TZOYLI
Trans
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2011
- Like
- 5.251
Βρε με το μαύρο όλοι,φαντάσου να χηρέψω,τι έχει να γίνει!Το μαύρο σε συνδιασμό με το λουκάνικο δένουν ωραία !!!!!!!
Βρε με το μαύρο όλοι,φαντάσου να χηρέψω,τι έχει να γίνει!Το μαύρο σε συνδιασμό με το λουκάνικο δένουν ωραία !!!!!!!
Βρε με το μαύρο όλοι,φαντάσου να χηρέψω,τι έχει να γίνει!
προτιμώ να είμαι ο παράνομος.Δεν θες γαμπρός;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αν μη τι άλλο,είμαι κοπέλα με γούστο
Αλήτη...προτιμώ να είμαι ο παράνομος.
παλιοκοριτσο.Αλήτη...
..Το τρίγωνο των Βερμούδων
..
Με ντίσκο αναφορές;;!;;!;
..
Με ντίσκο αναφορές;;!;;!;
Το αγαπημένο μου είναι το "You win again"...
Δες ταΤο αγαπημένο μου είναι το "You win again"...
Δες τα τελευταία δευτερόλεπτα του βίντεο χρυσέ μουΤο αγαπημένο μου είναι το "You win again"...
Δες τα
Δες τα τελευταία δευτερόλεπτα του βίντεο χρυσέ μου
Πολύ δυνατή μπάρα !!!!!!!!!!!!Κάτσε κάτω από τη μπάρα
Για προχωρημένους σπιυδαστεςΠολύ δυνατή μπάρα !!!!!!!!!!!!
φωτια εισαι μωρο μουΤο τρίγωνο των Βερμούδων
Να είσαι καλά κούκλε μου,σ' ευχαριστώ.φωτια εισαι μωρο μου
Δυστυχώς η νέα γενιά δεν τα γνωρίζουν! Αντ' αυτού, ξέρουν κάτι τραπ, που ανάθεμα, αν είναι μουσική και τραγούδι αυτό το πράμα που παίζουν! Κακοποίηση της μουσικής σκηνής!...
Κάποτε ο "Ιmagine 89,7" είχε ντίσκο δίωρο Σάββατο βράδυ...δυστυχώς το έκοψε...ΓΙΑΤΙ;;;;;;
Kακοποιηση μουσικής δεν είναι μονο αυτά...Δυστυχώς η νέα γενιά δεν τα γνωρίζουν! Αντ' αυτού, ξέρουν κάτι τραπ, που ανάθεμα, αν είναι μουσική και τραγούδι αυτό το πράμα που παίζουν! Κακοποίηση της μουσικής σκηνής!...
Ξέρεις πόσο εμπλουτίστηκαν οι μουσικές μου γνώσεις από εκείνο το δίωρο;Δυστυχώς η νέα γενιά δεν τα γνωρίζουν! Αντ' αυτού, ξέρουν κάτι τραπ, που ανάθεμα, αν είναι μουσική και τραγούδι αυτό το πράμα που παίζουν! Κακοποίηση της μουσικής σκηνής!...