TZOYLI
Trans
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2011
- Like
- 5.251
Kαι μένα μ αρέσουν κ τα δυόΚαταπληκτική είσαι κορυφαία στο τσιμπούκι !!! Το τσιμπούκι κ η ποδολαγνεία είναι η μεγαλύτερη αδυναμία μου κ απόλαυση μαζί !!!
Kαι μένα μ αρέσουν κ τα δυόΚαταπληκτική είσαι κορυφαία στο τσιμπούκι !!! Το τσιμπούκι κ η ποδολαγνεία είναι η μεγαλύτερη αδυναμία μου κ απόλαυση μαζί !!!
Η Τζούλη cros δεν είναι ;
ναι χρυσό μουΗ Τζούλη cros δεν είναι ;
Μμμμμ....καυλώνω!! Κ σφαλιάρες στα κωλομάγουλαTzouli σου αρεσουν τα γλωσσοφιλα το βρισιμο και το φτυσιμο ??? Δλδ το ξεφτιλισμα ???
Moto cross πολύ καλο !δουλευει κ ντίζελ κ βενζίνη για μερακλήδεςναι χρυσό μου
κ τρικάβαλο στις ανηφόρεςMoto cross πολύ καλο !δουλευει κ ντίζελ κ βενζίνη για μερακλήδες
ευχαριστώ κούκλε μου,πέρασε να σε τρατάρωνα του χερεσται !!!!!!!
Καλέ,χρειάζεται κ ρώτημα; Κανένα θέμα.Γιά κάποιο λόγο που δεν γνωρίζω δεν μπορώ να σου στείλω πμΤζούλι σε ενδιαφέρει κάποιος μόνον ενεργητικος να μην ασχολείται καθόλου με το πουλί σου;, στείλε μου πριβε αν ναι
Πως μπορώ να στειλω προσωπικό μήνυμα; δεν με αφήνειΚαλέ,χρειάζεται κ ρώτημα; Κανένα θέμα.Γιά κάποιο λόγο που δεν γνωρίζω δεν μπορώ να σου στείλω πμ
Μάλλον δεν έχεις συμπληρώσει ακόμη τον αριθμό τον μηνυμάτων για τα πμ
Οκ,σου έστειλαΠως μπορώ να στειλω προσωπικό μήνυμα; δεν με αφήνει
Ευχαριστώ για τη διευκρίνηση κούκλεΕίσαι στα 5 μηνύματα έως τώρα. Πρέπει να φτάσεις στα 10 φίλε. Αλλιώς δε σε αφήνει το σύστημα.
Σ ευχαριστώ πάρα πολύ.Τη δουλειά μου κάνω κ το απολαμβάνω κ γωμακραν το καλυτερο παιδι!
Γειά σου κούκλε μουΚαλησπερα τζουλι πως γινεται να βρεθουμε;
ΠΕΡΝΑΣ ΚΤΕΟΓειά σου κούκλε μου
Με παίρνεις ένα τηλεφωνάκι κ κλείνουμε ραντεβού
Ερχεσαι στον χώρο μου και.....