TZOYLI
Trans
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2011
- Like
- 5.249
κατσε οπως εισαι να σε βοηθησω.....
κατσε οπως εισαι να σε βοηθησω.....
:coolcondom: :coolcondom:
μμμμμμμ......μ αρεσεις Σαλονικιε.... :-*Τι κωλαρα ειναι αυτη που εχεις ρε μαναρι????
Τρελο τουμπανο μιλαμε
Σε εγλυφα για ωρες ατελειωτες......
Ενεργητικη με ενεργητικη εχει διαφορα.Δεν ειμαι η ενεργητικη που ψαχνεις,αλλωστε τα χουμε πει και στα πμ.Οποτε προς τι η ανακοινωση;ΦιλακιαΠαιδιά εγώ με την Τζούλι πάντα σκεφτόμουν να πάω αλλα δεν το αποφασίζω. Μαρεσει παρα πολύ που είναι πανύψηλη και λεπτή, φυσικά μαρεσουν τα προσόντα της που είναι μεγάλα και όμορφα...και θελω να τη δοκιμάσω μόνο σαν παθητικός. Αλλα εχω την εντύπωση ότι δε γουστάρει να είναι αποκλειστικά ενεργητική και αυτο λιγακι με κανει και το σκέφτομαι.
αλλα θα το αποφασίσω γιατι αξίζει και είναι σωματάρα!
νομιζω εισαι λαθος φιλε μουΠαιδιά εγώ με την Τζούλι πάντα σκεφτόμουν να πάω αλλα δεν το αποφασίζω. Μαρεσει παρα πολύ που είναι πανύψηλη και λεπτή, φυσικά μαρεσουν τα προσόντα της που είναι μεγάλα και όμορφα...και θελω να τη δοκιμάσω μόνο σαν παθητικός. Αλλα εχω την εντύπωση ότι δε γουστάρει να είναι αποκλειστικά ενεργητική και αυτο λιγακι με κανει και το σκέφτομαι.
αλλα θα το αποφασίσω γιατι αξίζει και είναι σωματάρα!
Μεχρι εκει που μπορω.Κι οταν δεν μπορω το λεω εκ των προτερων :-*νομιζω εισαι λαθος φιλε μου
ενα πραγμα που κανει καλα η τζουλι ειναι να προσαρμοζεται παντα σε οτι της ζητησει ο πελατης κ να το κανει με απολυτη ευχαριστηση
γι αυτο εχει κ τοσο καλα κ θετικα σχολια
αλλα ουτως η αλλως αυτες ειναι κουβεντες που μπορεις να τις κανεις απευθειας με την ιδια κ να βγαλεις τα συμπερασματα σου μονος σου
Φιλια,καλη συνεχεια!Καλά, ήταν απλά ένα σχόλιο. Εχουμε μιλήσει με πμ και έχουν δοθεί εξηγήσεις..
:coolcondom: