diamantino
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.656
- Πόντοι
- 456
κλέος διακοπές γλυκιά μου αλλά και σε όλες και όλους στο φόρουμ
κλέος διακοπές γλυκιά μου αλλά και σε όλες και όλους στο φόρουμ
ευχαριστω πολυ..επισηςκλέος διακοπές γλυκιά μου αλλά και σε όλες και όλους στο φόρουμ
Καλές διακοπές Τζουλη
ευχαριστω πολυ,να σαι καλαΚαλές διακοπές Τζουλη
Την Κυριακη... :-*Ξερουμε αν γυρισε το μωρο απο τις διακοπες του?
Aντε καλα...εσυ το ξεφτυλισες..Την μεθεπομενη εβδομαδα,ευχαριστω :-*
Την μεθεπομενη εβδομαδα,ευχαριστω :-*ποτε επιστρεφεις στην δραση τζουλι? ;)
Aντε καλα...εσυ το ξεφτυλισες..
Με το νεο ετος θα ερθεις εσυ,να σου μαθω και τα κατατοπια.Ναι;Δεν καθεσε μια και καλη ως τα Χριστουγεννα?
Ελα με το νεο ετος!!!!
Με το νεο ετος θα ερθεις εσυ,να σου μαθω και τα κατατοπια.Ναι;
ειναι προβλημα του σαιτ. Σβησε το ιστορικο και ξαναμπες.Καλημερα
Ολες οι λειτουργιες ειναι μια χαρα αλλα δεν μπορω να στειλω πμ απο το λαπτοπ ενω λαμβανω μνμ.Μπορω μονο απ το κινητο.Στο λαπτοπ μου βγαζει αυτο.Ξερει κανεις πως αντιμετωπιζεται;Ευχαριστω
500 - Internal server error.
There is a problem with the resource you are looking for, and it cannot be displayed.
tzouli πότε επιστρέφεις???Καλημερα
Ολες οι λειτουργιες ειναι μια χαρα αλλα δεν μπορω να στειλω πμ απο το λαπτοπ ενω λαμβανω μνμ.Μπορω μονο απ το κινητο.Στο λαπτοπ μου βγαζει αυτο.Ξερει κανεις πως αντιμετωπιζεται;Ευχαριστω
500 - Internal server error.
There is a problem with the resource you are looking for, and it cannot be displayed.
Σ ευχαριστω πολυ.Μια διευκρινηση:το ιστορικο που θα το βρω;ειναι προβλημα του σαιτ. Σβησε το ιστορικο και ξαναμπες.
αν μπαίνεις με Γκουγκλ η χρομ πχ στο χρομ πάνω δεξια έχει κάτι τελείες πατάτας εκεί και σού βγάζει διαφορά πας στο ιστορικό και κάνεις διαγραφή το ίδιο και στο Γκουγκλ δεν θυμάμαι αν στο Γκουγκλ είναι αριστερά η δεξιά για κοίτα τοΣ ευχαριστω πολυ.Μια διευκρινηση:το ιστορικο που θα το βρω;
ναι,το βρηκα,εκανα διαγραφη αλλα δεν λειτουργησε...ευχαριστω για τον χρονο σουαν μπαίνεις με Γκουγκλ η χρομ πχ στο χρομ πάνω δεξια έχει κάτι τελείες πατάτας εκεί και σού βγάζει διαφορά πας στο ιστορικό και κάνεις διαγραφή το ίδιο και στο Γκουγκλ δεν θυμάμαι αν στο Γκουγκλ είναι αριστερά η δεξιά για κοίτα το
Θα τον δοκιμασω αν και τον χρησιμοποιουσα παλιοτερα αλλα καθυστερουσε τοσο πολυ που κατεληξα στο Chrome....Eυχαριστω πολυTzouli δοκιμασε αλλον browser πχ firefox.