TZOYLI
Trans
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2011
- Like
- 5.251
Καλησπέρα κούκλε,για τους εκλεκτούς το δωράκι 50 για μία ώραΚαλησπέρα ομορφιά θα ήθελα να σε δωκιμασω τι έχεις για δωράκι; Τι κόστος;
Τελευταία τροποποίηση:
Καλησπέρα κούκλε,για τους εκλεκτούς το δωράκι 50 για μία ώραΚαλησπέρα ομορφιά θα ήθελα να σε δωκιμασω τι έχεις για δωράκι; Τι κόστος;
όντως κάνεις τσιμπουκάρα ...πολύ μερακλαντάν....
Και τι περιμένεις τόσο καιρό χρυσό μου,να βγω στη σύνταξη;Tzouli κάνεις τρομερή τσιμπουκάρα !!! Είσαι μερακλανταν και απαιχτη !!! Κανεις καλύτερη δουλεια και απο γεννημένες γυναίκες !!! Δεν έχω πάει ακόμη με Τζούλη αλλά φαίνεται πολύ καλό παιδί και αξίζει η επίσκεψη !!!
Μαστορισα, τρένο το πας το πνευστό.Αφιερωμένο στους φίλους
Ανακούφιση τσακ μπαμ,πάρτε λίγο μάτι...
ΝτοκτοράΜαστορισα, τρένο το πας το πνευστό.
Και πολύ καλό παιδί είναι , καυλιάρα και με σούπερ υπηρεσίες! Και ξέρει κι από μουσική ....κι όχι μόνο από πνευστά!Tzouli κάνεις τρομερή τσιμπουκάρα !!! Είσαι μερακλανταν και απαιχτη !!! Κανεις καλύτερη δουλεια και απο γεννημένες γυναίκες !!! Δεν έχω πάει ακόμη με Τζούλη αλλά φαίνεται πολύ καλό παιδί και αξίζει η επίσκεψη !!!
Και καλή μαγείρισσα περικαλώ!Και πολύ καλό παιδί είναι , καυλιάρα και με σούπερ υπηρεσίες! Και ξέρει κι από μουσική ....κι όχι μόνο από πνευστά!
Δεν παίζεσαι εσύ αγάπη μου!Και καλή μαγείρισσα περικαλώ!
Σήμερα το κυρίως πιάτο μας είναι μοσχαράκι κοκκινιστό με λάχανο και σερβίρεται με το φουλ πρόγραμμα
Καλό Σαββατοκύριακο
Δηλαδή μας κάνεις κ το τραπέζι; όχι μόνο το κρεβάτι.Και καλή μαγείρισσα περικαλώ!
Σήμερα το κυρίως πιάτο μας είναι μοσχαράκι κοκκινιστό με λάχανο και σερβίρεται με το φουλ πρόγραμμα
Καλό Σαββατοκύριακο
Δηλαδή μας κάνεις κ το τραπέζι; όχι μόνο το κρεβάτι.
βρήκες το αδύναμο σημείο μου...
Άνω κάτω μας έκανες...βρήκες το αδύναμο σημείο μου...
Λατρεύω τη γλειφωκωλάδα κ πόδια επίσηςΆνω κάτω μας έκανες...
Συγκινήθηκα....αλήθεια.Τετοια δοτικότητα ούτε από τις γυναίκες τους η τις γκόμενες τους δεν βλέπουν σε ποσοστό 90φευγα τοις εκατο.Λατρεύω τη γλειφωκωλάδα κ πόδια επίσης
Καλοδεχούμενος!Αξίζει να σου αφιερώσει μια βραδυνή "μονομερή ενέργεια" κάθε ένας που είδε τα τελευταία σου μηνύματα....
Αυτή είναι γυναίκα για σπίτι !Λατρεύω τη γλειφωκωλάδα κ πόδια επίσης