TZOYLI
Trans
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2011
- Like
- 5.700
No! SalonikaΤα μυαλά μας πονάνε.....Νόμιζα ήσουν από τον Νότο!
No! SalonikaΤα μυαλά μας πονάνε.....Νόμιζα ήσουν από τον Νότο!
Ενταξει, δεν έχω κ κανένα τρελό ύψος, 180 είμαιΈτσι δικαιολογείται η ομορφιά σου και το ύψος σου !!!!!!!!!
"Μακεδονία" σε ελεύθερη απόδοση είναι η γη των ψηλών ανθρώπων.Προφανως αυτό ίσχυε από τα αρχαία χρόνια όταν κάποιοι από νότιες περιοχές έβλεπαν τους Μακεδόνες προγόνους μας παρατηρούσαν ότι είναι ψηλότεροι από αυτούς.Έτσι δικαιολογείται η ομορφιά σου και το ύψος σου !!!!!!!!!
Ενταξει, δεν έχω κ κανένα τρελό ύψος, 180 είμαι
Είμαστε Δωρικής καταγωγής...υπήρχαν και αναμίξεις με άλλα φύλα.Ομως με τι να αναμίχθηκαν οι Νότιοι και οι νησιώτες και είναι όλοι κοντοί και σκούροι;;;Είναι πολύ λογικό αφού είναι σλάβικα φύλλα !!
Οι μισοι ειμαστε Μικρασιατες κ απο Ανατολικη Θρακη παντωςΕίμαστε Δωρικής καταγωγής...υπήρχαν και αναμίξεις με άλλα φύλα.Ομως με τι να αναμίχθηκαν οι Νότιοι και οι νησιώτες και είναι όλοι κοντοί και σκούροι;;;
Δύσκολο αυτό εκτός αν πέσεις στο 4αρι της Εθνικής Λιθουανίας στο ....βολεψου με Τζούλι με τακούνια!θέλω πάνω απο 1,90 αν γίνεται χωρίς τακούνια !!!!!
Ναι καύλα μουΕτσι κ καλυτερα
Οι Σλάβοι ήρθαν πολύ αργότερα. 5 με 6 αιώνα Μ.Χ. ..Είναι πολύ λογικό αφού είναι σλάβικα φύλλα !!
Ακριβως...συναγωνιστής νωρίτερα προφανώς εννοουσε ότι υπήρξαν αναμίξεις των Μακεδόνων με Σλάβους.Οι Σλάβοι έφτασαν μέχρι την Πελοπόννησο όμως αυτό κράτησε για λίγο και φυσικά δεν τίθεται θέμα για την εθνική συνείδηση των Πελοποννησίων ακόμα και αν πρόκειται για οσους είναι πιο ψηλοί και ανοιχτόχρωμοι και ευρισκόμενοι μακρυά από την θάλασσα.Οι Σλάβοι ήρθαν πολύ αργότερα. 5 με 6 αιώνα Μ.Χ. ..
πάρτο απόφαση, τελειώσατετζουλη σημερα παλι δεν απαντας
Παλιόπαιδο!πάρτο απόφαση, τελειώσατε
aπολυτα μωρο μου!!!μας ελειψες!!!
Tον ρουφάω καλά;
περιεμενει το καταλληλο μοντελο!!!να σηκωνεις το τηλεφωνο ολη την μερα για να κανονιζουμε μετα της 4 να ερχομαστε.Βαλε βιντεο με την πουτσαρα σου να γαμας κανεναν τζουλη