβρε προεδρε σου απαντησα..τη μερα χυμο,το βραδυ ποτο τη νυχτα serum
ορος...ειδος κρεμας για το δερμα του προσωπου..καλλυντικο ;)Το serum τι είναι;